- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.901
Ya ben ya ben...:)
...............
...............
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam zeyno gonenc'e biraz benzettim diyecektim ama arkadas silmis bile :44:
tam zeyno gonenc'e biraz benzettim diyecektim ama arkadas silmis bile :44:
Sağolasın .. Hepsi yanımda halt etmiş demi.. Şahsına münhasırım belki...Çok tatlısın narmik.:)
Çok masum bi suratın var. Ama ben benzetemedim bir ünlüye şu an için.
Pardon canım ama bebeklerde saçlar kısa olunca bazen karıştırabiliyorum ve böyle pot kırmış oluyorum yani
Ama iki bebişininde olan fotoya bakınca ikisinede sanada kocaman bi maşallah diyorum yine
Cok anormal bi tepki vermedim.sizz esra ceyda kardeslerden birine benzetilmeyi iltifat olarak algilayacak bi olgunluga sahipseniz ne mutlu.
Suratindan adilik akan biriyle masum ve babyface tabir edilen biri benzeyemez.yine de acip baktim,alaka goremedim.
Narmik birine benzettim ama ismini bilmiyorum yabanci bi aktrist,cok hossun masallah
Ya tanıyormuşum ben onu :)) Onun kadar çekik değil gözlerim ama sağolasın
Ben de sizin albümünüzü görmüştüm (ve burnunuza bayılmmıştımm) Bence benzemiyorsunuz ama ilk resim minicik andırmış.
Tabii "üzgünüm ama esraya benziyorsunuz" yorumu çok iyi niyetli değill bence de[/QUOTjE]
Ya sizin gibi bi sekilde ifade edilse inanin ciguliye benzetilsem yine bozulmam
Bu kim canım ? Aynen buna benzeyen bir fotom var..Bulursam eklerim..Bu ünlüyü de tanımıyorum ama yüz hatları bakımından ben de benzettim kendime...
Biraz benzettim .