• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir bakın bu ne demek? Bir el atın lutfen.

Gecenlerde bahsetmistim. Esimin yakamizdan dusmeyen bir kiz arkadasi var eski is yerinden. Esim iletisimi kesmek istemedigi icin dusmuyor tabiki esine bak once diyecek olanlara istinaden bunun da farkindayim. Ama kiz da olur olmaz saatlerde olur olmaz mesajlar atip asiri ilgili davraniyor mesela. Kac kere kavga ettik esimle onun yuzunden.

Esim de careyi onunla gorustugunu konustugunu benden saklamakta buldu.

Neyse ogrendim ki bu kiz cumalari esime mesaj atiyormus. Yani bu duzenli olarak esimin ismine atilan samimi mesajlar. Toplu mesaj degil. Bu benim ogrendigim. Yoksa eminim baska mesajlar da atiyordur. Mesele sadece cuma mesaji degil.

Ben de bugun bu kiza -aysecim hayirli cumalar canim yazdim.

Kendisi normalde vicik vicik davranir. Gecen asagida anlatacagim bir olay sebebiyle bana mesajlar atti ama nasil yapmacik nasil cıvık okusaniz mesajlari hak verirsiniz bana.

Cevap olarak -sana da hayirli cumalar olsun.. isin rast gelsin yazmis.

Burdan bir anlam cikartmam gerekir de ne? Uzaklasip gidiyor mu artik hayatimizdan. Yemin ederim huzurum kalmadi.

Bu arada kiz esimle bana selam gonderiyormus esim de demis ki -bu selamlari iletemem cunku esim cok kiskanctir seninle ilgisi yok.

Bal gibi de ilgisi var. Kiskanc filan degilim. Valla da degilim billa da degilim. Bu kizda beni rahatsiz eden o kadar cok sey var ki. Esime anlatamadim. Iyi soyledim olmadi kavga ettim olmadi.

Artik hayatimizdan defolup gitsin istiyorum.

Esime gore normal bir arkadasi ne var bunda kafalarinda. Ama yemin ederim normalde kiskanc olmayan beni cileden cikaracak hal ve hareketler.

Flortlesme tarzi konusmalar.
Gecen gun bu kiz esimi ogle yemegine goturmustu yeterlilik yemegi diye. Esim de tatli ismarlamis sonrasinda. Ben yemek bitince ogrendim tabiki bulustuklarini.

Yemek yiyip ayrilinca esime mesaj atmis. Tatli cok guzel olmus ellerine saglik diye.

E be arkadasim yedin yemegini tatlini ayrildin adamin yanindan daha durtmenin mesaj atmanin anlami ne acaba?

Her turlu yoruma ve ozellikle de akla acigim.

Sorarsaniz cevaplarim. Size anlattiklarim onda biri bile degil gozume batan seylerin. Sikmamak adina kisa kesmeye calistim.
Tek çare eşiniz , eşinize istemiyorum dediyseniz o da hala konuşuyorsa seçenek çok fazla yook. ya susup verem olacaksınız yada defol diyeceksiniz . Ben hayatta katlanamazdım, ayrıca kıskanada bilirsiniz. si mesjlaşsanız eşiniz ne der acaba? Durumu bence netleştirmelisiniz , kıza msj falanda atmayın aksine belli edin rahatsızlığınızı.

Neyi bekliyorsunuz ?

arayın kızı açık açık sorun, hatta yüz yüze gelin

senin benim kocamla ailemle derdin ne ?

düş kocamın yakasında diyeceksiniz.

heee bu işin sonunda kocayla ipleri koparmakta var.

ama sizin koca bu kızda ne buldysa eşini bile karşısına almış .

bu konu böyle uzar giderse siz zaten içten içe kopacaksınız.

dönüşü olmayan yollara bile girersiniz.

benden söylemesi.

Yok mu sizin erkek arkadaşınız? Çıkın buluşun.. En olmadı bir kız arkadaşınızı erkek ismi ile kaydedin.. Yarın buluşacağız yemek yiyeceğiz Vs deyin.. Bakalım ne diyecek eşiniz?

