bencede senin ölçülerin idealmiş
benim boyum 1.62 ve 70 beden kullanıyorum kilomda 50
benim vücuduma göre 70 beden küçük
senin boyun 1.70',in üstündeyse 75-B küçük olabilir
bnm bunun kdr ama sol bu kdr sağ minikkk
75 işte tam bu göğüs
ephot, canm asıl sen söyle bize 4 cm nasıl büyüttüğünü.kaydirigubbakcemile
Ayol bunun neresi küçük?
Bu göğüs 70 ise benimki kaç bilemedim şimdi.
Ephot, güzelim hiç takma kafana göğüs boyutunu. Böyleyse eğer, gayet normal.
Tabii ki büyütmeye aynen devam, senin adına çok sevindim 4 cm büyütmüşsün.
Ama daha fazla büyümezse de sakın üzme derim kendini.
benim sağ rahatlıkla her 75 i dolduruyor...
solu hiç sorma hiç :gitme:
demin ağladım neler yaptım olmuyor eşitlensinler diye o büyüse uğraşmam hiç kilo alırım olur baya ama eşit deiller :sinifsinif:
breast success kalıcı mı ki merak ettim benimde eşit deill çok fena oluyorum gördüğümde çok üzülüyorum.. off
canım ben ilk başladıgımda 79du. sanırım ramazandı. ilk etapta çilek yağıyla masaj ve buz masajı yaptım. ama hiç aksatmadan her ikisine de yaklaşık 10 ar dak(çilek ve buz ayrı 10ar dakikalar). 30-40 dak. uğraştım,sabah-akşam.bir de şu kolları sıkma egzersizleri falan. 4-5 günde falan hemen 81 oldu.hatta şok oldum(ama sol sağdan çok büyüdü ilk başta). ama ondan sonra büyüme yavaşladı.buz masajını bırakıp, şerbetçiyi denedim,adaçayı içtim adaçayıyla masaj yaptım. tam 1 ay. ama hiç bir etkisi olmadı bende şerbetçinin. masajlara devam ettim adaçayı yağı aldım.(bu arada rezene,adaçayı,anason çayı ve küç içtim ama faydası oldu mu bilmiyorum)bir süre sonra 82'ye yaklaştı(artık masaj ve çaylardan olabilir). sonra breast success'e başladım.şubat başında. 2 ay doldu ve 83 oldu. sağ göğsüm soldan küçüktü, ben aylardır sağ göğsüme masaj yapıyorum sadece sola yapıyorum. yavaş yavaş sağ büyümeye başladı,asıl etkiyi son 1 haftadır görüyorum neredeyse artık eşitler. masajla diğerine yetişti demek ki ama kaç ayda yarım-0.75 cm falan işte, sabretmek lazım... bugün olçtüm 83'ü azıcık geçiyor sağın büyümesi sayesinde. valla canım boyle işte, işine yarar umarım...ha bir de masaj kemeri aldım yeni, bakalım bikaç ay da onu deneyeceğim. şu an sadece mersin ve çörekotu yağıyla azar azar masaj yapıyorum ve gece yatarken çemen kürü uyguluyorum ama her gece olmuyor ve breast success + masaj kemeri...
18 e yeni girdim ben walla yazın başladım ikisine yapıyordum sonra sol fark attı ötekine.. şimdi sadece sağ
he bi de yanlış yazmışım önceki sayfada
bnm sağ kçük sol büyükkkk
Ne kadar azimlisin canım ya maşallah.
Ben 5 dakikalık masaj için bile üşeniyorumbilmiyorumkismile
İnşallah istediğin ölçüye kavuşursun.opuyorumnanaktan
Ah ahh aynen canım ya önceleri utanırdık ne giyeceğimi bilemezdim belli olmasın diye. kendimi bilmeye başladıktan sonra kafaya taktım ama annem de hep büyür zamanla daha dedi doktora gitsen hemen doğumkontrol ya da hormon hapını dayıyor onu da kullanmak istemedim. Yaş oldu 23 daha da bir şey beklemiyorum zaten:gitme:ha ha, göğüs konusundaki bu azim nişanlımla tanıştıktan sonra ortaya çıktıdelikafadulden
onun birşey dediği yok tabi, utangaçtır zaten ama ben sorun yaptım kendime açıkçası biraz. çocuk gibi göründügüm gerçeğini kabullenip çözüm aramaya başladım. eylül sonunda evlenicez kısmetse, 6 ayım var. ne yaparsam kârdır:kedi:
asıl kendime kızıyorum,ben ortaokul ve lisedeyken göğüslerim yüzünden kızlar arasında hep alay-espri konusuydum. senin sütyen takmana gerek yok, kurdela yeter, vs.:)) yakın arkadaşalrım takılırlardı ama hiç takmazdım.bir kere de demedim ki ben niye böyleyim, bi doktora gideyim, annem de ilgilenmdedi hiç,aklına gelmedi niye büyümüyor bu kızın memişleri diye. kimse bişe demedi,yol göstermedi. o yaşta yapsaydım bunları, 10 cm büyütmüştüm ama o zamanlar dogru düzgün internet mi vardı, bizde bilgisayar bile yoktu, şimdiki gençler çok şanslı çooook, kıymetini blin teknolojininzemuszemus
benim sağ rahatlıkla her 75 i dolduruyor...
solu hiç sorma hiç :gitme:
demin ağladım neler yaptım olmuyor eşitlensinler diye o büyüse uğraşmam hiç kilo alırım olur baya ama eşit deiller :sinifsinif: