• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir bakın bu ne demek? Bir el atın lutfen.

Sanal bir erkek arkadaş yarat sen de. Madem hala kalıp savaşmak istiyorsun eşine empati yaptır..

Bir bayan arkadaşını erkek ismi ve eski çalıştığın işyerinin adıyla beraber kaydet.
Kadin yapinca iffetsizlikle suclanir direkt konu sahibi daha kötü duruma dusebilir..
Esine sende yaptin dese biz normal arkadadiz vs konu cok uzar o zaman....

Şu evli erkeklerle sürdürülen arkadaşlığa cidden anlam veremiyorum, görüşüyorsan çift olarak karısıyla da görüş.

Konuya yorumum:
Suç eşinde. Yani bu kadar rahatsızsan görüşmesin senden değerli mi ya? Yok gizli görüşmeler, yok samimiyet vs. Yani anlamıyorum karın rahatsızsa görüşme üstelemenin anlamı ne? Üsteliyorsa da bir b.kluk vardır. Eşim benim istemediğim kimseyle görüşmez, görüşmemesi gerektiğini bilir ve sonucunda olacakları bilir. (Şükür) Ben de görüşmem.
Sen de artık bence resti çek bakalım kimi seçecek :/ seni bu duruma düşürüp arada tercih meselesine kadar olayı getirmesi bile evlilik kurumu için utanç verici.

Kadin yapinca iffetsizlikle suclanir direkt konu sahibi daha kötü duruma dusebilir..
Esine sende yaptin dese biz normal arkadadiz vs konu cok uzar o zaman....

Erkeklere empati yaptırabilmenin başka yolu yoktur.
Çok basit konular olsa da 5 yılda bunu öğrendim.
Kendi silahıyla vurmak gerekiyor.

flörtleşmek eşinizin hoşuna gidiyor.. kadın bir adım atsa koşacak gibi kocanız...
Adim atmak mi. Kiz yillardir yaziyor esime. Allah askina esimde sucun buyugu tamam. Esime savunacak degilim ama. Evli bir erkege esinin yaninda mesaj atan benim haberimin olmadigini bile bile basbasa bulusan bir kiz ne kadar masum olabilir. Amaci arkadasliksa ciksin disardan bulsun arkadas. Esimin yapmadigi tatli icin ellerine saglik diye mesaj atip bulusup ayrildiktan sonra bile muhabbeti uzatmanin anlami ne.

Yandın sen canım benim. Birincisi bu kız sosyopat. Kendisi ispat etme çabası içinde ''evli erkekler bile bana aşık oluyor'' ''herkes bana aşık oluyor'' ''ben herkesten güzelim'' '' ben herkesten çekici ve eğlenceliyim'' ''istediğim kişiyi elde ederim'' kafalarında... istediğini de alır bu manyaklar. sen tepki verdikçe onun hoşuna gider. yaptıklarının farkedildiğini ve işe yaradığı anlar çünkü. daha büyük şeyler yapmaya başlar. işin kötüsü kocan hiçbişeyin farkında değil kendini paylaşılamayan adam sanıp seni karşısına alıyor. çok yazık.

Adim atmak mi. Kiz yillardir yaziyor esime. Allah askina esimde sucun buyugu tamam. Esime savunacak degilim ama. Evli bir erkege esinin yaninda mesaj atan benim haberimin olmadigini bile bile basbasa bulusan bir kiz ne kadar masum olabilir. Amaci arkadasliksa ciksin disardan bulsun arkadas. Esimin yapmadigi tatli icin ellerine saglik diye mesaj atip bulusup ayrildiktan sonra bile muhabbeti uzatmanin anlami ne.
Kız tamam masum değil de kıza ayar veremezsin ya.
Senin üzülmeni,rahatsız olmanı kız sallar mı sanıyorsun?

Kızla bir daha iletişime geçmeyin. Eşinize tepki vermeyin umursamayin. Lafı geçerse cool bir şekilde cevabını verin. Ama benim bu işten çok midem bulandı. Çok değişik konular da okuduk. Umarım halihazırda ilişkileri yoktur. Sizin hoşunuza gitmediği halde gizli saklı konuşması çok şüphe uyandırıcı. İyi bir ders vermeniz lazım. En mantıklısi umursamamak olacak sanırım. Ateşe ateşle karşılık vermek işe yarar mı emin değilim haksız duruma düşebilirsiniz.

