• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir bakın bu ne demek? Bir el atın lutfen.

Saklamasi hic hos degil..dogruda degil..var bunda bir is..ben genellikle kiskanc dsgilimdir.Is arkadasliklarina da onem veririm.Ama bu durumda birseyler var ters giden soyleyeyim
Bu eski is yerinden arkadasi bu arada. Halen. Birlikte calismiyorlar yani. Iletisimi devam ettirecek bir durum yok.

Kızdan rahatsiz olmakta haklisiniz... ama buna dur diyecek kisi esiniz...siz rahatsiz olduğunuzu esinize belirtmissiniz eşiniz artik kiza soğuk davranmali sınırı cizmeli...

Siz iyi misiniz ? Kocaniz siz istemediginiz halde o kadınla görüşüyor ve üstelik mesajlarını saklıyor ve siz hala kadını mi sucluyorsunuz ? Ben olsam o adamı paralamistim çoktan. Eşiniz yüz vermese o kadin kolay kolay mesaj atamaz. Acilen esinize cekiduzen vermelisiniz. Ortada aldatma olsun olmasın ben rahatsız olduğum halde görüşme dediğim halde ısrarla görüşüyorsa ben orda bi bit yenigi ararım arkadaş.
Aynen hem fikirim..

Bu arada kiz esimle bana selam gonderiyormus esim de demis ki -bu selamlari iletemem cunku esim cok kiskanctir seninle ilgisi yok.
Su kisim cok buyuk fiyasko. Yani esiniz diyor ki esim kiskanc,yoksa ben sana yuz veririm.

İnsan esini bu duruma dusurmemeli,esiniz haksiz. Seviyesini koruyamadigi icin

Ben de aynisini soyluyorum. O kadar sinirliyim ki gercekten. Artik sizinle de konusmazsam catlayacagim. Bu arada esim bir suredir ( iki haftadir) asiri ilgili. Iyiki varsinlar sen benim canimsinlar... surekli iltifat modunda. Kendimi biraz geri cektim bu olaylardan sonra. Sanirim sebebi bu.

Adam haklı çünkü sizden başkası çekmez bu davranışını..
Size gaz vermek için değil de bu benim için evi terketme sebebidir.
Bana ve isteklerime saygı duymayıp tüm rahatsızlıklara rağmen densiz bir kızı hayatında barındırmayı tercih eden biri ile evli olmak çok kötü bir şey bence..

Eşleriniz sizi sevmiyor. Üzgünüm ama böyle konuları okuduğumda hep bunu düşünürüm. Çünkü ben eşime “görüşme istemiyorum” desem adam haklı bir sebebim olduğunu düşünüp görüşmez çok da umrunda olmaz. Sonuçta benim eşim için önemli olan kendi ailesinin huzuru mutluluğu. Neden başkası için bozulsun ki o huzur?
Yani eşinizin size pek değer verdiğini düşünmüyorum çünkü bu kadar rahatsız olduğunuz durumu kökten kesmesi gerekirdi!
Bi is arkadasi icin insan evini niye mutsuz ederki kiza msj atma demek bu kadar zor mu?

Bariz zaten bişeyler yaşadıkları kesin sen tek taraflı savaşıyorsun eşinin hoşuna gidiyor belli ki senin rahatsız olman çileden çıkman eşinin umurunda değil.
Maalesef ki kız yörüngesine almış artık.
Ben olsam terk ederdim bu adamı 5 cocukluda olsam terk ederdim.

Kizin ilgisi eşinin hosuna gidiyor olabilir. Normal arkadas olsa bu kadar yag cekmez heralde. Adamin yapmadigi tatli icin adamin ellerine saglik dilemek kadar gereksizce ve aptalca hareket ediyosa aşıktır. Baska ornekler de versene. Hic bi olay olmadi mi icinde senin oldugun herhangi bi olay kiz nasil tepki verdi acaba.
Yeni evlendigimizde 3 4 yil once evimize gelmisti esimin is arkadaslari. Tek kiz buydu. Esimle birlikte evli olan bir erkek arkadasi daha vardi ortamda evli olan. O adamin esi gelmemisti ama. Esini de taniyordum ben. Cok tatli bir kizdir.
Onun ardindan ignelemeler atip turmalar filan yapti. Esi savundu ben seviyorum karimi diye. Mesele de gorucu usulu evlenmis olmalariydi.

