Kız o.. dediniz burada eşinize soyleminiz gerekir Neden kıza hakaret ediyorsunuz eşinize bakın önce evli olan o kendi eşinizin pisligine bakmadan kıza bağırmak da neSordum tabiki yanımızda oturan yeğeninin sözde eski sevgilisiymiş yeğeni konuşmak istemediği için eşimi bağlamış ama kızda boş boş bi kahkaha var bi bağırdım kıza o..u musun sen ne işin var bu kadar erkekle konuşuyorsun diye zaten sonra telefonu kapattılar
Sevgililer arasında alabuluculuk yapsın istemiş demek istiyor sanırım.Kızı arayan kim, ne hakla elin kızına o şekilde hitap ediyorsunuz? Ne saçma sapan işler bunlar.
Şimdi eşinin yeğeni erkek olan.yeğen kızla konuşmuyormuş.hâl böyle olunca da yeğen kızla konuşmak istemediği için herhalde arabuluculuk yapsın diye eşi bağlamışlar.arayan kız diyor.numarası çıkmış diyor.gerçekten çok saçma.arayan yeğen olsaydı yine olurdu da çok tuhaf gerçekten.Anlamak için bir kaç kere okudum, yeğeni kız mı kaç yaşında kendi kız arkadaşını mi eşinizle görüştürmüş yani, ne alaka öyle bir şeyse bende çok sinirlenirdim yanındaki yeğen ne yapıyor bu sırada ne garip bir durum ya anlam veremedim açıkçası
Eşimin yeğenine orospu senin ne işin var BU KADAR erkeklerle diyeyimSordum tabiki yanımızda oturan yeğeninin sözde eski sevgilisiymiş yeğeni konuşmak istemediği için eşimi bağlamış ama kızda boş boş bi kahkaha var bi bağırdım kıza o..u musun sen ne işin var bu kadar erkekle konuşuyorsun diye zaten sonra telefonu kapattılar
Eşinize yada yiğeninede o... ç... musunuz siz diye bagirdiniz mi yoksa gücünüz kızami yetti.Sordum tabiki yanımızda oturan yeğeninin sözde eski sevgilisiymiş yeğeni konuşmak istemediği için eşimi bağlamış ama kızda boş boş bi kahkaha var bi bağırdım kıza o..u musun sen ne işin var bu kadar erkekle konuşuyorsun diye zaten sonra telefonu kapattılar
Böyle cinnet geçirmenizin sebebi eşinizin daha önce de kızlarla konferans yapması mı yoksa öfke kontrol problemi mi yaşıyorsunuz? Bilip bilmeden cinnet geçirmeniz normal değil çünkü.Kiza söylediğiniz kelimeler hiç hoş olmamış Çünkü sizin muhatabiniz o kız degil eşiniz.Yani eşiniz orda diye millet gülmesini değiştirmez.Ama eşiniz katilmayabilirdi.Boyle konularda fevri hareeket ederseniz.uzulen siz olursunuz
Anladığım kadarıyla kız eşinizin yeğenini arıyor. Yeğende kocanızı görüntülü konuşturuyor. Burada hatalı olan kız değil ki. Telefonu açmasınlar konuşmak istemiyorlarsa, eşiniz görüntülü konuşmasın, istemiyorsa. Ama başkalarını suçlamak kolayımıza geliyor.Kız arıyo eşimi konferansla eşimin yeğeniyle konuşuyor
esinizin yegeni erkekmi.erkekse uygulamada cikan kizlari gostermistir amcasina dayisina esiniz neyi oluyosa iste.dalga amacli ispatliyodur kendini.hemen cinnet gecirmeyin ya azcikKızlar 1 saat önce falan ben eşim ve eşimin yeğeni evde oturuyorduk sonra ben mutfağa kahve yapmaya gittim içeriden bi kızın gülme sesi geliyordu telefondan ben ilk televizyondan geldi sandım gidip baktım eşimin başka bi yeğeni eşimide bağlayıp bi kızla konferans yapmış ama eşim kızla hiç konuşmadı duymadım yani kamerasıda kapalıydı yinede cinnet geçerdim 1 saat kavga ettik öyle böyle bi şekilde barıştık ama içim soğmuyor yüzüne bile bakmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?