Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızım 15 aylık yürüyor yürürken bir ayağı içe doğru basıyor cuma günü ortopedige goturcem ,sizinde başınıza böyle birşey geldimi endişeleniyorum geçici durumudur acaba bilginiz varmj
Doktor randevusu cuma günü bakalım ne Diyecek ama , şuan ayakabiyla normal yürüyor çıplak ayakla olduğu zaman belli ediyor yan bastığı sol ayakta tek yan basma var
2 ay olmuş düzelir bence. Benim oğlum yaşından çok önce yürüdü. Şuan 2 yaşına girecek gayet iyi yürüyor. Bir yaşında iken filan onunda ayaklardan biri böyleydi düzeldi. Sizinki de düzelir. Ben ortopedik ayakkabı almıştım oğluma ama doktora filan gitmedik. Evim buz gibi oluyordu alt katım dükkan olduğu için evde ayakkabı giydiriyordum. Yoksa ayakları ısınmıyordu.
Bizim bir tanıdığımızda vardı bu durum dr götürdüler. Sık sık kumda ayakkabısız oynasın demişti. Bizim burdaki avm de kumdan oyun alanı gibi bir yer vardı. Hep oraya goturuyorlardi. Kısa sürede düzelmişti