Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi 300 ateşle o zaman deseydinAnnem ayakkabının fiyatını bilmiyordu ertesi gün söyleyince şaşırdı tabi ama olsun
O da demez mi parasını ben veririm diyorBi 300 ateşle o zaman deseydin
VersinO da demez mi parasını ben veririm diyor
Huyumu da bilir almayacağımı
Fiyatını soruyorlar ısrarlaHe anladım. Ama fiyatı söylemeseydin keşke fiyat yüzünden almamış diyebilirler. Fiyatı sorduklarındada numarasını sordum fiyata bakmadım deseydin. Neyse olan olmuş.
Bidaha da kimseye bişey istiyon mu diye sormazsınız sanırım
Zaten eşimin hoplaya zıplaya alalım demesi hayal olurdu haklıVersin
Oğluna hediye alıyor ve kimse kızmaz sanırım
Siz eşinizle problem yaşıyorsunuz bu konu yüzünden
Şahsen 500 e ben kendime ayakkabı almamışken başkasına hiç almam, öz kardeşim dahil
Eşine hak veriyorum yani
Sen eşine al alacaksan hediye olarak ayakkabı, normal bi tutardaZaten eşimin hoplaya zıplaya alalım demesi hayal olurdu haklı
Kendisinin spor ayakkabısı dökülüyor görüyorum yanı
Gecen bi arkadaşı demiş senin başka ayakkabın yok mu diye insan içine çıkıyor yani ona da ayrı üzüldüm
Duyunca.
Amannnn bu dünya ,insanlar, bu dünyanın dertleri ....
Huzur nerde
merhaba kızlar
İçime dert oldu kimseye de söyleyemedim fikrilerinizi almak istedim çünkü 2 gündür çok sıkıntıya soktu bu konu beni
Şuan eşimle yurtdışındayız
Önümüzdeki ay döneceğiz geçen gün annemle konuşurken annem dedi ki: abine istediği bşy var mı sor basketbol ayakkabısı istiyor dedi ben de tamam sorayım dedim. Sonra abime sordum istediğin bşy var mı diye o da ayakkabıyı söyledi ayak numarasını söyledi tamam bakayım dedim
Sorun şu ki burada herşey özellikle kıyafet ayakkabı çok pahalı ve ben çalışmıyorum şuan
O gün gittik mağazaya eşimle eşime de söyledim o sırada ve çok tavır yaptı
İstediği ayakkabını. Fiyatı 115-185 Euro arasında değişiyor . TL olarak da 400/500 e geliyor
Eşimin o tavrını görünce çok kötü oldum iki arada bir derede kaldım
Anneme ve Abi me de numarası yok o modelin diye yslan söylemek zorunda kaldım
Hem de beni zor durumda bıraktıkları için içten içe kızdım çünkü şuan gelirim yok
Ama çok da mahcup oldum ilk defa bşy istedi diye
Çok kötü hissediyorum kızlar gerçekten içime çok dert oldu
Siz olsanız ne yapardınız bu durumda
Şimdi tr ye dönünce kendi kredi kartımla taksitle almayı düşünüyorum ama çok mahcup oldum
Eşimin tavrı da apayrı bir konu zaten
İyi ki bu site var 2 gündür çatlıcaktım artık resmen
Eşimle zaten konuşmuyorum 2 gündür ama asıl kızgınlığım anneme
Ama biryandan da vicdan azabı
Zaten birsürü sıkıntım var benim kimselerin bilmediği üzülmesinler diye söylemediğim
Çocuk için uğraşıyoruz eşimden dolayı onun kullandığı vitaminler takviyeler aylık o kadar çok tutuyor ki.tamam bunları bilmiyorlar o yüzden onları suçlayamam ams yine de çok Can'ım sıkıldı
Zaten hassaslaştım iyice bu konular yüzünden kendi derdim beni eziyor yeterince
Anneme çok kızgınım
Evet burda herşey çok ucuz ve çok kaliteliymiş düşüncesiYa keske calissanda alabilsen bu sana hayat dersi olsun madem oyle.
Ama suda var annen ve abin cok buyuk dusuncesizlik etmisler sonucta o istedigi ayakkabinin kac para oldugunu bilerek senden istemis insan ablasinin calismadigini bile bile nasil 500 Tl lik ayakkabi ismarlar ki ayip denen birsey var. 100 degil 200 degil yani. Acaba siparis gibimiydi ki hani sen al ben parasini veririm seklinde siz mi yanlis anladiniz ?
Ayrica online birsuru satis yapan magazalar var ve cogu seyde dusunuldugu gibi yurt disinda cok daha ucuz degil insanlarin nedense kafasinda boyle bir dusunce var.
Evet burda herşey çok ucuz ve çok kaliteliymiş düşüncesi
Aynen pişman oldum zatenkaliteli olmasina kalitelisini bulursunda indirim donemi haricinde oyle ilk defa gittigin sehirde bulamazsin ucuzunu iste cahilliklik. Keske sormasaydiniz ne istiyorsun diye gozunuze kestirdiginiz kucuk bir hediye alir giderdiniz.
O zaman yapmazdı sanmammaddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama 400-500 tl2lik ayakkabıyı sizden istememeleri lazım.
ha ayakkabı 100 tl olsaydı eşiniz o zaman da böyle uff puff yapacak mıydı? cevap evetse o da kötü.
siz çalışmıyor olabilirsiniz.sonuçta eşiniz kandi kardeşi bir şey istese almayacakmı.alacak.bu durumda ayakkabıyada tavır yapma hakkı yok.ben olsam alırdım.merhaba kızlar
İçime dert oldu kimseye de söyleyemedim fikrilerinizi almak istedim çünkü 2 gündür çok sıkıntıya soktu bu konu beni
Önümüzdeki ay döneceğiz geçen gün annemle konuşurken annem dedi ki: abine istediği bşy var mı sor basketbol ayakkabısı istiyor dedi ben de tamam sorayım dedim. Sonra abime sordum istediğin bşy var mı diye o da ayakkabıyı söyledi ayak numarasını söyledi tamam bakayım dedim
Sorun şu ki burada herşey özellikle kıyafet ayakkabı çok pahalı ve ben çalışmıyorum şuan
İstediği ayakkabını. Fiyatı 115-185 Euro arasında değişiyor . TL olarak da 400/500 e geliyor
Hem de beni zor durumda bıraktıkları için içten içe kızdım çünkü şuan gelirim yok
Şimdi tr ye dönünce kendi kredi kartımla taksitle almayı düşünüyorum ama çok mahcup oldum
merhaba kızlar