- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.881
göksel göksel göksel :) kısa mesaj kabul etmiyordu.. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
göksel göksel göksel :) kısa mesaj kabul etmiyordu.. :)
Esra Ceyda kardeşlerdeki Ceydaaa üzgünüm
cok ama cok ilginc bi benzetme..uzulmene gerek yok bir göz doktoruna görünmen kafi,tıp ilerledi 10 derece miyop gözü bile 2 dakikada lazerle ciziyolar
Arkadaşın art niyetle yazdığını sanmıyorum. :44: Böyle bi tepki vermeniz gerçekten garip geldi bana...
bikere daha koymustum,tekrar koyucam bakalım kime benzeticeksiniz
Eki Görüntüle 483390 Eki Görüntüle 483391
Ne iyi niyeti yahu,gercekten benziyor dahi olsam soylenir mi yani,uzgunum diyip kikirdeyerek bir de..kraldan kralci olmayin cok komik oluyo.neresinden baksan iyi niyet olmadigini normal bir goz gorur.
Ne iyi niyeti yahu,gercekten benziyor dahi olsam soylenir mi yani,uzgunum diyip kikirdeyerek bir de..kraldan kralci olmayin cok komik oluyo.neresinden baksan iyi niyet olmadigini normal bir goz gorur.
nişanlım beni duygu dikmenoğluna benzetir. bana kalırsa tamamen hafif andırıyorum
Ben de Feriha dizisindeki Emir in sarışın kankasına benzettim..Adı aklıma gelmiyor şu an...
Peki, art niyetli veya değil... Tepkiniz gerçekten tuhaf geldi. Dile getirmek istedim. Ayrıca o üyeyi tanımam etmem nickine bile şimdi baktım.
cok ama cok ilginc bi benzetme..uzulmene gerek yok bir göz doktoruna görünmen kafi,tıp ilerledi 10 derece miyop gözü bile 2 dakikada lazerle ciziyolar
Cok anormal bi tepki vermedim.sizz esra ceyda kardeslerden birine benzetilmeyi iltifat olarak algilayacak bi olgunluga sahipseniz ne mutlu.
Ayrıca buraya iltifat almak için mi foto koyuyorsun yoksa kime benzetildiğini öğrenmek için mi?
Cok anormal bi tepki vermedim.sizz esra ceyda kardeslerden birine benzetilmeyi iltifat olarak algilayacak bi olgunluga sahipseniz ne mutlu.
Yoo ben burda yeliz yesilmene de benzetildim ama bozulmadim cunku andiran biseyler var.yoksa o da hazettgim biri degil.ama goz gore srf sac rengi benzerligim olan birine giciklik olsun diye benzetilmek iyi niyet olarak adlandiracagim birsey degil.illa ki gozunde olmasi gerekmez belki baska yerinde vardir..