İnşallah kanda yüksek değer görebilirim sabah yaptım böyle çıktı sanki silikleşiyor gibiKanda belli olur canım moralini bozma sakın
Belki geç döllenme olacak
Bana da siliklesmek yerine netlesiyor gibi geldiİnşallah kanda yüksek değer görebilirim sabah yaptım böyle çıktı sanki silikleşiyor gibi
Akşam attığına baksanaBen yeniden test yaptım silik bile çok çok az çıktı moralim bozuldu
Canım kan ver bugün belli ki var gebelikİnşallah kanda yüksek değer görebilirim sabah yaptım böyle çıktı sanki silikleşiyor gibi
Birazdan lan vermeye gidecem testler bekleyince netleşiyor ama ilk başta sülükler anlamadım bir şey ilk hali ikinci fotodaCanım kan ver bugün belli ki var gebelik
Bence var gibi kan sonucun çıktı mıBirazdan lan vermeye gidecem testler bekleyince netleşiyor ama ilk başta sülükler anlamadım bir şey ilk hali ikinci fotoda
16 çıktıBence var gibi kan sonucun çıktı mı
muhtemelen çok yeni gebesiniz. gözünüz aydın16 çıktı
Maşallah canım hamilesin iki gün sonra tekrar test yap inşallah sağlıkla iletier16 çıktı
Amin inşallahMaşallah canım hamilesin iki gün sonra tekrar test yap inşallah sağlıkla iletier
teşekkür ederimmuhtemelen çok yeni gebesiniz. gözünüz aydın
Canım gittin mi doktora güzel haberler ver banaAyyy
Benim de ilk doktor randevum 9bucukta
Ay sen de gidecektin ne yaptın canımCanım gittin mi doktora güzel haberler ver bana
Ay sen de gidecektin ne yaptın canım
2 günde beta 810 çıktı
Oh maşallajAy sen de gidecektin ne yaptın canım
2 günde beta 810 çıktı
Ayyyyy ayyyyyyOh maşallajbenim de 16 çıktı
Tamam canım inşallah güzel gelişmelerle devam ederiz Allah tamamına erdirsin mutluluğumuzuAyyyyy ayyyyyy
Ama ben ne dedim ayyy cok mutlu oldum
Agir kaldirma is yapma cok dikkat et lütfen
Ohhh
Allah'ım kucagimiza almayi nasip etsin
İnşallah canım nazar değmesinTamam canım inşallah güzel gelişmelerle devam ederiz Allah tamamına erdirsin mutluluğumuzu
Canım ben bir şey göremedim belki fotoğrafta görünmüyordur bir kaç gün sonra tekrar yapSabah yaptığım da kontrol çubuğun başında kalmıştı çizgi akşam üstü yaptım silik bir çizgi var gibi ama emin olmadım yardım eder misiniz sizce var mı ?