• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bi yardimci olun bana

Elfurflm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
246
66
13
30
Kızlar sanki şimdi adet olucakmisim gibi her an yani karnım şiş patlayacak gibi gogsum çok hasas adet olurmuyum sizce ya

Benimde adetime 9 gun var hafif bel kasik agrim var ama adet belirtsi diye korkuyorm birde koku hassasiytim var 2 gundur
Kızlar sanki şimdi adet olucakmisim gibi her an yani karnım şiş patlayacak gibi gogsum çok hasas adet olurmuyum sizce ya

Hem adet belirtisi hemde hamılelık aynı nerdeyse test yapmadan kesın bişey cıkmıyor maalesef 😇

Hem adet belirtisi hemde hamılelık aynı nerdeyse test yapmadan kesın bişey cıkmıyor maalesef 😇
Evet ikisine ayırt etmek çok zor 2 hafta çektim adet ağrısı gibi hala devam ediyor en iyisi bat I beklemek maalesef

Eklentiler

• 20200926_165318.webp
    20200926_165318.webp
    51 KB · Görüntüleme: 69
Ya aslında ben 1 ay önce istiyordum sıdkı istemiyorum eşim istiyor kızım var bi tane 5 yaşında da ama değişik böyle bu kızimda hıc anlamadim 2 aylık oldu sonra ogrendim
Bende adet tarihimin üzerinden 13 gün geçtikten sonra öğrenmiştim. O ay kendimde bi farklılık olduğunun farkındaydım. Bence sizde öyle hissediyosunuz hamilesinizdir belki de

Back