- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.290
- 598
O zaman yapmazdı sanmam
Tmm da canım sonuçta sizde calışıyosunuz suan işsiz olsanızda abin belki düşünemedi pahalıya kactığını ama sizinde almamanız daha kötü olur diye düşünüyorum uygun bişey alın derim yine evlilikte senin benim para olmaz eşinizde en azından bi kereliğine anlayış gösterebilir tamam abin pahalıya kaçmış ama renk ve numarasına kadar söylemiş belki parasını ödüyecek size söylemedi amakonuyu çekinerek açtım açmasaydım da çatlayacaktım artık
Esin genelde nasildir?merhaba kızlar
İçime dert oldu kimseye de söyleyemedim fikrilerinizi almak istedim çünkü 2 gündür çok sıkıntıya soktu bu konu beni
Şuan eşimle yurtdışındayız
Önümüzdeki ay döneceğiz geçen gün annemle konuşurken annem dedi ki: abine istediği bşy var mı sor basketbol ayakkabısı istiyor dedi ben de tamam sorayım dedim. Sonra abime sordum istediğin bşy var mı diye o da ayakkabıyı söyledi ayak numarasını söyledi tamam bakayım dedim
Sorun şu ki burada herşey özellikle kıyafet ayakkabı çok pahalı ve ben çalışmıyorum şuan
O gün gittik mağazaya eşimle eşime de söyledim o sırada ve çok tavır yaptı
İstediği ayakkabını. Fiyatı 115-185 Euro arasında değişiyor . TL olarak da 400/500 e geliyor
Eşimin o tavrını görünce çok kötü oldum iki arada bir derede kaldım
Anneme ve Abi me de numarası yok o modelin diye yslan söylemek zorunda kaldım
Hem de beni zor durumda bıraktıkları için içten içe kızdım çünkü şuan gelirim yok
Ama çok da mahcup oldum ilk defa bşy istedi diye
Çok kötü hissediyorum kızlar gerçekten içime çok dert oldu
Siz olsanız ne yapardınız bu durumda
Şimdi tr ye dönünce kendi kredi kartımla taksitle almayı düşünüyorum ama çok mahcup oldum
Eşimin tavrı da apayrı bir konu zaten
Nasıl böyle düşüncesizlik ettiler anlamıyorum şuan çalışmıyorum çünkü
Elbet elim boş gitmem ama hediye bu yani beni sarsmayacak tercihi bana bırakılmış bşyler zaten alacaktım
Eşimin pintiliği yok gerçekten özellikle bana karşı çalışmadığım dönemde böyle bir hareketini hiç görmedim çoğu şeyi zorla aldırmıştır o yüzden onu çok da suçlayamadım bu konudaEsin genelde nasildir?
Bu durumun kadının çalışmamasiyla ne ilgisi var ki? Adam çalışıyor, aynı şeyi görümcesi yapsaydi abi gelirken 500tl lik ayakkabı al deseydi, e adam çalışıyor alsın mi diyecektik? Burda herkes cemkirirdi.İşte bu yüzden kadınların ekonomik özgürlügu olmalı.
Kadının hayattaki tek fonksiyonu yemek ve temizlik olmamalı.
Kocanın eline bakmamali.
Bence eşine hic kizma, adam haklı 500 tl ye kim olsa tepki gösterir çok çok varlıklı değilse, kusura bakmasın hastalık değil bisi değil spor ayakkabı yani... Benim eşim çok bonkördür ben teklif dahi etmezdim eşime söyleyemezdim iyi sen söyleyebilmişsin.Eşimin pintiliği yok gerçekten özellikle bana karşı çalışmadığım dönemde böyle bir hareketini hiç görmedim çoğu şeyi zorla aldırmıştır o yüzden onu çok da suçlayamadım bu konuda
Zaten herkese hediye alacaktım kendimce
Bugün çıktık hepsine bşyler aldım kıyafet
Ama aileme kırgınım biraz da eşime
Bir de şöyle birşey var alacaksam da kendi paramla almak isterimBence eşine hic kizma, adam haklı 500 tl ye kim olsa tepki gösterir çok çok varlıklı değilse, kusura bakmasın hastalık değil bisi değil spor ayakkabı yani... Benim eşim çok bonkördür ben teklif dahi etmezdim eşime söyleyemezdim iyi sen söyleyebilmişsin.
