Bu arada kardeşiniz yok mu hiç?
Birde 3. Yorumu yapiyorum ama yazmayi unutmuşum, araba sürmeyi bilen arkadasiniz yok mu? Beraber 1 2 hafta çalışsaniz hatirlarsiniz diye düşünüyorum çünkü 0 değilsiniz suan ehliyeti alirken kullanabiliyordunuz yani 3 yılda her şeyi unutmamişsinizdir yaşınız da genç. Bence yakin bir arkadaşınız filan varsa rica edebilirsiniz 2 haftalik bi çalışma yeter bile.
Ben iki yıl önce 50 vermiştim saatine
Hangi semttesiniz bilmiyorum ama o semtte yeni açılan kurslar daha ucuz oluyor genelde; yeni şubeler yani
Bir de ehliyeti olanı bir kaç gün gezdiriyorlar ama iş sende bitiyor; mecbur kaldığın için daha kolay öğrenirsin ...
Uzerinde bu kadar sorumluluk tasiyan birisi mutlaka araba kullanmaninda ustesinden gelecektir Rabbim yardimcin olsun emekleribi zayi etmesin Anneneede acil sifalar diliyorum bu devirde kimsenin kimseye faydasi kalmamış bununda altindan kalk ve goster ne kadar guclu oldugunu her zaman dik dur ve sabret
Ehliyetin varmış arabada otomatik mis zaten....korkma sürmeye başla hiçbişey olmaz güzelim 1 2 3 derken bi bakmisin sıkıntı kalmamış.ilk önceleri trafiğin sakin olduğu saatleri seç 1 haftada rahat rahat kullanırsınız araba sürmek bisiklete binmek gibidir...sana senden başka kimseden Hayır yokmuş onu anladım dilerim bütün problemlerin çözülür...annene de şifa dilerim