• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir bakın bu ne demek? Bir el atın lutfen.

O kızın ailesine evli adamlarla fingirdediğini duyuracak biri var mı? Aklıma ne geldi, bunların gidecekleri yeri öğrenip gözlemlesen mi acaba?

Ay okurken içime bi bunalım geldi valla çokkk iyi sabretmişsin ben şimdiye eşimi çoktannn elime dolamıştım. İş arkadaşı olayından yürüyüp resmen birbirlerine iş atıyorlar hiç masum bir şey göremiyorum bu olayda kusufa bakma akşam eşin eve geldiğinde al karşına bu konu çok uzadı yeter artık kes muhabbeti telefonunh bana kırdırtma de ne bu ya birde gizlemek falan hiç doğru değil ya o ya ben başka çözümü yok hala da inat ediyorsa çıkarım evden ailemin yanına giderim biraz bakalım ne kadar değerli 'iş arkadaşı' bunun başka çözümü yok canım kusura bakma seni aptal yerine koymasına izin verme.

Eğer adam sizi aldatsaydi bu kızı gözünün dibine sokmazdi ikincisi aynı şeyi yaparak farklı sonuçlar beklemek ahmakliktir diye bir soz vardır çok severim once kavga etmeyi bırak emin ol burda şunu yaparım bunu yaparım diye söylenenler senden farklı davranmayacak gerçekten bir akıl istersen sana şunu öneririm birincisi lav etmeyi birak sadece deki benden saklamakavga çıkarmayacağız haklısın o sadece senin arkadaşın ikincisi gerçekten eline büyük bir koz geçene kadar bekle ozaman büyük vur şimdi rest ceksen adam saklamaya devam edecek bence içten içe ay benim karim böyle herkesten kıskanıyor diye düşünüyor sacmaladiginizi düşünüyor erkekler kadınların kendini yönettiğini dusunmekten nefret ederler siz de onune bekleyip gerçek bir sebep bulup gösterin
Sakin kalkıp milletin söylediği gibi erkek arkadaşla kısasa kısas yapma sonra evliliğimi düzeltelim derken kendini kapının önüne bulursun
Bu arada kimse bana esitlikten bahsetmesin bu sorun eşitlikle cozulmez

Senin yerinde olsam beni de şeytan dürterdi, kalk daughter, atı alan uskudar ı geçiyor diye ..

Eşinle konuşup artık bu arkadaşlığı sonlandirmasini, evliliğinizin tehlikeye girdiğini anlatabilirsin .yaptıysan daha büyük bir adım atıp bir süre otele yerlesebilir yada aynı şekilde eşini gönderebilirsin, durumu anlaması sebebiyle ..

Açık söyleyeyim ben gidişatı hiç beğenmedim. Kıvılcımlamış ateş almayı bekliyorlar .bu ateş sadece seni yakar .alan razı veren razı :KK53:

Senin yerinde olsam beni de şeytan dürterdi, kalk daughter, atı alan uskudar ı geçiyor diye ..

Eşinle konuşup artık bu arkadaşlığı sonlandirmasini, evliliğinizin tehlikeye girdiğini anlatabilirsin .yaptıysan daha büyük bir adım atıp bir süre otele yerlesebilir yada aynı şekilde eşini gönderebilirsin, durumu anlaması sebebiyle ..

Açık söyleyeyim ben gidişatı hiç beğenmedim. Kıvılcımlamış ateş almayı bekliyorlar .bu ateş sadece seni yakar .alan razı veren razı :KK53:
Peki devamını düşündün mu kızla kocasını yatak odasına kilit kesin bari

Bu kizin ilgisi var ve daha da kotusu utanmasi yokki evli adama yanasmaya calisiyor. Esin de silsin kestirip atsin.

Neyse birazdan kadin erkek is arkadasi olamaz mi yemege cikamaz mi geri kafalisinizcilar gelir ben gideyim.
modern onlar oyle demeyın lutfen:KK14:

kocanında gıdesı var bence..eşin varken iş arkadaşı olmayan bır ınsanla helekı eşim rahatsız oluyoken bırdeee eşim kıskanç demesı o kadına cesaret verır ve senınle yarışa gırer.eşinin barız hoşuna gıdıyor bu durum ve kadınıda hırslandırıyor.senı çok küçük düşürmüş.:olamaz:eşin 100/100/100/100 suçlu.

Peki devamını düşündün mu kızla kocasını yatak odasına kilit kesin bari
yaw he hee ..

Ailesinin yanına giderse açıklama yapmak zorunda kalır .belki arası düzelecek eşiyle ,bu mevzu hallolunca. .neden babasının evine gidip ortalığı ayağa kaldırsın ? Otele gidecek tabi ki (evden giderek cezalandirmayi düşünürse tabi )..

