Kızlar bi bakın ya kocam

Yanımızdakı Yeğeni 21 yaşında eşim 25 yeğeninin sözde eski sevgilisi yeğeni konuşmak istemediği için telefondaki yeğeni eşimi bağlamış
Bence sizde anlatım eksikliği var kim kimi bağlamış ne saçma muhabbet bu ? Erkek Yigen esinizi bağlayıp eski sevgilisiyle mi konusturuyor ?

Yaptığınız yorum çok çirkin.Erkeklerle konuştu diye yazarak kız çocuğuna bu çirkin kelimeyi nasıl kullanıyorsunuz.Hiç normal değilsiniz.Bence siz tedavi olun.Bunu büyüğünüz olarak yazıyorum.

Hanımefendi keşke o an yerimde olsaydınız o ana şahit olsaydınız eminimki benden daha fazlasını yapardınız
Asıl o… eşin olmalı senin deyiminle. O kız kimseye karşı sorumlu değil ama eşin sana karşı sorumlu. Ama seni sallamamış bence otur bunu dert edin. Kendini de rezil etmişsin. Başına gelsinde bla bla deme sıkıldım bu saçma cümleden

Bence yanlış tepki vermişsiniz. Kızı eşinizle konuşturan eşinizin yeğeni ve bunu kabul eden ya da tepki vermeyen de eşiniz. Eşinizin yeğenine ya da eşinize kızabilirsiniz ama kıza neden kızdınız hatta küfrettiniz anlamadım. Kızın kullandığı yanlış bir cümleden vs. bahsetmediniz. Bir insan gülüşünden dolayı nasıl kullandığınız o küfre layık olur anlayamadım !

Kıza değil densiz kocaniza ve sapik yeğenine kizmaniz gerekir.

Eşinizin işgüzar yeğeni tarafından emri vaki ile davet edildiği zaten tek kelime etmediği garip bir sohbet için neden kıza o.. diye hakaret ettiniz? Velev ki o.. kız, bundan size ne? O densiz yeğene neden iki laf etmediniz? Gücünüz kadına yetti galiba, erkeklerin namusu olmadığı için (!) onları vuracak bir yumuşak karınları yok değil mi?

Kıza neden hakaret ediyorsunuz ki ? Ne kadar seviyesizce bir hareket. Ne demek istiyorsanız kocanıza söylersiniz. O kızın yerinde olsam sizi şikayet ederdim hakaretten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…