Kızlar bir bakar mısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence açıkca söyleyin abinize annenize.şu an ödemelerinin çok olduğunu ve eşinize bu yüzden ısrar edemeyeceğinizi söyleyin.

Ayakkabıyı bulamadım dedin annene parasını Nasıl söyledin.

O da demez mi parasını ben veririm diyor
Huyumu da bilir almayacağımı
Versin
Oğluna hediye alıyor ve kimse kızmaz sanırım
Siz eşinizle problem yaşıyorsunuz bu konu yüzünden
Şahsen 500 e ben kendime ayakkabı almamışken başkasına hiç almam, öz kardeşim dahil
Eşine hak veriyorum yani

He anladım. Ama fiyatı söylemeseydin keşke fiyat yüzünden almamış diyebilirler. Fiyatı sorduklarındada numarasını sordum fiyata bakmadım deseydin. Neyse olan olmuş.
Bidaha da kimseye bişey istiyon mu diye sormazsınız sanırım

Fiyatını soruyorlar ısrarla
Dediğim gibi şaşırttılar beni
Aynen cnm çok pis arada kaldığım için bundan sonra zor

Zaten eşimin hoplaya zıplaya alalım demesi hayal olurdu haklı
Kendisinin spor ayakkabısı dökülüyor görüyorum yanı
Gecen bi arkadaşı demiş senin başka ayakkabın yok mu diye insan içine çıkıyor yani ona da ayrı üzüldüm
Duyunca.
Amannnn bu dünya ,insanlar, bu dünyanın dertleri ....
Huzur nerde

Sen eşine al alacaksan hediye olarak ayakkabı, normal bi tutarda
Annen de oğluna alsın ister 500 ister 1000 TL kendi bilir

Yani eşin haklı Ada'mın ayakkabısı dökülsün millet başka ayakkabın yok mu desin Ada'm gitcek karısının kardeşine 500 tl! Ayakkabı alcak. Yok öyle bi dünya. 500 liraya 3 tane orjinal ayakkabı alınır. Eşin değil kim olsa surat yapardı hatta sen olsan yırtarsın Ada'mın ağzını Ada'mın surat yaptığına takılma
Hatta tut kolunda deki gel kocicim sana pabuç almaya gidelim

Ya keske calissanda alabilsen bu sana hayat dersi olsun madem oyle.
Ama suda var annen ve abin cok buyuk dusuncesizlik etmisler sonucta o istedigi ayakkabinin kac para oldugunu bilerek senden istemis insan ablasinin calismadigini bile bile nasil 500 Tl lik ayakkabi ismarlar ki ayip denen birsey var. 100 degil 200 degil yani. Acaba siparis gibimiydi ki hani sen al ben parasini veririm seklinde siz mi yanlis anladiniz ?
Ayrica online birsuru satis yapan magazalar var ve cogu seyde dusunuldugu gibi yurt disinda cok daha ucuz degil insanlarin nedense kafasinda boyle bir dusunce var.

annenizde abinizde dusuncesizlik etmisler sizi enayi yerine koymuslar bu devirde kim kimden 500 liralik hediye ister ayipo yaa madem oyle bir dusuncesi vardi giderken verecekti parasini eline bana su model ayakkabiyi bul al diyecekti.

Evet burda herşey çok ucuz ve çok kaliteliymiş düşüncesi

Evet burda herşey çok ucuz ve çok kaliteliymiş düşüncesi

kaliteli olmasina kalitelisini bulursunda indirim donemi haricinde oyle ilk defa gittigin sehirde bulamazsin ucuzunu iste cahilliklik. Keske sormasaydiniz ne istiyorsun diye gozunuze kestirdiginiz kucuk bir hediye alir giderdiniz.

kaliteli olmasina kalitelisini bulursunda indirim donemi haricinde oyle ilk defa gittigin sehirde bulamazsin ucuzunu iste cahilliklik. Keske sormasaydiniz ne istiyorsun diye gozunuze kestirdiginiz kucuk bir hediye alir giderdiniz.
Aynen pişman oldum zaten
Annem sor dediğinde sormayacaktım işte

maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama 400-500 tl2lik ayakkabıyı sizden istememeleri lazım.

ha ayakkabı 100 tl olsaydı eşiniz o zaman da böyle uff puff yapacak mıydı? cevap evetse o da kötü.

siz çalışmıyor olabilirsiniz.sonuçta eşiniz kandi kardeşi bir şey istese almayacakmı.alacak.bu durumda ayakkabıyada tavır yapma hakkı yok.ben olsam alırdım.

annen ve abin çalışmadığını bile bile seni zor durumda bırakacak bir hediye istiyorlarsa bu durumda asıl mahcup olması gereken kişiler onlardır. Bu yüzden eşinle de sıkıntı yaşamış olmana sebep olmuşlar ve aralarında plan yapıp da istenmiş gibi bir durum hissediliyor ayrıca hediye bu alan kişinin tercihine bağlıdır ne alacağını bütçesine göre ayarlar alır kafana takma senin mahcup olacağın bir durum yok eşinle de bu yüzden aranı bozma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…