Söylediğin şeyin şakası bile çok çirkin ..

eşin izin verdiği sürece bu kız gider başkası gelir asıl sorun eşinde o deliği kapatmazsan hep başka sular akacak ama nasıl kapanır onu bilmiyorum

Gecenlerde bahsetmistim. Esimin yakamizdan dusmeyen bir kiz arkadasi var eski is yerinden. Esim iletisimi kesmek istemedigi icin dusmuyor tabiki esine bak once diyecek olanlara istinaden bunun da farkindayim. Ama kiz da olur olmaz saatlerde olur olmaz mesajlar atip asiri ilgili davraniyor mesela. Kac kere kavga ettik esimle onun yuzunden.

Esim de careyi onunla gorustugunu konustugunu benden saklamakta buldu.

Neyse ogrendim ki bu kiz cumalari esime mesaj atiyormus. Yani bu duzenli olarak esimin ismine atilan samimi mesajlar. Toplu mesaj degil. Bu benim ogrendigim. Yoksa eminim baska mesajlar da atiyordur. Mesele sadece cuma mesaji degil.

Ben de bugun bu kiza -aysecim hayirli cumalar canim yazdim.

Kendisi normalde vicik vicik davranir. Gecen asagida anlatacagim bir olay sebebiyle bana mesajlar atti ama nasil yapmacik nasil cıvık okusaniz mesajlari hak verirsiniz bana.

Cevap olarak -sana da hayirli cumalar olsun.. isin rast gelsin yazmis.

Burdan bir anlam cikartmam gerekir de ne? Uzaklasip gidiyor mu artik hayatimizdan. Yemin ederim huzurum kalmadi.

Bu arada kiz esimle bana selam gonderiyormus esim de demis ki -bu selamlari iletemem cunku esim cok kiskanctir seninle ilgisi yok.

Bal gibi de ilgisi var. Kiskanc filan degilim. Valla da degilim billa da degilim. Bu kizda beni rahatsiz eden o kadar cok sey var ki. Esime anlatamadim. Iyi soyledim olmadi kavga ettim olmadi.

Artik hayatimizdan defolup gitsin istiyorum.

Esime gore normal bir arkadasi ne var bunda kafalarinda. Ama yemin ederim normalde kiskanc olmayan beni cileden cikaracak hal ve hareketler.

Flortlesme tarzi konusmalar.
Gecen gun bu kiz esimi ogle yemegine goturmustu yeterlilik yemegi diye. Esim de tatli ismarlamis sonrasinda. Ben yemek bitince ogrendim tabiki bulustuklarini.

Yemek yiyip ayrilinca esime mesaj atmis. Tatli cok guzel olmus ellerine saglik diye.

E be arkadasim yedin yemegini tatlini ayrildin adamin yanindan daha durtmenin mesaj atmanin anlami ne acaba?

Her turlu yoruma ve ozellikle de akla acigim.

Sorarsaniz cevaplarim. Size anlattiklarim onda biri bile degil gozume batan seylerin. Sikmamak adina kisa kesmeye calistim.
Onca kavgaya ,evdeki huzursuzluğa rağmen hala konuşması da garip ... Madem onun için bir önemi yok yazma desin ne var ki bunda . Tamam aynı iş yerinde olabilirler . Ben de yıllardır çalışıyorum ama hiç bir iş arkadaşıma mesaj atmak gerekmiosa numarasını bile almam o ne laubalilik öyle

Mümkünse kız arkadası olmasın Eda Gök olayından sonra .
Birde ne sebep birlikte yemek filan .

Eşinizde sorun var.kıza gelmeden önce onu sorgulayın.eşiniz kıza bu cesareti verdiği sürece devam eder böyle.bugün ayşe gider yarın fatma gelir.

evli bir adam ne münasebet bir kadınla başbaşa yemeğe çıkacak? yemeği yemişler bi de eşin tatlı ısmarlamış bak sen şunlara. bir de sonrasında tatlı çok güzeldi eline sağlık diyor kız. resmen mesajlaşmak için yer arıyor.eşine haftasonu whatsaptan karikatür yolluyor, eşin de ona emoji yolluyor, kadın emojiye bile cevap yazıyorsa bu kadın apaçık flört ediyor eşinle. resmen birbirleriyle iletişim kurmak hoşlarına gidiyor bu kadar basit. nokta. bunca uyarına rağmen bu kızla iletişimi kes(e)miyorsa ya eşin karaktersiz, ya da bu evliliğiniz sallantıya girmiş demektir..

Gecenlerde bahsetmistim. Esimin yakamizdan dusmeyen bir kiz arkadasi var eski is yerinden. Esim iletisimi kesmek istemedigi icin dusmuyor tabiki esine bak once diyecek olanlara istinaden bunun da farkindayim. Ama kiz da olur olmaz saatlerde olur olmaz mesajlar atip asiri ilgili davraniyor mesela. Kac kere kavga ettik esimle onun yuzunden.

