• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Kızlar bi yardım edin.. Karar veremiyorum..

BENCEDE 2 AMA ONDADA CAM PARMAK LEKESİ OLACAK SİNİR BİR GÖRÜNTÜ ÇIKACAK YİNEDE SEN BİLİRSİN BİDE ALDORAYA BAK DERİM BENİM BÜTÜN EŞYALARIM ALDORA VE ÇOK KALİTELİ..ORDA BENİM ALDIĞIM YATAK ODAMIN RESMİ YOKTU YOKSA KOYACAKTIM AMA NEYSE....kaydirigubbakcemile5

bncede 2. canım siyah iç karartıyo bnce opuyorumnanaktan

canım bence birincisi.. bu arada ölçüleride önemli.. biz senin ikinciyi br mağaza da founa olarak gördük ve inceledik.. ama boyutları diğerine göre daha küçüktü.. ayrıca bu kadar erken davranma... düğüne bir kaç ay kala bak bence...

Benim tercihimde 1 den yana hatta çok güzelmiş benimde bu tarz mobilyalar hoşuma gidiyor. Duruşunda bi düzgünlük bi ağırlık var ama renkler sade...zemuszemus ama herşeyden önemlisi senin içine hangisi siniyosa onu al aklın kalır sonra canım opuyorumnanaktan

hihoyyyt2. model daha modern daha şık ayrıca toz olayını hiç es geçme siyahtan uzak dur..
ben yatak odalarının açık renk olmasından yanayım iç açıcılığı bakımından ayrıca aynalar da çok önemli füme renk koyu renk aynalı mobilyalardan uzak dur sürekli silersin kendini net göremezsin kaydirigubbakcemile3 iç karartır vs..
ama maalesef evlenirken geçen sene hiç açık renk mobilya bulamadım, düğüne kadar bekledim bi umutla ama moda neyse o hep aynı şeyler vardı..mobilya fuarlarında ne varsa o.. içim karardı 1 yıldır aynalarım füme silmekten gına geldi, tamam çok şık ama makyaj yapıcam kendimi görmüyorum bu sene açık renkler beyazlar gelmiş:çok üzgünüm:

Eklentiler

• $lz.webp
    $lz.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 82
bende 2.yi seçtim.koyu renk bence de hemen tozlanıyor.Vazgeçilmezim beyazdır.Ama sen bilirsin.Bu yıl beyazlar moda.(Lake boyalılar)

2.si tabiki de
benim mobilyamla hemen heman ayni tonlari ben cok memnunum 2 bucuk senedir kullaniyorum cok hos bi renk tonu gercekdende ve modern tebikidekaydirigubbakcemile2

canım bence 2.si süper çok hoş duruyo ama maymun iştahlıyım demişsin ben gibi ozaman bekle derim canım pişman olma sonra opuyorumnanaktan

canım birincisi daha hoş gibi ikincisinin çamaşır dolabının dışı ayna ben aşırı aynalı olanları sevmiyorum ama zevk senin içine hangisi sindiyse onu al.

ilk takım bellonanın prado takımına çok benzyo ben kesinlkle ondan alıcam..
ilk görüşte beğenmek çk önemli benm içn aynende öle oldu..beyaz temizliği ve saflığı temsil eder özellkle yatak odamı beyazlar içinde istiyorummkaydirigubbakcemile2

ben de ikinciyi çok beğendim ama bazalı olsa yatak daha iyi olurdu. sonra fazla yorganları falan koymaya yer bulamıyo insan ama bunun da temizlikte kolaylığı olur altı kolayca temizlenebilir

Back
X