• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Kızlar bi yardım edin.. Karar veremiyorum..

Neyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
182
0
96
Manisa
Bu iki modeli internette gördüm ikincisine gittim mağazada baktım çok hoşuma gitti ama yine de kararsızım.. :bbo: Sizce hangisi güzel ?
Ayrıca daha bir yıl var evlenmeme yeni modeller çıkar mı sonra pişman olur muyum diye de kara kara düşünüyorum siz ne dersiniz kızlar ?

amentesyatakodasialpata.jpg

fiore_yatak_odasi_tk.jpg

Neyl...

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun...

2. model hoşuma gitti ama aynadaki papatya desenleri hoş değil bence.

canım bence fiore çok güzel vede modası geçmeyecek bir model..sen bilirsin ama yinede çok acele etme derim..belki sonradan göreceğin bir model aklında kalır alamassın..eğer böyle biriysen tabi..benimde düğünüme 6 ay var ben aldım mobilyamı..ondan daha güzelinide görsem benimkilerin yeri bambaşka çünkü benim:)mutluluklar canım..

bence 1. ...çünkü 2.de boy aynası enine bölünmüş ... ayrıca siyah renk de hoş...
ama biraz daha bekleyebilirsin... acele etme bence...

nişanlım da 2. takımı beğendi ama ikimiz de maymun iştahlıyız
acele etmeyim diyorum ama ya seneye arayıp da bulamazsam bunu
:uhm:

kesinlikle ikinci model :asigim:
hem rengi hemde duruşu çok hoş
sana bi kaç tavsiyem var arkadaşım

1- bi kere kesinlikle koyu renk alma, 2 günde bir toz almak zorunda kalırsın:umursamaz:
2- raflarına bak, kullanışlı olanı tercih eta.s
3- birde yatak mobilyası sağlam olanı al gıcırdamayanından-tatlicadiarzu-:roflol:

2. modeli çok beğendim ama ayna çok büyük temizlemek zor olabilir bak

bencede koyu renk alama........ ben çok pişman oldum koyu renk aldığıma toz alıyorum hemen geri tozlanıyor ki 1. si siyah daha çok toz gösterir
seneye galiba düğünün çok zaman var çok değişik modeller bulursun
mutluluklar

eyylül diğer konuda gördüm seni koştum geldim kaydirigubbakcemile3

gıcırdamayan olduğunu nasıl anlıcam peki :kedi:

cnm benım bence ıkıncı model daha hos.ama bence zamanın varken biraz daha bekle acele etme.cok koyu renklere de kacma.ben 1,5 senelık evlıgım ınan yatak odası tamımı degıstırdım.ıl aldıgım oda koyu renktı sıyaha yakın.hem bı sure sonra ıcımı daralttı hemde acayıp tozlanıyor.elınden bez dusmuyor yanı.kesınlıkle acık renk almanı ve bıraz daha beklemını onerırım...

kesınlıkle koyu renk almanı tavsıye etmem. gorselde gusel gorunsede gunler gectıkce lanet ettırıyor. dolap ıcının yukseklıgı sonra cekmecelerın buyuklugune de dıkkat et. cunku cok olur olmaz hatalar cıkabılıyor. sımdıden hayırlı olsun

saolun kızlar tavsiyeleriniz için siyah bir ara ben de düşünmüştüm bu takımı görünce vazgeçtim iyiki vazgeçmişim yerimseniben

saol canım :lepi:

Allah kavuştursun seni de ben de asker yolu bekliyorum :asigim:

bence 2.si çok güzel. ama evlenince kendine ait bir evin olmayacaksa dolaptaki camlar sorun çıkartabilir canım sana

Back
X