Esim de careyi onunla gorustugunu konustugunu benden saklamakta buldu.

Neyse ogrendim ki bu kiz cumalari esime mesaj atiyormus. Yani bu duzenli olarak esimin ismine atilan samimi mesajlar. Toplu mesaj degil. Bu benim ogrendigim. Yoksa eminim baska mesajlar da atiyordur. Mesele sadece cuma mesaji degil.

Ben de bugun bu kiza -aysecim hayirli cumalar canim yazdim.

Kendisi normalde vicik vicik davranir. Gecen asagida anlatacagim bir olay sebebiyle bana mesajlar atti ama nasil yapmacik nasil cıvık okusaniz mesajlari hak verirsiniz bana.

Cevap olarak -sana da hayirli cumalar olsun.. isin rast gelsin yazmis.

Burdan bir anlam cikartmam gerekir de ne? Uzaklasip gidiyor mu artik hayatimizdan. Yemin ederim huzurum kalmadi.

Bu arada kiz esimle bana selam gonderiyormus esim de demis ki -bu selamlari iletemem cunku esim cok kiskanctir seninle ilgisi yok.

Bal gibi de ilgisi var. Kiskanc filan degilim. Valla da degilim billa da degilim. Bu kizda beni rahatsiz eden o kadar cok sey var ki. Esime anlatamadim. Iyi soyledim olmadi kavga ettim olmadi.

Artik hayatimizdan defolup gitsin istiyorum.

Esime gore normal bir arkadasi ne var bunda kafalarinda. Ama yemin ederim normalde kiskanc olmayan beni cileden cikaracak hal ve hareketler.

Flortlesme tarzi konusmalar.
Gecen gun bu kiz esimi ogle yemegine goturmustu yeterlilik yemegi diye. Esim de tatli ismarlamis sonrasinda. Ben yemek bitince ogrendim tabiki bulustuklarini.

Yemek yiyip ayrilinca esime mesaj atmis. Tatli cok guzel olmus ellerine saglik diye.

E be arkadasim yedin yemegini tatlini ayrildin adamin yanindan daha durtmenin mesaj atmanin anlami ne acaba?

Her turlu yoruma ve ozellikle de akla acigim.

Sorarsaniz cevaplarim. Size anlattiklarim onda biri bile degil gozume batan seylerin. Sikmamak adina kisa kesmeye calistim.
Benim anlamadığım şu an aynı işyerinde değilllermiş, yani işyerinde karşılaşmalarını gerektirecek bir durum yok. Yeterlilik yemeği dediğiniz nedir tam anlayamadım ama terfi ile ilgili bir yemek olduğunu varsayarak yazıyorum ki, bariz şekilde eşiniz bu kızla sürekli iletişim halinde. Hani işyerinden bir terfi alırsın iş arkadaşınla kutlamak için yemeğe gidersin tamam da, bunlar buluşmak için haberleşmiş kutlama yemeğine çıkmışlar, birde sizden habersiz. Pardon da kim bu kız yahu ne münasebet yani. Eşinizin kızın niyetini anlamadığını ve masum olduğunu asla düşünmüyorum. Bildiğin flörtleşiyorlar kızın ilgisi kocanızın hoşuna gidiyor. Bencede bir cinnet çözer herşeyi.

Eşleriniz sizi sevmiyor. Üzgünüm ama böyle konuları okuduğumda hep bunu düşünürüm. Çünkü ben eşime “görüşme istemiyorum” desem adam haklı bir sebebim olduğunu düşünüp görüşmez çok da umrunda olmaz. Sonuçta benim eşim için önemli olan kendi ailesinin huzuru mutluluğu. Neden başkası için bozulsun ki o huzur?
Yani eşinizin size pek değer verdiğini düşünmüyorum çünkü bu kadar rahatsız olduğunuz durumu kökten kesmesi gerekirdi!

yok artık abla naptın yaa :confused:

J Janet Jak Esim e katılıyorum. Ben eşime görüşme dediğimde görüşmez. Elbette karşılıklı. Siz de eğer ki eşiniz sizi dinlemiyorsa ya konuşmaya devam et ben gideyim ya da konuşma evliliğimize devam edelim deyin. Eğer hâla konuşursa maalesef yapılabilecek hiçbir şey kalmamış sizi gözden çıkarmış demektir.

ben olsam ortalığı yıkarım valla zaten eşimde bu kadar kavgadan
sonra görüşmez asla eşini bağlayan bişey var bence eşinde biter iş.
başbaşa yemeğe gitmek de ne demek ne olursa olsun sebep..

Back