Kızlar bir bakar mısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
burada en büyük hata annenizde ,siz zaten istediğiniz bişey varmı diye sormamışsınız ,anneniz abine sor neden diyor ki?yani bu yurt dışı olunca dahamı tatlı oluyor anlamıyorm,oradaki yaşam şartları buradan da beter ,

Ya anneniz neden söylüyorki içinizden be geliyorsa alısınız ya da almazsanız. Valla ne yalan söyleyim bir ayakkabıya 500 tl vermem. İyi yapmışsınız almamakla. Ben olsam direkt pahalı o yüzden alamam derdim. Çok istiyorsa birazını gönderirdi paranın

Hadi abin düşüncesiz anneni böyle söylemesi için tembihledi, annen niye bu kadar düşüncesizce davranıyor ki? Eşine kızma. Son derece haklı. Kimseye 500 tllik hediye almak zorunda değil. Tamamen abinle annenin düşüncesizliği dert edip eşinle aranı bozma.

Kusura bakmayın ama eşiniz haklı. Görümceniz kendine 500 liralık ayakkabı istese sizin bütçenizden tepkiniz ne olur? Ben de ablamdan parfüm falan istiyorum yurt dışına gittiğinde fiyatlar daha uygun çünkü ama ablam almasa da ben her seferinde parasını hazırlayıp o şekilde istiyorum, o parayı veremeyeceksem asla istemiyorum.
Benim ablam bekar ve çalışıyor. Yani bir eşi, çocuğu falan yok ve bana harcama yapmakta sorun görmüyor ama bir evliliği olsaydı ve parayı almayacak olsaydı ister miydim, bilmiyorum.

Kıyamam yaa, kendimi gördüm resmen. benimde ailem birşey isteyince ses edemiyorum hayır diyemiyorum. şuan evlilik hazırlığı yapıyorum, çeyiz düzecek zamanken benim için annem çok heveslendi diye evi boyatmaya kalktım. helal hoş olsun diyorum ama insan bi yandan da şnu düşünüyor; zaten üç kuruş paraya çalışıyorum, bir senede ucu ucuna çeyiz düzebilirim, bu boya badana masrafına en azından tenceremi tabağımı alabilirdim mesela. ama işte merhametimize yenik düşüyoruz :) sen yinede şu anının keyfini çıkar. bunları düşünme. ama bence bu emrivakilere de kalıcı bi çözüm düşün, ama dönünce :)
sevgiler

Annen ayrı alem, sen ayrı alem, abin ayrı alem
Madem gelirin yok niye soruyosun ki ayak nosuna kadar, 500 liralık ayakkabıyı da kolaysa abin kendi alsın

kesinlikle anneniz ve abiniz düşüncesizlik etmiş. eşinizin verdiği tepkiyi bilemiyorum ama eşinizin annesi ve kardeşi böyle bir şey yapsa 500 TL'lik ayakkabı isteseler kocanızdan, hoşunuza gider miydi ?

Bir kere abinle annen düşüncesizlik etmişler senin çalışmadıgını bile bile ayakkabı istemesi yanlış almamakla iyi yapmışsın. Eşine de aldırma. Niye abin yüzünden eşine muhtaç olucaksın bir de suratını çekeceksin. Eşin de almak zorunda değil yani. Heralde sizinkilerde eşinin almasını bekliyor ama yok öyle bir dünya..Para kolay kazanılmıyor.

Var ya şu yurtdisinda yasayanlardan ya da gezmeye gidenlerden birsey istenmesi yok mu boyle bir gorgusuzluk olamaz. Sanki Tr de yok. Bütün markalar teknoloji falan cok iyi durumda türkiyede. Hemen hemen hersey var. Adam sanki Bangladeş de yaşıyor da ayakkabı istiyor.

suçlu annen. senin gelirin olmadan 500 liralık ayakkabı nasıl alcakmışsın. kocanın o fiyatta ayakkabısı var mı sanki ne alaka yani

Abin burayı okumuyordur inşallah...
konuyu çekinerek açtım açmasaydım da çatlayacaktım artık

Ah Can'ım ya ne beter bir duygu anlamışsın beni çok sağol

Evet Can'ım yani alsam bile eşimden para alarak yapmak istemem bunu
Bunu abim düşünmeyebilirdi belki ama annemin düşünmesi gerekirdi

Annen ayrı alem, sen ayrı alem, abin ayrı alem
Madem gelirin yok niye soruyosun ki ayak nosuna kadar, 500 liralık ayakkabıyı da kolaysa abin kendi alsın
Sormadım Can'ım sadece önümüzdeki ay dönüyorum istediğin bşy var mı diye sordum
O söyledi modeline markasına ve numarasına kadar

Sormadım Can'ım sadece önümüzdeki ay dönüyorum istediğin bşy var mı diye sordum
O söyledi modeline markasına ve numarasına kadar
Yani Türk filmlerinden mi esinlenmişler
Her yurt dışıdan gelen fötr şapka köşesinde tüyü, köşeyi dönmüş olarak gelmiyo ki
Bişey istiyo musun derken çerez parasına tekabül ediyo ki 500 liralık ayakkabı istemişler
Annen de gayet biliyomuş
Şimdiye kadar 500 liralık ayakkabı giymemiştir, kendi parası kıymetli çünkü

kesinlikle anneniz ve abiniz düşüncesizlik etmiş. eşinizin verdiği tepkiyi bilemiyorum ama eşinizin annesi ve kardeşi böyle bir şey yapsa 500 TL'lik ayakkabı isteseler kocanızdan, hoşunuza gider miydi ?
Tepkisi surat asmak oldu
Sonra konuştuk ona mantıksız geliyormuş alınan bşyin parası zaten sonradan alınmazmış
Onun ailesi istese ben de tepki verirdim almasını istemezdim net söylüyorum

Annem ayakkabının fiyatını bilmiyordu ertesi gün söyleyince şaşırdı tabi ama olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…