Bu da moda oldu "arkadasiz sacmalama " :KK12: dun bir film izledim adam aldatiyor kizin en yakin arkadasiyla...kadin farkinda ima ettikce adam psikopatsin deyip kadini sucluyor.. konuşmanı istemiyorum deyip olay cikaracaksiniz sonunda cunku sabirda bir yere kadar:KK53: esra eroldaki eda gokte ailecek gorusuyorlar kadinin kocasi aldatiyor burnunun dibindekiyle ..olmax diye birsey yok maalesef:işsiz:

Gecenlerde bahsetmistim. Esimin yakamizdan dusmeyen bir kiz arkadasi var eski is yerinden. Esim iletisimi kesmek istemedigi icin dusmuyor tabiki esine bak once diyecek olanlara istinaden bunun da farkindayim. Ama kiz da olur olmaz saatlerde olur olmaz mesajlar atip asiri ilgili davraniyor mesela. Kac kere kavga ettik esimle onun yuzunden.

Esim de careyi onunla gorustugunu konustugunu benden saklamakta buldu.

Neyse ogrendim ki bu kiz cumalari esime mesaj atiyormus. Yani bu duzenli olarak esimin ismine atilan samimi mesajlar. Toplu mesaj degil. Bu benim ogrendigim. Yoksa eminim baska mesajlar da atiyordur. Mesele sadece cuma mesaji degil.

Ben de bugun bu kiza -aysecim hayirli cumalar canim yazdim.

Kendisi normalde vicik vicik davranir. Gecen asagida anlatacagim bir olay sebebiyle bana mesajlar atti ama nasil yapmacik nasil cıvık okusaniz mesajlari hak verirsiniz bana.

Cevap olarak -sana da hayirli cumalar olsun.. isin rast gelsin yazmis.

Burdan bir anlam cikartmam gerekir de ne? Uzaklasip gidiyor mu artik hayatimizdan. Yemin ederim huzurum kalmadi.

Bu arada kiz esimle bana selam gonderiyormus esim de demis ki -bu selamlari iletemem cunku esim cok kiskanctir seninle ilgisi yok.

Bal gibi de ilgisi var. Kiskanc filan degilim. Valla da degilim billa da degilim. Bu kizda beni rahatsiz eden o kadar cok sey var ki. Esime anlatamadim. Iyi soyledim olmadi kavga ettim olmadi.

Artik hayatimizdan defolup gitsin istiyorum.

Esime gore normal bir arkadasi ne var bunda kafalarinda. Ama yemin ederim normalde kiskanc olmayan beni cileden cikaracak hal ve hareketler.

Flortlesme tarzi konusmalar.
Gecen gun bu kiz esimi ogle yemegine goturmustu yeterlilik yemegi diye. Esim de tatli ismarlamis sonrasinda. Ben yemek bitince ogrendim tabiki bulustuklarini.

Yemek yiyip ayrilinca esime mesaj atmis. Tatli cok guzel olmus ellerine saglik diye.

E be arkadasim yedin yemegini tatlini ayrildin adamin yanindan daha durtmenin mesaj atmanin anlami ne acaba?

Her turlu yoruma ve ozellikle de akla acigim.

Sorarsaniz cevaplarim. Size anlattiklarim onda biri bile degil gozume batan seylerin. Sikmamak adina kisa kesmeye calistim.

Ben senin yerinde olsam kendi işyerimden bir erkek arkadaş bulurum ( boyfrend değil normal arkadaş) aynı kocanla o kızın yaptığı gibi takılırım bakalım kocan sessiz kalacak mı bu duruma. Dinsizin hakkından imansız gelir demişler.

Tabi durum bide eşinin işine gelirde ekmeğine yag sürmüş olursan Ayşe ile rahat görüşebilmesi icin. o adamı daha da koca diye bekletme evde.

Sinir oldum eşinize. Aynı yerde bile çalışmıyorlarsa nedir bu samimi arkadaşlık. Resmen flörtleşiyorlar sizi bile gözü görmüyor eşinizin. Tabiki kadın erkek arkadaş olabilir ama belli saygı çerçevesinde. Bizimde var arkadaşlarımız biz niye bu kadar samimi değiliz. Gizli gizli mesajlaşma nedir. Eşim yapsa çoktan parçalamıştım onu. Sonuna kadar haklısınız bunun kıskançlıkla alakası yok.