Yemeğe gitmelerini hadi bı şekilde anlarim. Çok goruyorum iş yerinden beraber yemeğe gidnler. Ama sonradan adama tatlı için mesaj atması bana garip geldi. Şahsen bakıyorum ılgım olmayan bir erkeğe gidip de yeniden mesaj atmam ama ılgım varsa konuşmak için atarım.. Hele evli adamlar zaten o kadar samimi olmam orası baştan hata. Cuma mesajı falan da yani ne bileyim bekar kadinsin ne gerek var evli barkli erkekle arkadaş da olsan zırt pırt mesaj atmaya dünyada başka erkek mi yok git başkası ile arkadas ol. Ben de açıkçası bu kadindan pek hazedemedim simdi

Bı de ben bu kocaları anlamıyorum. Ya hanımın istemiyorsa konuşma görüşme testi cek evli barkli adamsin. Hani benim eski sevgilim bile begenmedigim bu tarz kiskandigim kız olursa derdim bı şekilde mesafe koyardı. İş kocanız da bitiyor. Bı zahmet koysun o mesafeyi

Eski konunuzu da hatırlıyorum. Eşinizde kızda sonuna kadar suçlu ve hiç masum değiller.

1. Şu an aynı iş yerinde bile çalışmıyorlar üstünden seneler geçmiş ne bu iletişimde kalma ısrarı? Bunu gerektirecek hiç bir şey yok yersiz samimiyetten başka.
2. Eşiniz suçlu istese kibarca reddederek anlamıyorsa açık açık söyleyerek kızı uzaklaştırabilir. Ki burda yapılması gereken budur çünkü sizin kıskançlığınız yersiz değil aksine çok haklı bi rahatsızlık bence. Eşiniz sizin için bunu yapamıyorsa değer yargılarını sorgularım ben.
3. Bu kız iyi niyetli olsaydı şimdiye kadar bi şeyleri anlar durması gereken yeri bilirdi. Kesinlikle kızda da art niyet var bence.

Malesef mesele "ya o, ya ben" raddesine kadar gelmiş. Bence yapmanız gereken eşinize gerçekten rest çekmek. Siz bu kadar rahatsız ken neyin ısrarı bu neyinden vazgeçemiyor? Üstelik kızarsınız diye gizli buluşmalar mesajlarlalar neyin nesi? Tabi ki kızarsınız kızılacak şeyler saklanarak yapıldığında legalleşmiyo.

bu selamlari iletemem cunku esim cok kiskanctir seninle ilgisi yok.
O kızın bu cümleden anladığı muhtemelen onu çook ama çok kıskandığın görüşmesine bile izin vermediğin ama eşinin de o kız için seni ezip geçtiği bu kızda sana diyor ki işin rast gelsin devam et beni takip etmeye kocanı izlemeye

Sizde kendinize yılışık vıcık vıcık samimi msjlar atan bir erkek arkadaş bulun. Bakalım eşiniz ne yapacak.
Bnce eşiniz hatalı. Elin kadınına yüz vermese o msjları atamaz kusura bakmayın.

Eşine geç resti çek iyice. Arkadaş olsunlar çok iyi kız olsun içinde art niyet zerre olmasın ne fark eder. Karısından değerli mi elin kizi için niye sizi uzuyor?? Ya isterse dünyanın en iyi kalpli en masum kişisi olsun benim eşimle arami bozuyorsa görüşmem olur biter.

O kızın bu cümleden anladığı muhtemelen onu çook ama çok kıskandığın görüşmesine bile izin vermediğin ama eşinin de o kız için seni ezip geçtiği bu kızda sana diyor ki işin rast gelsin devam et beni takip etmeye kocanı izlemeye

Kesinlikle katılıyorum kız ego tavan eşinin yüz vermesinden ondan sana der işin rast gelsin
normalde iş arkadaşları görüşürler yemeğe de giderler ama bu biraz farklı olmuş ben bizimkilerle yemeğe gittikten sonra ayrıca tatlıya msj atmam mesela
Ha eşin suçlu hem senin tasvip etmediğin kişiyle görüşcek hem bunu senden saklayarak yapacak eşinle kesin dille konuşman lazım

Kadın pazar sabahı bile eşinize msj atıyor ve de eşiniz karşılık veriyor.
Siz de "kıskanç diyecekler " diyorsunuz.
Kusura bakmayın da şu olayda bütün tepkiler anormal... :işsiz:

Aykilil senin yapacağın şey eşine bu aralar biraz daha ilgisiz davranmak ve iş arkadaşlarınla biraz daha vakit geçirmek.Gecmiste esinin bır yerlerini çok kaldırmışsin.Bu yüzden resmen at kosturuyor.Bir de kadının gözünde seni "prensesi kiskanan ezik kadın" konumuna getirmiş.Lutfen artık kendi kıymetini bil.

Back