Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri kızlar, bir bakın derim, sanırım birçoğumuzunki bu kadar!!!

ya bn slikona alışamam ya tamam on numara cicikleri olmuş ama ben silikonla mezara girmk günah gbi gelr bana walla :S
ben 5 cm e razıyım çok bşi istemiom
he ablacım ben breat succes ı alablirim 3 -4 kutu kullanırım yağlarım da var ama parası çok geldi bana :S

konunun ilk resminde bence sağ ve sol birbirine eşit. çünkü perspektifsel olarak benimkiler de böyle duruyor. şimdi bakıyorum eğer yanlış görmüyorsam benim sol o soldan biraz daha büyük sağdan da byük ama sağ soldan küçük. ve ben full 75 B değilim. 75 B oluyor ama dolu dolu olmuyor. ideal mideal falan da değil bildiğin küçük yani. bu resimdekiler de küçük. dekolte falan olmuyor yani. anca destekliyle dekolte oluyor. dibinden çekince büyük gibi duruyor. yasak değilse çekcem dipten koycam bi de karşıdan çekicem koycam durum vahim görün yani

bukadar büyük olsa daha bişey istemem valla gayet büyük bana göre ...

bence yakından olduğu için öyle gelmişsize. tabi dik olduğu içinde..
bnm bundn byük az bşe :S

benim bundan da küçüktü..şerbetçi otu karışımını yaptı bi hafta bundan daha büyük hale geldi..ara verdim 3 gün sonra yine başladım eski haline dönmedi..devam ediyorum şimdi şerbetçiotu karışımına...ara verdiğim dönemde buz masajı ve ezgersiz yaptım da ondan geriye dönmedi galiba...ama çok sevindim hihooyyt devam edicem:)

ben 2 hafta yaptım 1 cm ancak büyüdü kremle...

canım senin yaş kaç, ben şerbetçiyi 1 ay sürdüm,yanında da adaçayı-rezene falan içtim etki etmedi yaa... acaba devam mı etseydim ama etki etse 1 ayda azıcık da olsa ederdi diye düşündüm...şimdi çemen sürüyorum...

yok canım niye yasak olsun, kim bilecek fotodaki kim,sen bilirsin, yüzün çıkmasın da...

canım türkiye'de çok pahalı. ben bir amerikan sitesinden aldım. bir tanesi 19.95 dolar. kargo da 36.99 dolar. 3 kutu(3 ay gidiyor)toplam 97 dolar. 150 lira civarında. türkiye'de 3 kutu benim aldıgım zaman 300liraydı. kredi kartıyla alma imkanın varsa ve 150 lira çok değilse senin için sitenin linkini verebilirim ama %100 etki görürsün diyemem. fakat yaşın küçük oldugu için faydasını görme ihtimalin benden yüksek. ben biraz gördüm çok değil gerçi, şu an için 1-1.5 cm...(3. kutuya geçtim)

vallahi siz delirmişsiniz... benim göğüslerim bu kadr olsa başka hiçbişey istemem... bikini giyemezsin,göbeğin varmış gibi durur... 70 beden südyen giyiyorum,o kdr yapmacık duruyo ki... hiç sevmem yapmacıklığı da... resmen oturup ağlıyasım geliyo.. yeter artık cidden herkes de var da nie yani çok mu zor bişe de büyük olması küçük olmuş... anlamıyorum ki ailede de var biraz ama 75 filan onlar.. ben 70 i zor dolduruyorum ya lanet olsun!

tatlım biz de seninle aynı şeyleri hissediyoruz. resimde büyük görünüyor ama küçük o resimdeki göğüs de. o resmi ben koydum benimkiler sol göğüse benziyor diye ama benimkiler de minicik,resimde dolgun duruyor ozellikle sağdaki yakından çekildiği için büyük gözüküyor.zaten benzeyenlerin memeleri de sol göğse benziyor. ben de 70 giyiyorum senden pek bi farkımız yok canım.75 hayatta olmuyor. yalnız değilsin... bu kadar kötü hissetme kendini. ölçülerin kaç canım?

uzaktaki göğse bakın, yakındaki perspektiften dolayı yanıltıcı, büyük görünüyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
aaaa ne kı acaba dıye anasayfadan actım dırek bu son msj dakı resım cıktı yanımda da erkek kardesım cok utandııım

Benimkiler bu resimdeki kadarlar.Ephot o uğraştığınn,yaptığın şeyler gözümde büyüdü benim.Yapamam ben ya çok uzun iş:S
Yazık bana da:'(

Son düzenleme:
aaaa ne kı acaba dıye anasayfadan actım dırek bu son msj dakı resım cıktı yanımda da erkek kardesım cok utandııım

kaydirigubbakcemile3:roflol:

kız erkek arkadaşın yanında kadınlar kulübü'nde gezilir mi? kulağına küpe olsun. erkek arkadaşın ne dedi, seninkiler de bu kadar mı?:) konunun adı "kızlar, bir bakın derim, sanırım birçoğumuzunki bu kadar!!! " ya...:)

Benimkiler bu resimdeki kadarlar.Ephot o uğraştığınn,yaptığın şeyler gözümde büyüdü benim.Yapamam ben ya çok uzun iş:S
Yazık bana da:'(

yok be canım gözünde büyütme. masajı bırakma, her gün aklına geldikçe yap, 5-10 dak. çörekotu-çilek-mersin-adaçayı... yağlarından biriyle yap. birşeyler içmeye çalış. şimdi ekstradan bişeler yapıyorum ama çok vaktimi almıyor. hap içiyorum ki en kolayı o. oturdugum yerde kemeri takıyorum o yapıyo masajızemuszemus. kendim masaj yapıyorum ara sıra. bazı geceler de çemen kürünü sürüyorum ama dün sürmedim mesela, üşendim... hiçbişe içmiyorum mesela çay olarak, unutuyorum..

canım işte ephotun son postladığı resim kadar. öbürü resimden büyük gözüküyordu. ben de onu demeye çalışıodum. sütyen takmayınca düz gibi bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…