- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamayan insana söyleyecek lafım yok ewet hadi Can'ım bay bayAy vermeyin zaten başından ihtiyacım mı vardı? Söyleyecek laf bulamadınız, kazı çevirdiniz.
Kıyamam yaa, kendimi gördüm resmen. benimde ailem birşey isteyince ses edemiyorum hayır diyemiyorum. şuan evlilik hazırlığı yapıyorum, çeyiz düzecek zamanken benim için annem çok heveslendi diye evi boyatmaya kalktım. helal hoş olsun diyorum ama insan bi yandan da şnu düşünüyor; zaten üç kuruş paraya çalışıyorum, bir senede ucu ucuna çeyiz düzebilirim, bu boya badana masrafına en azından tenceremi tabağımı alabilirdim mesela. ama işte merhametimize yenik düşüyoruz :) sen yinede şu anının keyfini çıkar. bunları düşünme. ama bence bu emrivakilere de kalıcı bi çözüm düşün, ama dönünce :)İyi ki bu site var 2 gündür çatlıcaktım artık resmen
Eşimle zaten konuşmuyorum 2 gündür ama asıl kızgınlığım anneme
Ama biryandan da vicdan azabı
Zaten birsürü sıkıntım var benim kimselerin bilmediği üzülmesinler diye söylemediğim
Çocuk için uğraşıyoruz eşimden dolayı onun kullandığı vitaminler takviyeler aylık o kadar çok tutuyor ki.tamam bunları bilmiyorlar o yüzden onları suçlayamam ams yine de çok Can'ım sıkıldı
Zaten hassaslaştım iyice bu konular yüzünden kendi derdim beni eziyor yeterince
Anneme çok kızgınım
Ya abi olarak ayda yılda bişey istemiş madem basket ball ayakabısı istemiş kesene göre de pahalıysa daha uygun bişey bakabilirdin her ihtimal aklınıza geliyor da bu mu aklınıza gelmiyor 50 ya da 60 euro luk almış olsan abin yok mu diyecekti. Yok mahcup oldum yok bilmem ne oldu abartmayın bu kdr acaba eşiniz olsaydı bu durumda bu kdr mahcup olurmuydu eminim benim gibi düşünür ve yinede eli boş dönmezdi bence senin yaptığın ayıp..
konuyu çekinerek açtım açmasaydım da çatlayacaktım artıkAbin burayı okumuyordur inşallah...
Ah Can'ım ya ne beter bir duygu anlamışsın beni çok sağolKıyamam yaa, kendimi gördüm resmen. benimde ailem birşey isteyince ses edemiyorum hayır diyemiyorum. şuan evlilik hazırlığı yapıyorum, çeyiz düzecek zamanken benim için annem çok heveslendi diye evi boyatmaya kalktım. helal hoş olsun diyorum ama insan bi yandan da şnu düşünüyor; zaten üç kuruş paraya çalışıyorum, bir senede ucu ucuna çeyiz düzebilirim, bu boya badana masrafına en azından tenceremi tabağımı alabilirdim mesela. ama işte merhametimize yenik düşüyoruz :) sen yinede şu anının keyfini çıkar. bunları düşünme. ama bence bu emrivakilere de kalıcı bi çözüm düşün, ama dönünce :)
sevgiler
Evet Can'ım yani alsam bile eşimden para alarak yapmak istemem bunuBir kere abinle annen düşüncesizlik etmişler senin çalışmadıgını bile bile ayakkabı istemesi yanlış almamakla iyi yapmışsın. Eşine de aldırma. Niye abin yüzünden eşine muhtaç olucaksın bir de suratını çekeceksin. Eşin de almak zorunda değil yani. Heralde sizinkilerde eşinin almasını bekliyor ama yok öyle bir dünya..Para kolay kazanılmıyor.
Sormadım Can'ım sadece önümüzdeki ay dönüyorum istediğin bşy var mı diye sordumAnnen ayrı alem, sen ayrı alem, abin ayrı alem
Madem gelirin yok niye soruyosun ki ayak nosuna kadar, 500 liralık ayakkabıyı da kolaysa abin kendi alsın
Yani Türk filmlerinden mi esinlenmişlerSormadım Can'ım sadece önümüzdeki ay dönüyorum istediğin bşy var mı diye sordum
O söyledi modeline markasına ve numarasına kadar
Tepkisi surat asmak oldukesinlikle anneniz ve abiniz düşüncesizlik etmiş. eşinizin verdiği tepkiyi bilemiyorum ama eşinizin annesi ve kardeşi böyle bir şey yapsa 500 TL'lik ayakkabı isteseler kocanızdan, hoşunuza gider miydi ?
Annem ayakkabının fiyatını bilmiyordu ertesi gün söyleyince şaşırdı tabi ama olsunYani Türk filmlerinden mi esinlenmişler
Her yurt dışıdan gelen fötr şapka köşesinde tüyü, köşeyi dönmüş olarak gelmiyo ki
Bişey istiyo musun derken çerez parasına tekabül ediyo ki 500 liralık ayakkabı istemişler
Annen de gayet biliyomuş
Şimdiye kadar 500 liralık ayakkabı giymemiştir, kendi parası kıymetli çünkü