bu yaz 4 yıla girecek olan bi ilişkim var herşey gayet mutlu romantik başlamıştı aylarca peşimden koşup kalbimi öyle kazanmıştı birlikte aynı şehirlerde üniversiteye yerleştik bu 4 yıllık süre zarfında hiç ayrılmadık hiç kopmadık ama sürekli birlikte olmanın getirdiği bi dezavantaj mı desem bilmiyorum ilgisiz oldu o ilk zamanlar evlilikten çocuktan başka bir şey bahsetmeyen adam gitti herşeyi geçiştiren tahammülsüz biri geldi aile sorunları da cabası..
ablası 4-5 yıldır kocasından ayrıydı dün boşanmışlar eski kocası tehdit ediyormuş bunları bi süre mesaj atamayabilirim dedi en ufak bi soru sorsam of aşkım der oldu bende bana of deme aşkım dedim tamam hiçbişey demem benim derdim bana yeter gece gece trip çekemem dedi geceden beri mesaj atmıyor telefonum kapanırsa merak etme dedi.
ben daha beni eskisi çok sevip eskisi gibi sürekli arayıp soracak diye umut ederken (gerçi evlilik konusunda pek ümidim kalmadı işi yok askerliğini yapmadı daha) şimdi böyle oldu şeytan ayrıl gitsin bunun aile sorunları bitmez diyor ama öyle bişey yaparsam da zor gününde bırakmış olacam ayrılamıyourm hem pişman olurum biliyorum ama böylede mutlu değilim ne yapacam bilmiyorum :1no2:
benim ailem sorunumda bana arıza cıkaran erkeğe karşı acabalarım oluşur acıkcası
acaba evlenincede ailemle ilgili bi problem oldugunda oda bana köstek olur mu? diye durur düşünür
hatta evlenmemi sırf bu yüzden erteliyede bilirim
hayat aşkla sevginin etrafında lay lay lom degil.
hayat sevdiğin adamın derdine ortak olmak
yeri gelir onla acısını acını paylaşmak yeri gelip mutlulugunu mutlulugumu paylaşmalıyımdır.
cok yanlış düşünüyosun arkadaşım
adamın derdi zaten belli sen niye köstek olmaya calışıyosun ki
onun yerine koy kendini ve birde böyle düşün...
biliyorum ama ailesi hep ön planda benden de ön planda bilmiyorum en ufak bi şeyden kavga çıkarıyorum o da çok tahammülsüz ben çok gururluyum sonumuz ne olacak bilmiyorum
sürekli sarjını bi yerlerde unutur ve her ne hikmetse hep böyle olaylar olduğu zaman telefonunun şarjı bitmek üzere olur
Seninde zaman zaman tahamülsüz olduğun anlar oluyordur. Belliki bi süreçten geçiyor. Sana düşen ve yakışan olgunluğun ve sevginle sevdiğini idare edip bu zor günleri atlatmak yerimseniben
yani bu hep oluyormuydu yoksa bu aralar mı olmaya başladı
hep demeyim ama genelde olur
evliliğin e si geçmiyor ki zaten normalde de aramızda yıllar var ona yaşımızda fazla büyük değil ben 21 o 24 yaşındayız. ama insan en azından bi plan da yapmaz mı o da yok ailesinin şoförü küçük ablası çocuk düşürdü bunlarda sürekli kontrole gider gelirler şoför benimki tabi büyük ablası boşandı ağırlık yine bizimkinde kocası tehdit ediyormuş babalarını bıçaklayacam diyormuş bilmem ne
sanırım sende güven sorunu var ya anlarım sorunu vardır ama mesaj atamayabilirim tlf kapanırsa merak etme fln garip geldi bana sonuçta tamam adam tehdit edio olabilir kapılarında mı bekliyor ki yani belkide olay daha kötüdür üzülme diye fln söylemiodur ama son zamanlarda değişti diyorsun üstüne gitme bakalım ne olacak
o halde uzak dur. evlnirsen surekli ailesiyle ilgilenecek sana vakit ayirmicak
sonra birbirinizi yiceksiniz. gene sen bilirsin ama boyle adamlarla omur gecmez
biliyorum ama ailesi hep ön planda benden de ön planda bilmiyorum en ufak bi şeyden kavga çıkarıyorum o da çok tahammülsüz ben çok gururluyum sonumuz ne olacak bilmiyorum
evliliğin e si geçmiyor ki zaten normalde de aramızda yıllar var ona yaşımızda fazla büyük değil ben 21 o 24 yaşındayız. ama insan en azından bi plan da yapmaz mı o da yok ailesinin şoförü küçük ablası çocuk düşürdü bunlarda sürekli kontrole gider gelirler şoför benimki tabi büyük ablası boşandı ağırlık yine bizimkinde kocası tehdit ediyormuş babalarını bıçaklayacam diyormuş bilmem ne
güven sorunu demeyelim de aşırı kıskançlık var bende burcum akrep bilirsiniz belki ondada böyle bi rahatlık var mesela evli olursunda merak etmezsin şu saatte gelir bu saatte burda olur gibilerinden merak etmezsin ya öyle işte telefonu kapansada nerde ne yaptığımı biliyor nasılsa diye düşünüyor ama ben düşünemiyorum merak ediyorum evlerine gitmiyorlar şimdi babaannesigildeler ordan da belki abisi şehir dışında öğretmen onun yanına gidebilirlermiş öyle yani olan bana oluyor işte şarj evde gidip alamaz biterse de merak etme dedi gelde merak etme mafoldumben
şimdi mesaj atmış aşkım savcılıkla emniyetle uğraşıyorum diye