- Konu Sahibi BeyazPerim
-
sima olarak buna
yüz hatları ile buna
karıştırın işte:)
Ya ekleyim de resim nası konuluyo:kedi:
minellllll aşk bülent eersoya değill şarkı söleyen kadınaa benzetmişşş benceeee senii.popstar yarışmasından alıntı oldugu için bülent ersıyda çıkmışş bence yanlış anladın canım:)ayy neren o ucubeye benzio allah aşkına yaaa şaşırdın mı sen:):)öteki kızda doktorlar dizinde oynayan zenna gerçek adnı bilmiorum hatta ekmek teknesinde oynuodu çok severdim o diziiyideee:)
kıss asıl o kadına benzemiyorum ben yaa get allasen aşkolsun ya ama zenana benziyorum accıkkkaydirigubbakcemile3
Ya ekleyim de resim nası konuluyo:kedi:
:mymeka:alttaki kızı al o kadına yerleştir dedim:tomatokadına benzetmedim..
sen kapalı olduğun için o kadına yerleştir kafayı dedim hayal gücün içingamyoncuiremsu
ayrıca makyajsızsın makyaj yapsan daha çok benzersin hatlarını çok benzettim minelimŞenizayrıca o kız çirkin değel:umursamaz:
evet canim,yakin cevrem,arkadaslarim falan hepsi beni en cok ona benzetir.leylacım beren saate benziyosun sen
tugce kazazi da soylemisdiler ama cok az.leyla ben senin ikinci resmini tuğçe kazaza benzettim ama birinciyi benzetmedim öle bişey işteCADIARZU
Kızlar kusura bakmayın bugün internetim sorunlu ve çok yavaş, ancak ekleyebildim, tabi becerebildiysem:roflol:
http://img297.imageshack.us/img297/6821/varmisinyokmusun27150x1.jpg
leylacım ilk resminde bu kıza benzettim ben seni
canım ben zenana çirkin demedim ki güzel bende begendim onu yerimseniben
hani deseydin zenanın kapalı halisin die yeterdi güzelim seni de ugraştırdım k.bakma artıkımmkaydirigubbakcemile5
beni birkac unluye benzetirler ama birine en cok benzetirler.siz de benzetin bakalim sonuc nolucak :)))))
albumumde olan resimlerimden ekliyorum.
bu birinci resimmmmm
bu da ikinci resiimmmmm
Leylacım çok hoş bi kızsın maşallahh
Ama ben seni Beren Saate hiç benzetemedim yaa .. :)Nasıl benzetiyorlar anlamadım cidden :) başka birine benzettim seni du çıkarıcam şimdi ..:)
ben de begenirim kim ne dedi ki sana?:)onu bunu bilmem ben bereni çok beğenirim kim ne derse desin
hangi saridan canim?iki fotoda da sac rengim ayni.boya degil,kendi rengim.leylaaaaa canımm saç renginn kesinlikle ilk ftondaki gibi olmadıı sarıdan çokk çokk daha ii duruoo.ve çok güzell görünüorr saçların canımne renk o**
Leylacım çok hoş bi kızsın maşallahh
Ama ben seni Beren Saate hiç benzetemedim yaa .. :)Nasıl benzetiyorlar anlamadım cidden :) başka birine benzettim seni du çıkarıcam şimdi ..:)
buldumm Duygu Dikmenoğlunun surat şekli ve ifadesi var sende anımsatıyorsun ayrı ayrı benzemiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?