Kızlar bilgisi olan varmı konuda

fatma_arslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2023
12
-2
1
22
Kızım 15 aylık yürüyor yürürken bir ayağı içe doğru basıyor cuma günü ortopedige goturcem ,sizinde başınıza böyle birşey geldimi endişeleniyorum geçici durumudur acaba bilginiz varmj

Düzeltilebilecek bir sorun mu ona göre ayakkabısı vardı yanlış hatırlamıyorsam

Benim oğlumda da vardı ama düzeldi zamanla. Kızınız ne kadarlık yürüdü?

Benim oğlumda da vardı. Malesef az da olsa devam ediyor çünkü genetik. Bir çok doktora götürdüm. Baba tarafında da var düzelmez dedi.

1 yaş 1 aylıkken , yani 13 aylıktı yürüdü
2 ay olmuş düzelir bence. Benim oğlum yaşından çok önce yürüdü. Şuan 2 yaşına girecek gayet iyi yürüyor. Bir yaşında iken filan onunda ayaklardan biri böyleydi düzeldi. Sizinki de düzelir. Ben ortopedik ayakkabı almıştım oğluma ama doktora filan gitmedik. Evim buz gibi oluyordu alt katım dükkan olduğu için evde ayakkabı giydiriyordum. Yoksa ayakları ısınmıyordu.

Bizim bir tanıdığımızda vardı bu durum dr götürdüler. Sık sık kumda ayakkabısız oynasın demişti. Bizim burdaki avm de kumdan oyun alanı gibi bir yer vardı. Hep oraya goturuyorlardi. Kısa sürede düzelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…