Esin direkt olay cikarip afra tafra yapmadiysa ve normalde de boyle biri degilse cok takılma bence.. 500 tl az dgl bi ayakkabiya; bozulmuş olabilir..Eşimin pintiliği yok gerçekten özellikle bana karşı çalışmadığım dönemde böyle bir hareketini hiç görmedim çoğu şeyi zorla aldırmıştır o yüzden onu çok da suçlayamadım bu konuda
Zaten herkese hediye alacaktım kendimce
Bugün çıktık hepsine bşyler aldım kıyafet
Ama aileme kırgınım biraz da eşime
merhaba kızlar
İçime dert oldu kimseye de söyleyemedim fikrilerinizi almak istedim çünkü 2 gündür çok sıkıntıya soktu bu konu beni
Önümüzdeki ay döneceğiz geçen gün annemle konuşurken annem dedi ki: abine istediği bşy var mı sor basketbol ayakkabısı istiyor dedi ben de tamam sorayım dedim. Sonra abime sordum istediğin bşy var mı diye o da ayakkabıyı söyledi ayak numarasını söyledi tamam bakayım dedim
Sorun şu ki burada herşey özellikle kıyafet ayakkabı çok pahalı ve ben çalışmıyorum şuan
İstediği ayakkabını. Fiyatı 115-185 Euro arasında değişiyor . TL olarak da 400/500 e geliyor
Hem de beni zor durumda bıraktıkları için içten içe kızdım çünkü şuan gelirim yok
Şimdi tr ye dönünce kendi kredi kartımla taksitle almayı düşünüyorum ama çok mahcup oldum
Bu durumun kadının çalışmamasiyla ne ilgisi var ki? Adam çalışıyor, aynı şeyi görümcesi yapsaydi abi gelirken 500tl lik ayakkabı al deseydi, e adam çalışıyor alsın mi diyecektik? Burda herkes cemkirirdi.
onlar mahçup olsun senin bir gelirinin olmadığını bile bile nasıl ister 500 tl lik bir ayakkabıyı doğrudan senden değil eşinden istemiş oluyor zaten. bir zahmet çalışsın kendi alsın ayakkabıyı. sakın alıyım deme. eşine yazık değil mi? o abinin ayakkabısını ödemek zorunda değil.merhaba kızlar
Sorumu anlamadınız sanırım,kocasi da kendi kardeşine alsın o halde , 1000 tl lik bi ayakkabı gorumcenize alınsa kocamın ekonomik özgürlüğü var mi diyeceksiniz? Ama o bizim bütçemiz diyor da burdaki kadınların neredeyse hepsi.Kadinin ekonomik özgürlügu olsa, 1000 lira dahi olsa, uygun goruyorsa alabilir o ayakkabiyi. Kocasınin eline bakmamis olur
Sorumu anlamadınız sanırım,kocasi da kendi kardeşine alsın o halde , 1000 tl lik bi ayakkabı gorumcenize alınsa kocamın ekonomik özgürlüğü var mi diyeceksiniz? Ama o bizim bütçemiz diyor da burdaki kadınların neredeyse hepsi.
O da demez mi parasını ben veririm diyor
Huyumu da bilir almayacağımı
Hic de öyle olmazdı evli iki insan ortak bi bütçe varsa ortada kimse kimseye 500 tl lik bi hediye alamaz ha trilyonerdir onu bilemem. Eşim ben çalışsam da çalışmasam da bozulur noluyoruz biz kimiz ki 500 tl lik hediye bizim neyimize yani olur insan. Aynı şekilde eşimin maasi çok iyi fakat kardeşine alamaz . Eşinin tavrında da bozulacak bisi yok adam hakli. Düğün falan yoksa ortada eşim öyle birseyi bana teklif dahi edemez.Konu sahibi diyor ki "Eşimin o tavrını görünce çok kötü oldum iki arada bir derede kaldım" ve ilk kez benden bir şey istendi diyor.
Ayakkabı pahali gelmiş evet ama eşinin tavrı onu kıran.
Umarım anlamışsınızdır. Eşinden bu tavrı görmemek için kadınlar da para kazanmali diyorum ben de. Gerekirse kendi kiyafetinden kısar, kardeşine alırdı böylece
Ekonomik ozgurlukle de bitmiyor ki.. Onemli olan eş olabilmek,karsindakinin adam olmasi.. Bazi kadinlar var calismasa da esiyle asla sorun yasamiyor maddi olarak, bazisi var maasinin kuruşuna dokunamiyor.. (yorumum geneldi,bu konuya yonelik degil.. Bir de tartismak icin yazmadim,boyle de bi durum var demek istedim)Konu sahibi diyor ki "Eşimin o tavrını görünce çok kötü oldum iki arada bir derede kaldım" ve ilk kez benden bir şey istendi diyor.
Ayakkabı pahali gelmiş evet ama eşinin tavrı onu kıran.
Umarım anlamışsınızdır. Eşinden bu tavrı görmemek için kadınlar da para kazanmali diyorum ben de. Gerekirse kendi kiyafetinden kısar, kardeşine alırdı böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?