Snra esime ve o evli erkek arkadasina siz simdi yalniz tatile de gidemezsiniz esleriniz izin vermez dedi. Bunlar gaza geldiler gideriz ne var diye. Ben de yanliz giderim o zaman ne var ki dedim falan filan. Simdi olsa olay cok farkli cereyan ederdi ama gercekten cok toydum cok saftim. O gun muhabbet arasinda esime agzindan bal damliyor demisti mesela.
Salonda hep birlikte oturuyorduk. Benden su istedi. Mutfaga gidip su getirdim. Bi baktim benim yerime oturmus esimin yanina.
Ikinci gorusmemiz de esimin biraz once bahsettigim evli erkek arkadasinin evinde olmustu. Orda da esimin kaslariyla alakali bir laf etmisti.
Sonra esim isini.degiatirecekti. sinav sonucunun aciklanmasini bekliyoruz. Gece 1 de aciklandi ama sistem kilitlendi biz heyecanla bakmaya calisiyoruz. Cat mesaj geldi bu kizdan. Hayirli olsun minvalinde birseylerdi. Daha cok var da iste kiskanc olan ben normal iliskisi olan onlar. Isin kotusu gizli sakliya dondu artik. Takip de edemiyorum.

Tükürürüm böyle arkadaşlığa O ne öyle karikatür paylaşmalar, yazmalar, çizmeler,
Toplu mesajda eklersin onu da anlarım,
Sokakta görürsün selam verirsin, ayak üstü sohbet edersin vs....
Vıcık vıcık mesajlaşmakta neyin nesi.
Kıskanç olmayan bir eş bile rahatsız olur bundan.
Yapılacak belli lilyen lilyen 'in dediği gibi sen geçir anacım cinneti :sinirli:

Valla benim için kavga sebebi olur. Eşiniz kıza eşim kıskanç selamını iletemem deyince kızın da "hmmm demekki eşi benden rahatsız oluyor" deyip kendini geri çekmesi lazım, hala samimiyete ısrar ettiğine göre niyeti farklı eşinin de bu durum hoşuna gidiyor...

Ben olsam hem o kızı arar ağzının payını verirdim, hem de eşime resti çekerdim.

Yeni evlendigimizde 3 4 yil once evimize gelmisti esimin is arkadaslari. Tek kiz buydu. Esimle birlikte evli olan bir erkek arkadasi daha vardi ortamda evli olan. O adamin esi gelmemisti ama. Esini de taniyordum ben. Cok tatli bir kizdir.
Onun ardindan ignelemeler atip turmalar filan yapti. Esi savundu ben seviyorum karimi diye. Mesele de gorucu usulu evlenmis olmalariydi.

Snra esime ve o evli erkek arkadasina siz simdi yalniz tatile de gidemezsiniz esleriniz izin vermez dedi. Bunlar gaza geldiler gideriz ne var diye. Ben de yanliz giderim o zaman ne var ki dedim falan filan. Simdi olsa olay cok farkli cereyan ederdi ama gercekten cok toydum cok saftim. O gun muhabbet arasinda esime agzindan bal damliyor demisti mesela.
Salonda hep birlikte oturuyorduk. Benden su istedi. Mutfaga gidip su getirdim. Bi baktim benim yerime oturmus esimin yanina.
Ikinci gorusmemiz de esimin biraz once bahsettigim evli erkek arkadasinin evinde olmustu. Orda da esimin kaslariyla alakali bir laf etmisti.
Sonra esim isini.degiatirecekti. sinav sonucunun aciklanmasini bekliyoruz. Gece 1 de aciklandi ama sistem kilitlendi biz heyecanla bakmaya calisiyoruz. Cat mesaj geldi bu kizdan. Hayirli olsun minvalinde birseylerdi. Daha cok var da iste kiskanc olan ben normal iliskisi olan onlar. Isin kotusu gizli sakliya dondu artik. Takip de edemiyorum.
Masallah iyi sabirliymissiniz ben olsam coktaaaan esiminde o kizinda agzina tükürmüştüm... kizin ailesine bile ulasirdim bizi rahatsiz etmesin diye... eger eşim bana tepki koysa hadi kapi orda derdim....

Sen simdi hiç oralı olma bunlarla gayet mutlu bakımlı her an kahkahalar at çık git gez dolaş sende tlf sakla tlf falan ilgilen bir anda u dönüşü yap bakalım eşin ne yapacak karıma ne oluyor yoksa bende onu mu kaybediyorum diye dusunmesini sağla şu an bundan başka seçeneğin yok.
Kıskançlık krizlerine sok adamı.

Benim de erkek arkadaslarim var/vardi. Ama ne zaman iliskileri vardi veya evlendiler hem konusmama hemde mesajlarima cok dikkat ederdim yalnis anlasilmiyim diye. Ve muhakkak kiz arkadaslariyla veya eslerle tanismak isterdim yoksa cidden bayanlar rahatsoz olabiliyor. Kiz ya bunun farkinda olucak olgunlulta degil veya vurdum duymaz. Ama mesele esinizde bitiyor. Sizi rahatsiz ettigini bildigi an ona göre hareket etmesi gerekir. Evli olan o sonucta. Size bir tavsiyem yok. Ama esinize bu konuda ne kadar cok tepki gösterirseniz o kadar saklayacak. Asil tehlike ordan baslar

Sanal bir erkek arkadaş yarat sen de. Madem hala kalıp savaşmak istiyorsun eşine empati yaptır..

Bir bayan arkadaşını erkek ismi ve eski çalıştığın işyerinin adıyla beraber kaydet.

Back