Kızlar bir bakar mısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gidip görmeyen yaşamayan orada her mağazayı ne alırsan 1 lira sanıyor :) Halbuki bazı markalarda daha ucuza bile geliyor türkiyede.

Bence de. Zaten şaştım kaldım Nasıl böyle düşüncesizlik Ettiler diye

yahu nerden bilecekler orada ayakk. fiyatı ne.. neten bkamış diyebilirsin okey de..sende madem maddi sıkıntı olur adam surat asar. cok pahalı bir şey se alamam derdin konu kapanırdı. gene de bakardın sonra oo anne cok pahalıymış bir daha ki sefere alırız artık derdin.
benim eşimde zırt pırt gider yada ark. gidenler olur sorarlar bir şey istermisiniz diye.. en fazla multi vitamin isterim, değişik güzel makarna, marshmallow... ayakkabı istemek hiç aklıma gelmez...

Eşin sakince 'Durumumuz el vermez bunu almaya, giderlerimiz çok' deseydi haklı olurdu. Ama tavır yapması son derece rahatsız edici. Kendi kardeşi istese belki aç kalır alırdı. Almasa da, yine de fazlasıyla kırıcı, ben olsam eşime çok bozulur tavrımı koyardım.

Ya sizde kadını doldurmayın Ada'm laf söylememiş karısına alınmasın diye kendi bozulmuş naapsaydı kim kime okadar paraya ayakkabı alıyo Eşine tavır koyacak ne war bunda

Eşimin abartı bi tavrı olmadı tabi ki ona da çok bozuldum yine de ertesi gün de kartı bıraktı gitti vs zaten o saatten sonra almazdım o da ayrı
Ben burda en çok kendi aileme bozuldum ilk kez böyle bir durumda kalıyorum
En çok da anneme bozuldum sanırım
Çünkü abimle konuşup bunu bana söyleyeceğine oğlum orda alır alamaz boşver demesi gerekirdi
Zerre beni düşünmemiş oldu
Bi yandan da annem Hakkı'nda böyle düşündüğüme de inanamıyorum

Emrivakilerden nefret ediyorum ya hayret bşy insana kendini kötü hissettiriyorlar

Sizden istediğine göre ya ülkemizde bulunmayan ya da fiyatı çok daha pahalı olan bir ürün istedi, normaldir.
Biz de seyehatlerimizde sipariş alırız ama dönünce genelde özellikle istenen şeyin parası verilir.
Diğer uygun gördüğümüz ama ülkemizde pahalı olan şeyleri hediye getirmeyi daha makbul buluruz.
Belki bugüne kadar hiç istemediği için söyleyebildi ya da parasını verecekti.
Eşinizin surat yapmaya hakkı yok, kendi ailesinden biri olsaydı almayacak mıydı?
Bunun cevabını verdikten sonra tavrınızı netleştirin derim.

Ya abi olarak ayda yılda bişey istemiş madem basket ball ayakabısı istemiş kesene göre de pahalıysa daha uygun bişey bakabilirdin her ihtimal aklınıza geliyor da bu mu aklınıza gelmiyor 50 ya da 60 euro luk almış olsan abin yok mu diyecekti. Yok mahcup oldum yok bilmem ne oldu abartmayın bu kdr acaba eşiniz olsaydı bu durumda bu kdr mahcup olurmuydu eminim benim gibi düşünür ve yinede eli boş dönmezdi bence senin yaptığın ayıp..

Zaten bu yüzden moralim bozuk
Elbette var daha düşük fiyata ama istemedi model ve renk belirtti

Zaten şuan çalışıyor olsam eşime sormazdım bile alırdım daha önceden yaptığım gibi

erkek eline bakmak iste boyle birsey..kendi ailene bile bisey alirken soruyosun malesef..annenizin sor bakalim ne ister abin demesi bana tuhaf gelmedi normal geldi.esinizin tavir yapmasida hos degil diger arkadasin dedigi gibi canim bu bizi zorlar baska uygun ayakkabiya yada baska bi hediye bakalim deseydi sen de annene ve abine karsi dolmazdin.birde annene abine dusman kesilecen nerdeyse..

Ya sizde kadını doldurmayın Ada'm laf söylememiş karısına alınmasın diye kendi bozulmuş naapsaydı kim kime okadar paraya ayakkabı alıyo Eşine tavır koyacak ne war bunda
Ben niye doldurayım ya, siz memnun olun diye kendi düşüncemi söyleyemeyecek miyim? Git kocanla küs konuşma bir daha demiyorum, zaten o fiyata ayakkabı alınmaz da konu sahibi alalım diye tutturmuş gibi tavır yapmasına gerek yoktu.
Alamayız denir, eş ısrar ederse tavır koyulur, benim düşüncem bu.

Ben bunları söyledim diye konu sahibini dolduruyor oldum.
Hayret bir şey ya. Asıl konu sahibi kendi kendini dolduruyor ailesine karşı.

Cewap wermiycem size kendinize savunucu toplamaya çalışıp ben mi kötüyüm şimdi izlenimi bırakan bi insana werilecek cewabım yok. Siz nasılsa haklı çıkacak başkalarını etiketlersiniz.

Cewap wermiycem size kendinize savunucu toplamaya çalışıp ben mi kötüyüm şimdi izlenimi bırakan bi insana werilecek cewabım yok. Siz nasılsa haklı çıkacak başkalarını etiketlersiniz.
Ay vermeyin zaten başından ihtiyacım mı vardı? Söyleyecek laf bulamadınız, kazı çevirdiniz.

Bence eşinizin tavrı çok normal.
Siz kendiniz 1000 tl'lik ayakkabı mı giyiyorsunuz ki abinize 500 tl'lik ayakkabı alacaksınız.
Biraz gereksiz olmuş istekleri.
Kendi adıma o kadar pahalı bir ayakkabıyı almadığım için mahçup olmazdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…