kızlar bi akıl verin bana...

biliyorum annemde aynısını söylüyor bide mezhep farklılığı var öyle sorunlar olduğu zaman gerekirse herkesi silip senin elini tutmalı diyor annem ama gönlüme laf geçiremiyorum ki senağlama

gonlune simdi laf geciremiyosun
evlendikten sonra adama laf geciremiyosun
hangisi daha zor sence?

Son düzenleme:
biliyorum annemde aynısını söylüyor bide mezhep farklılığı var öyle sorunlar olduğu zaman gerekirse herkesi silip senin elini tutmalı diyor annem ama gönlüme laf geçiremiyorum ki senağlama

pardon ama sende sorunlar yaşadıgın zaman sülaleni aileni bi kalemde silebilicekmisin?
cok sacma sapan şeyler bunlar
adamla evleniyorum en ufak kavgada ailemi silim ne kadar sacma
ailem ya ailem her zaman arkamda durucak insanlar kanımdan canımdan birileri

ne kadar basit geliyor telafuz etmek annenize
babanız için ailesini silebilir mi? kendisi

anladıgım kadarıyla evin tek oglu:hulya: [/QUOTE]

evin tek oğlu değil abisi var şehir dışında öğretmen ama adam karısıyla çocuğuyla muhatap bunlarla ilgisi tatillerde gelip kalıyorlar sonra 3-5 gün gidiyorlar keşke benimkide öyle olsaydı okuduğumuz yerde bi gün annesi gil aramasa aklı çıkardı benimkinin abisi aylarca aramıyormuş ya ben çok düşünceliyim ya abim çok düşüncesiz derdi ben bile kız halimle 2-3 günde bir konuşurdum annem gille :kızgın:

pardon ama sende sorunlar yaşadıgın zaman sülaleni aileni bi kalemde silebilicekmisin?
cok sacma sapan şeyler bunlar
adamla evleniyorum en ufak kavgada ailemi silim ne kadar sacma
ailem ya ailem her zaman arkamda durucak insanlar kanımdan canımdan birileri

ne kadar basit geliyor telafuz etmek annenize
babanız için ailesini silebilir mi? kendisi

yanlış anladınız herhalde anneminde benimde derdim ailesiyle görüşmemesi değil ailesi istemezse o da ailesinin lafıyla beni bırakırsa durumlarında anlatabildimmi yoksa ben istemez miyim ailesiyle iyi ilişkilerim olsun gidip geleyim

evin tek oğlu değil abisi var şehir dışında öğretmen ama adam karısıyla çocuğuyla muhatap bunlarla ilgisi tatillerde gelip kalıyorlar sonra 3-5 gün gidiyorlar keşke benimkide öyle olsaydı okuduğumuz yerde bi gün annesi gil aramasa aklı çıkardı benimkinin abisi aylarca aramıyormuş ya ben çok düşünceliyim ya abim çok düşüncesiz derdi ben bile kız halimle 2-3 günde bir konuşurdum annem gille :kızgın:

annesine cok düşkün anlaşılan
bu durumda işin zor
senle bi yere giderken bile annesinden izin alır mı? alır

yanlış anladınız herhalde anneminde benimde derdim ailesiyle görüşmemesi değil ailesi istemezse o da ailesinin lafıyla beni bırakırsa durumlarında anlatabildimmi yoksa ben istemez miyim ailesiyle iyi ilişkilerim olsun gidip geleyim

şöyle deseydin
seni ezdirmemeli aileisne karşı desen anlardım
öyle yazınca hakikaten o yazdıklarım gibi anladım
neyse...

ezdircegini şimdiden düşünüyosan yapman gereken belli

sadece iyi günde değil kötü günde de yanında olmalısın. ailevi sorunlar yaşıyormuş, kötü günler geçiriyor. senle eskisi gibi dolu dolu aşk yaşayamaz şimdi... bende sevgilime karşı mesafeli olabiliyorum, ailemde bir sorun olduğunda veya arkamızdan iç çevirildiğini öğrendiğimde sadece susuyorum. ağzımdan tek kelime çıkmıyo. aşkım aradığında da istemeden mesafeli olabiliyorum ama sevgimden bişey eksildiğinden değil. yeri geldi bende ofladım ona o da ofladı bana ama bizle alakalı değil. tamamen çevrede yaşadıklarımızın etkisiyle birbirimize sert olduğumuz anlar oldu. oluyor olmuyor değil... şu an anlayışla karşılaman gerekir, ayrılman değil... ve erkekler sorunlarını kendi başlarına çözmeyi tercih ediyorlar. çoğu erkek dışa dönük değil, sıkıntıları olduğunda bi çok erkek içine kapanıyor galiba... destek olmalısın bence

annesine cok düşkün anlaşılan
bu durumda işin zor
senle bi yere giderken bile annesinden izin alır mı? alır

alır bu gidişle zaten bende ne yapacağımı bilmiyorum evlilik için erken ikimiz içinde ama belli bi plan dahilinde ilişkimizi yürütebilirdik ama nerdeee ilk zamanlar kendi konuşurdu çeyizini şöyşe götürecez aşkım evimiz böyle olacak çocuğumuzun adı bu olacak diye şimdi evlilik konusunu açtırmıyor bile lafı ağzıma tıkıyor.ayrılayım diyordum ama kpss var önümüzde şimdi ayrılırsam yazı berbat geçer sınavı kötü geçer dedim durdum derken bu olaylar patlak verdi.

