• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Kızlar bi yardım edin.. Karar veremiyorum..

2. modeli ben de çok beğendim fakat baza daha kullanışlı olur genelde..2. modelde diğer kafama takılan da altının boş olması ne kadar temizlik ve görsellik açısından hoş olsa da şu tutacakların güvenilirliği??? ya bi yeri çıksa yani? ne bilim öyle işte...bizim de ev alınınca hızla mobilyalara geçicez şimdiden fikir olsun diyorum 2. yi beğendim ama işte:)

bende ilk baştaki modeli çok beğendim çok şık bence canım

1nci modeli çok beğendim. Ama bence acele etmene gerek yok. Her sene yeni modeller çıkıyor belki bu yıl çok hoşuna gidecek bir model/tarz çıkar, almış bulunursun, pişman olma biraz daha bekle bence.
Bir de dolabın üstü komple ayna olunca ben tedirgin olurum. Deprem olsa Allah korusun çok riskli. Böyle şeyler söyleyip havanızı kaçırmak istemem ama ..
Böyle dolapların fln aslında arkasından duvara çakılması lazım mutlaka.

Bu arada sağlık açısından yatağın altının boş olması tavsiye ediliyor. Ama ben alacak olsam ben de bazalı alırım herhalde, yer sıkıntısı oluyor evlerde malum..

Bence ikinci güzel ama bırıncı daha kullanıslı olur cunku ıkıncı ıcın buyuk bı yatak odası gereklı yoksa tıkış tıkış gorunur tatlım ayrıca ıkıncı de cok fazla ayna var temıslıgı zor olur dıerınde bı toz alırsın bıter ıkıncı de parmak izi falan çok fazla olur ama senin içine hangı sındıyse onu al tatlım :)

Back
X