• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen yardim edin. Objektif fikirlerinize cok ihtiyacim var..

Ben evliyken eşimin ailesiyle bu kadar yüz göz değilim sen daha sevgiliyken ne hale gelmiş ilişkiniz. Bence evlenme sakın bu saatten sonra hiç bişey şu durumlardan daha iyi olmaz aksine kötüye gider. Bu tarz adamlara da genelde evlenince daha bi rahatlık çöker sonrasını düşünemiyorum bile elalemin kızının ağzına bakıp senden ayrılan hakaret eden evlenince ne yapar bi düşün. Tamam sevgi şartta o sevgi mantığın içinde boğuluyorsa kaç derim o ilişkiden
Ay aman Allah'im daha rahat halini dusunemiyorum.:KK35: Kesinlikle dogru ki annesi babasi bile degil elalemin kizi. Seven insan ayrilamazdı diye düşünüyorum böyle bir sebepten. O kızın hareketlerine ragmende ona aşırı samimiyeti beni öldürüyor. Şuan bu adam böyle ileride evlenmiş olsam karısına nasıl davranıldığıda umurunda olmayacak çocuklarına nasıl davranıldığıda. Sahiplenme vasfı yok adam taşımıyor. Kardeşine karşı aşırı bir düşkünlüğü bağlılığı var ysni bağlılık değilde farklı birsey bu tabıkı kardese baglı olunur. Herkes e her tepkiyi koyar eder sinirlidir. Ona gelince agız acamaz büyük oldugu halde. Beraber iş yspıyorlar bundan dolayı oldugunu düşünüyorum.

Bak
Kompleks var sahiplenememek var ohooo var da var.. Mantigim bir saniye bile kabul etmiyor ama severken uzuluyorum :KK61:
ben kendime ne demistim biliyomusun "bir omur bu adamla kendi yasimi tutacagima, 3 5 ay onun yasini tutarim biter gider" unutulur hoc merak etme. Ama bu adamla omur gecmez

Evet dogru kesinlikle erkegin desteklemesi cok onemli. Ki bence bir erkekte sevdigi insanin hayatinda onem verdigi hususlari desteklemeli. Ben bunu anlatamadim. Burada ki yorumlar cok daha iyi geliyor bana. Simdiye kadar cevremdekilere kulak asmadim. :kızgın:
Tabi ki de çok önemli ablam üniden mezun olduktan 9 yıl sonra ALES E YDS ye hazırlanıp yüksek lisansa başladı şimdi bitmek üzere. Bu süreçte eniştem anlayışlı oldu ve yardım etti. Oturma odasında çalışma masası falan vardı eniştem yeğenimle ilgilenirken anlam ders çalıştı. bazen yemek yapamadı dışardan söylediler. böyle şeylere anlayış gösterip destek çıkılmayınca kadına zor oluyor.çünkü en başta çocukla ilgilenme ve bakımı faktörü var .

Tabi ki de çok önemli ablam üniden mezun olduktan 9 yıl sonra ALES E YDS ye hazırlanıp yüksek lisansa başladı şimdi bitmek üzere. Bu süreçte eniştem anlayışlı oldu ve yardım etti. Oturma odasında çalışma masası falan vardı eniştem yeğenimle ilgilenirken anlam ders çalıştı. bazen yemek yapamadı dışardan söylediler. böyle şeylere anlayış gösterip destek çıkılmayınca kadına zor oluyor.çünkü en başta çocukla ilgilenme ve bakımı faktörü var .
Eğer isteseydi okulu , ne yemeği problem ederdi ne çocuk bakımını bu konularda destek olabilecek iş bölümüne inanan biri fakat baştan istemiyor zaten. Çalışmayada karşı. Kafa yapısı böyle

bir taraflarını kaldırıyorsun
ne demek gidip takı takmak
hem zaten arada resmi birşeyde yok
senin oraya gitmemen gayet yerinde olurdu

sende de sorun var, herkes senin haklı olduğu bilmesi önemli evet ama senin de buna tavır alman önemli olan
yoksa herkes hafife alır seni nasıl olsa kafasına vursak da lokmasını alırız modunda olurlar

bir taraflarını kaldırıyorsun
ne demek gidip takı takmak
hem zaten arada resmi birşeyde yok
senin oraya gitmemen gayet yerinde olurdu

sende de sorun var, herkes senin haklı olduğu bilmesi önemli evet ama senin de buna tavır alman önemli olan
yoksa herkes hafife alır seni nasıl olsa kafasına vursak da lokmasını alırız modunda olurlar
Kadin kadinligini bilir erkek erkekligini. Ben ailesine karsi sorunlu olmak istemedim bundan dolayi yaptim istemeyerek. Asla asla taviz vermeyecegim konular fakat verdim. Onda bir erkeklik vasfi olsaydi olmazdi zaten. O benim agirligimi koydururdu. Aileside hep bana birseyler soyledi. Hep bana sen soyle yap sen boyle yap. Ben kabul ettigim icin boyle oldu. Neyse ben artik kesinlikle istemiyorum. Bu kadarini yasatmalarina ve bu yaptiklarimi hoc gormeyislerine inanamiyorum haklari yoktu. Simdi rahat rahat o kizin bir tarafini yalamaya devam etsinler. Bana musade artik cok sikildim bu sacma muhabetlerinden onlarin. Burada bunu cok iyi anladim.

bence de arkana bile bakma. daha istemeye bile gelmeden ültimatom vermeye başlamışlar. sevgilinin o kızın ağzına bu denli bakıyor olmasından hiç hoşlanmadım ve şüphe duydum. bence bu sülaleden bir an evvel uzaklaş.

Daha 21 sin, mezun ol, meslektaşım ol, işe gir, paranı kazan. ;)
Ekonomik özgürlüğünü eline al, sonra karşına iyi biri çıkacaktır.
Acele etme

Back
X