Sinir oldum eşinize. Aynı yerde bile çalışmıyorlarsa nedir bu samimi arkadaşlık. Resmen flörtleşiyorlar sizi bile gözü görmüyor eşinizin. Tabiki kadın erkek arkadaş olabilir ama belli saygı çerçevesinde. Bizimde var arkadaşlarımız biz niye bu kadar samimi değiliz. Gizli gizli mesajlaşma nedir. Eşim yapsa çoktan parçalamıştım onu. Sonuna kadar haklısınız bunun kıskançlıkla alakası yok.
Birbirlerine canim diye hitap etmeleri ne kadar normal Allah askina. Aysecigim ahmetcigim canim falan filan. Resmen sinir krizi gecirdim zaten bu konusmalari duydugumda. Sonra ne oldu yine gizli gizli mesajlasmislar. Cok enteresan bir sekilde ogrendim. Esime sordum kabul etti mesajlastigini.

burdaki suçlu eşiniz

benim adam da hoştur yani

ortalıkta da böyle kadın çok

hadi biri atabilsin tek mesaj bakalım

tavrını koydunmu yedi ceddi gelse yanaşamaz

Birbirlerine canim diye hitap etmeleri ne kadar normal Allah askina. Aysecigim ahmetcigim canim falan filan. Resmen sinir krizi gecirdim zaten bu konusmalari duydugumda. Sonra ne oldu yine gizli gizli mesajlasmislar. Cok enteresan bir sekilde ogrendim. Esime sordum kabul etti mesajlastigini.
Maşallah çok rahat eşiniz siz böyle biriyle mesajlaşsanız anadolu erkeği kesilir hemen. İnsanlar ne kadar yüzsüz ve arsız. Size hak veriyorum ben tabiki iş arkadaşlığı olur ama belli sınırlar içinde. Bende sinir krizi geçirirdim. Ve engellerdim niye yapıyorsun derse de senin mesafe koyacağın yok derdim.

Geçmişte bir konu açmışlardı bir kadın vardı adama saplantılı bir şekilde Mesajlar atıyordu karısı ilk zamanlar önemsemedi sonra üstüne düştükçe iş ortaya çıkmıştı. İnşallah sonu öyle olmaz :dua:

Siz kesin bi dille rahatsız olduğunuzu görüşmesini istemediğinizi söyleyin. Seçenek sunun. Ya o ya ben diyin huzurum yok diyin. Yeterlilik derken eşiniz akademisyen mi? Bende ünideyim ve bi sürü hoca var eşlerinin yanında süt dökmüş kedi gibi eşleri yokken sanki tüm kızlar onların yapmadıkları şey de Yok. Ama öyle hocalarda varki kız öğrencilerin gözüne dahi bakmıyorlar yani bu erkekte bitiyor

Ben eşinizin sizi çok umursadığını düşünmüyorum maalesef.. Biraz ağırlığınızı koyun artık. Kıskanç desin siz de evet kıskancım diyin ne var bunda.
Eşiniz nasıl biri? Kavgacı mı?
Aynı şey değil ama bir örnek vereyim. Eniştem bi ara sürekli eve geç geliyordu arkadaşlarıyla beraberdi hep dışarıdaydı. Ablam sürekli rahatsız olduğunu söyledi ama eniştem çok umursamadı. Bu arada eniştem kavgacı değildir ama laf ebesidir. En sonunda ablam eve almadı gece geç geldiğinde. Ailelerin de yanında değillerdi başka ilde yaşıyorlardı. Gidecek yeride yoktu. 3-4 saat kapıda beklemiş. Sonra bi daha hiç gitmedi öyle arkadaşlarıyla geç saate kadar.
Bazen erkeklere laf yetmiyor ben ozaman bunu anladım. Eyleme geçmek lazım. Eşinizin kişiliğine göre bir ders verin ona. Korkutun. Bu zamana kadar vazgeçmeyen adam sürekli küsseniz de vazgeçmeyecek belli ki.

Yeni evlendigimizde 3 4 yil once evimize gelmisti esimin is arkadaslari. Tek kiz buydu. Esimle birlikte evli olan bir erkek arkadasi daha vardi ortamda evli olan. O adamin esi gelmemisti ama. Esini de taniyordum ben. Cok tatli bir kizdir.
Onun ardindan ignelemeler atip turmalar filan yapti. Esi savundu ben seviyorum karimi diye. Mesele de gorucu usulu evlenmis olmalariydi.

