- Konu Sahibi nnazann
-
Nazan canım hayırlısı olsun,yazılarını okudukça şüpehelerim daha çok arttı.
benimde 2 aralıkta olması gerek ama 9 gün öncesinden kasıklarda ağrı,eğilip kalkarken batma,bel ağrısı,hep uyku isteği,yemek yedikten sonra hep mide bulantıları...
oldu sonra kahverengi lekeler geldi oldukça az ama.(ilk defa oluyor)
bu 3-4 gün devam etti bugün hiç bişey yok.normalde adetim çok düzenlidir.
ayın 2 sine kadar beklemek zor geliyor,erken gebelik testi varmış fortel acaba yapsam doğru sonucu alırmıyım.
Çok istediğim için belkide hepsi psikolojiktir bilemiyorumCADIARZU
Nazan canım hayırlısı olsun,yazılarını okudukça şüpehelerim daha çok arttı.
benimde 2 aralıkta olması gerek ama 9 gün öncesinden kasıklarda ağrı,eğilip kalkarken batma,bel ağrısı,hep uyku isteği,yemek yedikten sonra hep mide bulantıları...
oldu sonra kahverengi lekeler geldi oldukça az ama.(ilk defa oluyor)
bu 3-4 gün devam etti bugün hiç bişey yok.normalde adetim çok düzenlidir.
ayın 2 sine kadar beklemek zor geliyor,erken gebelik testi varmış fortel acaba yapsam doğru sonucu alırmıyım.
Çok istediğim için belkide hepsi psikolojiktir bilemiyorumCADIARZU[/QUO
canım inallah hamilesindir belirtilerin hamilesin gibi görünüyor lekelerde yerleşme kanaması olabilir biliyorum beklemek cok zor oluyor ama bence biraz daha sabret adetin gecerse oyle test yap erken yapılan testler pek güvenilir degil bence
mrb yağmur bende 2 aralık tarhini bekliyorm.aynı belirtilerle.nazanın anlattıkları beni dahada umutlandrdı:)sanki aynı belirtiler.inş psikolojik değildir.hayırlısı olsunnn
bu ARADA BENİM DE AĞRILARIM BUGÜN YOK AMA AKINTI VAR.AĞRILAR ARASIRA GELDİ GİTTİ TAM 8-9 GÜNDR
slm kızlar ya bu belirtiler beni deli ediyor ya...benim 3 gun var adetime ara ara kasık agırısı mıde bulantısı cok arada bir oluyo hafıf..ve goguslerım cok şişti cok acıyor bu adet yaklasıncada olbılır tabı ama benım gogus ucumda yanı koyu halkada bole kucuk kucuk kabarcıklar cıkıytor ve gun gectıkce artıyor bu ilk defa oluyor karnım şiş gobek altı bolgesı yanı ama cok yemek yıyorum belkı ondandır dıyorum:)aydınlatın lutfenn.....
nnazann benim dünden beri kahverengi akıntım başladı adetim düzensizleşti herhalde gerçi benim böyle bir problemim yoktu ama ne biliyim anlamadım bu işten bişey(göğüslerimdeki sızı devam ediyor adet olacak gibi ama daha hafif taharet aldığımda peçeteye geliyor akıntı normalde pede çok az geliyor. Enfeksiyon olsa ağrım sızım mutlaka bir şey hissederim SAT tan beri bugün 17. günüm çok hafif kasıklarımda ağrı var geçen ay sistit olmuştum üriner sistem ultrason çektirdim hatta çeken uzmana da söyledim çocuk istiyoruz var mı pko başka bişey diye yok dedi şaşırdım kaldım ben bu işe bakalım hayırlısı artık...
ben çok oldum ama nazan sana bişi soracagım tecrübelerinden faydalanmak istyorum.adet belirtileri yaşanıyormuş ya hamilelikte)))) bu belirtiler arasında tatlı kriizi varmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?