şöyle deseydin
seni ezdirmemeli aileisne karşı desen anlardım
öyle yazınca hakikaten o yazdıklarım gibi anladım
neyse...

ezdircegini şimdiden düşünüyosan yapman gereken belli

yani ailesine özellikle annesine çok düşkün annesi de zamanında bu büyük ablasının olaylarının olduğu esna da kalp rahatsızlığı geçirip bir çok ameliyat olmuş çok düşkün yani

alır bu gidişle zaten bende ne yapacağımı bilmiyorum evlilik için erken ikimiz içinde ama belli bi plan dahilinde ilişkimizi yürütebilirdik ama nerdeee ilk zamanlar kendi konuşurdu çeyizini şöyşe götürecez aşkım evimiz böyle olacak çocuğumuzun adı bu olacak diye şimdi evlilik konusunu açtırmıyor bile lafı ağzıma tıkıyor.ayrılayım diyordum ama kpss var önümüzde şimdi ayrılırsam yazı berbat geçer sınavı kötü geçer dedim durdum derken bu olaylar patlak verdi.

yani ailesine özellikle annesine çok düşkün annesi de zamanında bu büyük ablasının olaylarının olduğu esna da kalp rahatsızlığı geçirip bir çok ameliyat olmuş çok düşkün yani

sevmiyorum pek ilişkide bi resmiyet atılmadan şu şöyle olcak vs. vs. diye
cünkü insan ister istemez kaptırabiliyo kendini
ve sonu malesef zaman zaman kötü bi hal alabiliyor.
nişanlılık döneminin amacı saf dışı oluyor flörtte konuşulunca.
neyse yaşanmış söylemiş...

bence öncelikle kendini düşün. ben bu adamla ailesi böyleyken yapabilir miyim?
diğer tarafdanda adamı seviyorum ama onun her türlü derdini cekerim diyebilcekmisin diyebiliyomusun bunuda düşün?
sevgi aşk evlendikten sonra farklılaşıyor...
kapıyı vurup gitmek cözüm olmuyor evlilikte
ama flörtte kapıyı vurup cıkabiliyosun ve hatta bi başkasıyla dahi cıkabiliyosun acısını dindirdigin zaman...

iyi düşün iyi ölç tart
eksilerini bi tartıya artılarını bi tartıya koyolumunekankayizsmile

sevmiyorum pek ilişkide bi resmiyet atılmadan şu şöyle olcak vs. vs. diye
cünkü insan ister istemez kaptırabiliyo kendini
ve sonu malesef zaman zaman kötü bi hal alabiliyor.
nişanlılık döneminin amacı saf dışı oluyor flörtte konuşulunca.
neyse yaşanmış söylemiş...

bence öncelikle kendini düşün. ben bu adamla ailesi böyleyken yapabilir miyim?
diğer tarafdanda adamı seviyorum ama onun her türlü derdini cekerim diyebilcekmisin diyebiliyomusun bunuda düşün?
sevgi aşk evlendikten sonra farklılaşıyor...
kapıyı vurup gitmek cözüm olmuyor evlilikte
ama flörtte kapıyı vurup cıkabiliyosun ve hatta bi başkasıyla dahi cıkabiliyosun acısını dindirdigin zaman...

iyi düşün iyi ölç tart
eksilerini bi tartıya artılarını bi tartıya koyolumunekankayizsmile

ayrılayım dedim ayrıldım hiç bir zaman bırakmadı çekemem gibi geliyor çünkü çok geleneksel ailesinin lafıyla hareket ediyor sürekli Çok üzgünüm çoook

ayrılayım dedim ayrıldım hiç bir zaman bırakmadı çekemem gibi geliyor çünkü çok geleneksel ailesinin lafıyla hareket ediyor sürekli Çok üzgünüm çoook

malesef bazı erkekler böyle
işin zor allah kolaylık versinolumunekankayizsmile

biliyorum ama ailesi hep ön planda benden de ön planda bilmiyorum en ufak bi şeyden kavga çıkarıyorum o da çok tahammülsüz ben çok gururluyum sonumuz ne olacak bilmiyorum

Tabi ki ailesi ön palnda olacak o onun ailesi :KK70: geçmiş bir konu ama olsun :KK70:

anladıgım kadarıyla evin tek oglu:hulya:

evin tek oğlu değil abisi var şehir dışında öğretmen ama adam karısıyla çocuğuyla muhatap bunlarla ilgisi tatillerde gelip kalıyorlar sonra 3-5 gün gidiyorlar keşke benimkide öyle olsaydı okuduğumuz yerde bi gün annesi gil aramasa aklı çıkardı benimkinin abisi aylarca aramıyormuş ya ben çok düşünceliyim ya abim çok düşüncesiz derdi ben bile kız halimle 2-3 günde bir konuşurdum annem gille :kızgın:[/QUOTE]

Tabiki evlenince ailesinden kopacak ve senin kocan olacağı için avertık ailesi sen olacağı için şansılısın evine bağlı olur inşallah .. o yüzden bu kadar erken sahiplenme bence :)))

biz ayrıldık biliyormusun konumu tesadüf eseri gördüm şimdi suskun_sultan... mafoldumben

çok seviyordum ama sonu yoktu ayrıldık topiğine yazdım herşeyi okuyup yorumlarsan memnun olurum..

X