Snra esime ve o evli erkek arkadasina siz simdi yalniz tatile de gidemezsiniz esleriniz izin vermez dedi. Bunlar gaza geldiler gideriz ne var diye. Ben de yanliz giderim o zaman ne var ki dedim falan filan. Simdi olsa olay cok farkli cereyan ederdi ama gercekten cok toydum cok saftim. O gun muhabbet arasinda esime agzindan bal damliyor demisti mesela.
Salonda hep birlikte oturuyorduk. Benden su istedi. Mutfaga gidip su getirdim. Bi baktim benim yerime oturmus esimin yanina.
Ikinci gorusmemiz de esimin biraz once bahsettigim evli erkek arkadasinin evinde olmustu. Orda da esimin kaslariyla alakali bir laf etmisti.
Sonra esim isini.degiatirecekti. sinav sonucunun aciklanmasini bekliyoruz. Gece 1 de aciklandi ama sistem kilitlendi biz heyecanla bakmaya calisiyoruz. Cat mesaj geldi bu kizdan. Hayirli olsun minvalinde birseylerdi. Daha cok var da iste kiskanc olan ben normal iliskisi olan onlar. Isin kotusu gizli sakliya dondu artik. Takip de edemiyorum.

Sen aradan cekilsen bu saftiriklerden bi cacik olmaz. Gizli sakli ustu kapali kiristirmak hoslarina gidio bence gizemli ve yasak oluşu cezbedio. Fiilen bisey yaptiklarini da zennetmiyorum kiz baska kadinlar üzerinden ego kasan biri eşin de kolay gaza gelebilen el iyisi bence kuru gürültüler. Ne ezik bi kizmis ya evli insana bu kadar ilgi gosterilmez ki ben karsi degilim uygunsuz saatte biseyler yollamaya falan ama bu resmen cevap ve geri bildirim beklio surekli. Eşin hic bu deliyi övüyor mu?

Yandın sen canım benim. Birincisi bu kız sosyopat. Kendisi ispat etme çabası içinde ''evli erkekler bile bana aşık oluyor'' ''herkes bana aşık oluyor'' ''ben herkesten güzelim'' '' ben herkesten çekici ve eğlenceliyim'' ''istediğim kişiyi elde ederim'' kafalarında... istediğini de alır bu manyaklar. sen tepki verdikçe onun hoşuna gider. yaptıklarının farkedildiğini ve işe yaradığı anlar çünkü. daha büyük şeyler yapmaya başlar. işin kötüsü kocan hiçbişeyin farkında değil kendini paylaşılamayan adam sanıp seni karşısına alıyor. çok yazık.

Arkadaş olabilir miyiz. Senin gibi bi tane dostum olsun sirtim yere gelmez valla..

Sen ayni seyi yapsan ne yapar, ne der eşin?
Bi erkek arkadasin olup onla yemege cikmani degil, esin istemediği halde inadina bu erkek arkadaşla yemege cikmani, mesajlasmani ve esini yok saymani kastediyorum..

Görüşme dediğin kadınla gizli gizli mi buluşuyor? Hiç masum değil madem öyle vazgeçilmez bir kadın çağır bir gün eşimin arkadaşlarını yakından tanımak istiyorum diye bak tepkiye.
Benimde erkek arkadaşlarım var 15 senelik arkadaş bunlar ama birinin eşi rahatsız olsa ya da benim eşim anında keseriz gerek yok çünkü o kadar değerli değil.
Sen görüşme diyorsan görüşmeyecek bu kadar basit. Hala devam ediyorsa koy bavulunu kapının önüne anlasın nerede durması gerektiğini.

Kac kere soyledim kavga ettim ama sonuc olarak saklayarak iletisimi devam ettirdi. Kizin esime attigi mesajlar gibi attim belki anlar farkinda oldugumu diye. Sonuc olarak vicik vicik kiz buz gibi cevap verdi. Bozuldu galiba.

Adam senden gizleyerek konuşmaya devam ediyor. Tercihini yapmış. Ben olsam eşimin kızacağını bildiğim için onla konuşmam. Bu da bi tercih. Esiniz onu seçmiş. Karşısına geçin ya o ya ben diyin. Baktınız kesmiyor. Siz bu evlilikten ümidinizi kesin. Kendi yatak odanızda basmanıza az kalmış

Back