• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Kızlar bi yardım edin.. Karar veremiyorum..

Doştaşta 2. modeli ben çok beğenmiştim şekil olarak harika. Yatak, baza şeklinde değilde bu şekildeki gibi altı gözüken istiyorum ben bence çok daha şık duruyor heleki altı gözüken bi ayakucuyla. Ama bazalarda çok kullanışlı. Renk olarakta ya venge ya da beyaz düşünüyorum ceviz renkleri modelin özelliğini hafifletiyor gibi geliyor bana. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun size şimdiden mutluluklaaaar hema.s.

sekercim kendimi senin yerine koyup düşündümm 1 çok şık kızların dediğine göre modası geçmeyen bişey olsun 2,de güzel ama aynadaki papatyalar ileride can sıkabilir aynaya bakmak için yatagın tepesine çıkarsın artık hihoyyyt bencee 1,tercijh diyorum

Bende doğtaşta epey mesai yapmışlardanım :)
ındirimi bekle dönem dönem öyle fiyat çekiyorlarki
2 modelde şahane ama siyah toz tutar uğraşmaktan yorulursun.

He birde şu çin yatak işini iyi düşün yatak örtüsü kullanılmıyor.

Ya bu 2. si benim cok begendiğim bir yakım yataşın enza modeli. Of cok pahalı oldugu için baya karamsarlaştırmıştı bu model beni.Ben cok begendim 2. sini zaten favorimdi. Çin yatak işine gelince de bayıldım. Zaten yatak örtüsü kullanma taraftarı değilimdir ben. Hiç sevmem. Alacaksan guzelim 2. sini al bence.Birde canım bosco yatak odası var beyaz olanı internet sitesinden bakabilirsin onu da tavsiye edebilirim. Ama yataşınkiler bana cok pahalı geldiği için ben düşünmüyorum pek ama model olarak cok begeniyorum. Sadece cok pahalı. ıstersen de bekle biras.

1. daha güzel hem açık renk. açık renk daha kullanışlı olur her zaman

Back
X