Kızlar bi bakın ya kocam

Kız o.. dediniz burada eşinize soyleminiz gerekir Neden kıza hakaret ediyorsunuz eşinize bakın önce evli olan o kendi eşinizin pisligine bakmadan kıza bağırmak da ne

Kız eşinin evli olduğunu, senin kıskanç olduğunu nerden bilsin? Aramışlar konuşmuş. Eşinle randevu ayarlıyor gibi küfür etmen çok saçma. Kızı sizinkiler aramış kızacaksan küfür edeceksen onlara et. Çocuk çocuk hareketler

Kız kahkaha attığin için hakaret etmişsiniz ama kızla konuşan eşiniz. Kapat tuşuna basmak zor değil. Asıl suçlu eşiniz bence.

Şimdi eşinin yeğeni erkek olan.yeğen kızla konuşmuyormuş.hâl böyle olunca da yeğen kızla konuşmak istemediği için herhalde arabuluculuk yapsın diye eşi bağlamışlar.arayan kız diyor.numarası çıkmış diyor.gerçekten çok saçma.arayan yeğen olsaydı yine olurdu da çok tuhaf gerçekten.

Nasıl böyle bir şey yaptınız geri çekilin, olaya dışardan bakın. İnanılmaz gedçekten. Biri sevgilisi, diğeri de onun amcası/dayısı. Bu kadar adamla konuşuyorsun o.. musun nasıl dersiniz?

Eşimin yeğenine orospu senin ne işin var BU KADAR erkeklerle diyeyim
Eşim kolumdan tutar ve direk mahkemeye gider boşana davasi acar.
Aynısını bende eşime yaparim
Dilinin kemiği olmayan insanlardan nefret ediyorum

Ne kadar ayıp kız eski sevgilisiyle barışmak için aramış.suc sizin esinizde deseydi ya benim ne alakam var konuşmam diye.

Eşinize yada yiğeninede o... ç... musunuz siz diye bagirdiniz mi yoksa gücünüz kızami yetti.
Kızın ne sucu vardı ki? yeğeniniz ibnelik yapıp konuşmak istemiyorum diye kocanızı konferansa aldıysa?

Biri bana telefonda böyle hakaret edecek varya.. Vah ki o kişinin haline. Kızın yerinde olsam dava ederdim sizi.

Böyle cinnet geçirmenizin sebebi eşinizin daha önce de kızlarla konferans yapması mı yoksa öfke kontrol problemi mi yaşıyorsunuz? Bilip bilmeden cinnet geçirmeniz normal değil çünkü.

Kocanız elin kızıyla ne münasebet gülüşüp sohbet ediyor.O kızlarda suç bulmayın kocanıza laf edin.Sizin kıskanç olduğunuzu biliyorsa ona göre davranacaktı.

Hmm kıza sırf erkekle konuştu diye o…demişsiniz. Kıymetli kocanıza laf yok tabii. Gidin başında bekleyin de kimseyi arayıp kikirdeşmesin telefonda. Sizin gibi küfürbaz kadınlardan hiç hoşlanmıyorum.

Kız arıyo eşimi konferansla eşimin yeğeniyle konuşuyor
Anladığım kadarıyla kız eşinizin yeğenini arıyor. Yeğende kocanızı görüntülü konuşturuyor. Burada hatalı olan kız değil ki. Telefonu açmasınlar konuşmak istemiyorlarsa, eşiniz görüntülü konuşmasın, istemiyorsa. Ama başkalarını suçlamak kolayımıza geliyor.

esinizin yegeni erkekmi.erkekse uygulamada cikan kizlari gostermistir amcasina dayisina esiniz neyi oluyosa iste.dalga amacli ispatliyodur kendini.hemen cinnet gecirmeyin ya azcik

yegenler kendini amcalarina dayilarina ispatlamak ister dalgasina bak erkek oldum diye vsvs.bel alti sakalar olur.yani siz niye cinnet geciriyosunuz biraz ozguvenli ve asil olun ya.korkmayin hemen baskasiyla yatacak aboovv gitti kocam gibi naralar atmayin.

Benim anlamadığım şu kıza niye hakaret ediyorsunuz ki kız mı evli ben olsam eşimi mahvederdim o başka ama burada kızın bir suçu yok ki ayrıcada o o yeğenine yüzü veren de sizin eşiniz eğer hayır diyebileceğine emin olsaydı zaten böyle bir teklifte bulunmaya yüzü olmazdı (yeğeninin) yani sizin eşiniz de sorun millete kulp bulmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…