Ay aman Allah'im daha rahat halini dusunemiyorum. Kesinlikle dogru ki annesi babasi bile degil elalemin kizi. Seven insan ayrilamazdı diye düşünüyorum böyle bir sebepten. O kızın hareketlerine ragmende ona aşırı samimiyeti beni öldürüyor. Şuan bu adam böyle ileride evlenmiş olsam karısına nasıl davranıldığıda umurunda olmayacak çocuklarına nasıl davranıldığıda. Sahiplenme vasfı yok adam taşımıyor. Kardeşine karşı aşırı bir düşkünlüğü bağlılığı var ysni bağlılık değilde farklı birsey bu tabıkı kardese baglı olunur. Herkes e her tepkiyi koyar eder sinirlidir. Ona gelince agız acamaz büyük oldugu halde. Beraber iş yspıyorlar bundan dolayı oldugunu düşünüyorum.Ben evliyken eşimin ailesiyle bu kadar yüz göz değilim sen daha sevgiliyken ne hale gelmiş ilişkiniz. Bence evlenme sakın bu saatten sonra hiç bişey şu durumlardan daha iyi olmaz aksine kötüye gider. Bu tarz adamlara da genelde evlenince daha bi rahatlık çöker sonrasını düşünemiyorum bile elalemin kızının ağzına bakıp senden ayrılan hakaret eden evlenince ne yapar bi düşün. Tamam sevgi şartta o sevgi mantığın içinde boğuluyorsa kaç derim o ilişkiden
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Lutfen yardim edin. Objektif fikirlerinize cok ihtiyacim var..
- Konu Sahibi Blossom21
- Başlangıç Tarihi