- 11 Temmuz 2012
- 3.670
- 1.497
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.941
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
albümüm var ordan bakıp söylemenızı rica etmiştimmmResim hani :26:
albümüm var ordan bakıp söylemenızı rica etmiştimmm
azbucuk Aishwarya Rai bnzettim ben :) gözler harıc :)
Eki Görüntüle 493800
Neyse korkunç türkçesi benzemesin
bikere daha koymustum,tekrar koyucam bakalım kime benzeticeksiniz
Eki Görüntüle 483390 Eki Görüntüle 483391
Ceydayla sacimin rofle olusu disinda hicbir ortak nokta hala goremiyorum cicisler
ceydaya bende pek benzetemedim seni yani yuz yapiniz bile farkli sanki :26:
İskelet yuzlu biriyle yanakli yuvarlak yuzlu biri nasil benzetiliyor anlamam,ordek gibi agzi var benim dudaklarimsa kucuk,goLer desen kes kel alaka,burun zaten benzemiyor.prensesin uykusuyum adli uyeyi tenzih ediyorum fakat diger uyelerin acil goz muayenesine gitmesinde yarar goruyorum
İskelet yuzlu biriyle yanakli yuvarlak yuzlu biri nasil benzetiliyor anlamam,ordek gibi agzi var benim dudaklarimsa kucuk,goLer desen kes kel alaka,burun zaten benzemiyor.prensesin uykusuyum adli uyeyi tenzih ediyorum fakat diger uyelerin acil goz muayenesine gitmesinde yarar goruyorum
Boşver canım. Neden buna bu kadar takıldın anlamadım. Benzetmiş olabilirler. Herkesin bakışı değişik.
Bence de benzemiyorsun ceydaya.
Mesela bi kız vardı bu sitede , üyeliğini sildirmişti sonra. Onu petek dinçöze benzetenler vardı.
Ama bence alakası yoktu. Peteğe haksızlıktı yani. Ama gel gör ki benzettiler mi benzetiyorlar işte.
Ne diyebilirsin ki...
Ceydayla sacimin rofle olusu disinda hicbir ortak nokta hala goremiyorum cicisler