Anlamak için bir kaç kere okudum, yeğeni kız mı kaç yaşında kendi kız arkadaşını mi eşinizle görüştürmüş yani, ne alaka öyle bir şeyse bende çok sinirlenirdim yanındaki yeğen ne yapıyor bu sırada ne garip bir durum ya anlam veremedim açıkçasıKızlar 1 saat önce falan ben eşim ve eşimin yeğeni evde oturuyorduk sonra ben mutfağa kahve yapmaya gittim içeriden bi kızın gülme sesi geliyordu telefondan ben ilk televizyondan geldi sandım gidip baktım eşimin başka bi yeğeni eşimide bağlayıp bi kızla konferans yapmış ama eşim kızla hiç konuşmadı duymadım yani kamerasıda kapalıydı yinede cinnet geçerdim 1 saat kavga ettik öyle böyle bi şekilde barıştık ama içim soğmuyor yüzüne bile bakmak istemiyorum
Sordum tabiki yanımızda oturan yeğeninin sözde eski sevgilisiymiş yeğeni konuşmak istemediği için eşimi bağlamış ama kızda boş boş bi kahkaha var bi bağırdım kıza o..u musun sen ne işin var bu kadar erkekle konuşuyorsun diye zaten sonra telefonu kapattılarKimmiş o kız ve konferansa almak ne alaka sordunuz mu bunları
Ne kadar saçma boş beleş işler yapıyolarSordum tabiki yanımızda oturan yeğeninin sözde eski sevgilisiymiş yeğeni konuşmak istemediği için eşimi bağlamış ama kızda boş boş bi kahkaha var bi bağırdım kıza o..u musun sen ne işin var bu kadar erkekle konuşuyorsun diye zaten sonra telefonu kapattılar
Yanımızdakı Yeğeni 21 yaşında eşim 25 yeğeninin sözde eski sevgilisi yeğeni konuşmak istemediği için telefondaki yeğeni eşimi bağlamışAnlamak için bir kaç kere okudum, yeğeni kız mı kaç yaşında kendi kız arkadaşını mi eşinizle görüştürmüş yani, ne alaka öyle bir şeyse bende çok sinirlenirdim yanındaki yeğen ne yapıyor bu sırada ne garip bir durum ya anlam veremedim açıkçası
Hayır normal Whatsaptan numarası falan çıktı yani kızdaYani yeğeninin kız arkadaşımıymış yoksa sohbet siteleri falan mı o tarz şeyler miydi
Ne kadar saçma boş beleş işler yapıyolar
Benim de yeğenim var ama ileride büyüyünce böyle şeyler yaptığımızı hayal bile edemiyorum etmek de istemiyorum
Kıza hakaret etmeniz hoş olmamış ama hatta baya küfür etmişsiniz niye böyle bir şey yaptınız telefonu sessizce kapattırabilirdiniz
Hanımefendi keşke o an yerimde olsaydınız o ana şahit olsaydınız eminimki benden daha fazlasını yapardınızBöyle birşeyi dert etmeyin Çünkü sizde çocuksunuz eşiniz de yeğeni de çocuk anladığım kadarıyla. Tanımadığınız ne olup bittiğini bilemediğiniz bir kıza "or...." Dediğinize göre olgun biri değilsiniz. Bence buna takılın takılacaksanız.
Kızı arayan kim, ne hakla elin kızına o şekilde hitap ediyorsunuz? Ne saçma sapan işler bunlar.Normalde gerçekten çok sessizimdir küfür falan etmem ama o kızın ağzını yaya yaya konuşması artık beni baya rahatsız etti
Kız dava açsın da gör
Kıza niye küfür ediyorsunuz ki? Eşiniz çocuk mu aklı yok mu ne alaka yeğeni konuşmak istemiyor diye o konuşuyorSordum tabiki yanımızda oturan yeğeninin sözde eski sevgilisiymiş yeğeni konuşmak istemediği için eşimi bağlamış ama kızda boş boş bi kahkaha var bi bağırdım kıza o..u musun sen ne işin var bu kadar erkekle konuşuyorsun diye zaten sonra telefonu kapattılar
Kız arıyo eşimi konferansla eşimin yeğeniyle konuşuyorKızı arayan kim, ne hakla elin kızına o şekilde hitap ediyorsunuz? Ne saçma sapan işler bunlar.
Asla yapmazdım nasıl bu kadar eminsinizHanımefendi keşke o an yerimde olsaydınız o ana şahit olsaydınız eminimki benden daha fazlasını yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?