- Konu Sahibi BeyazPerim
-
- #1.541
esmergüzeli resimdeki sensen çok ballısın he yanaklar felan çok beğendim seni :jeyyar:
hımm anladım sende sıkı bi disiplin var :) bende eklemem aslında foto moto hiç bir yere ama bu topiğe ekledim hoşuma gitti :) peki kime benzetiliyosun onu yaz barii
Esmer güzeli ben de seni çok beğendim..Avatardaki sensen eğer..Masum ve doğal bir güzelliğin var...a.s
teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz evet avideki benim...
eftenpuften ben senı goremedım ya hep kacırdım :a015:
efuli'nin makyajıydı ooo:sinifsinif: o makyajdan istiyodum fisfisfisama bulamadım birdaha fotoyu:çok üzgünüm:
bu arada esmer güzeli bence sen kendin gibisin. tuba sana benziyo canımmm şakkıdı ayrıca o kdr cok bakıma güzel olsunlar bizahmett. sen bence bu doğal halinle çok çok daha hoşsuna.s
Bir arkadaş bu topik için resim koyanların güvenlerinin boş olduğunu söyledi..Şimdi koyarsam içi boş güvenli olarak düşünülüp göz zevkini bozmayayım insanların...-tatlicadiarzu- Hem 36 yaşında bir kadının güzelliğimi kalır...Kendi adıma söylüyorum tabi bunu kaydirigubbakcemile3
Bir arkadaş bu topik için resim koyanların güvenlerinin boş olduğunu söyledi..Şimdi koyarsam içi boş güvenli olarak düşünülüp göz zevkini bozmayayım insanların...-tatlicadiarzu- Hem 36 yaşında bir kadının güzelliğimi kalır...Kendi adıma söylüyorum tabi bunu kaydirigubbakcemile3
kendine haksızlık yapma bence çok hoş bir bayan ben gördüm ayrıca hiç yaşını göstermiyor:lepi:
valla ne kaaa güzel oldugun kulagıma geldı benım ama :kedi:hihoyyyt
hadi ordan artisttt senii 36 yaşındaymış sölemesen inanmicaktm 36 yaşında olduğuna hee 25lik hatun seniiii:jeyyar:
teşekkür ederim ayyyşem...tubayı çok beğeniyorum hayranıyımdır onun ama ben benzetemiyorum kimseye kendimi hatta annemin kopyası olduğumu sölüyolar ama yinede benzetemiyorum kendimi anneme bile :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?