- 11 Eylül 2008
- 1.684
- 0
- Konu Sahibi nnazann
arkadaşlar bişey soracam,.afedersiniz,.ama benimde idrarımda aşırı bi koku oluyo.acep bu belirti olabilirmiCADIARZUCADIARZU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm öncelile tebrik edrim allahım hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeişini....neden imkansızdı ve nekadar zamandır istiyodun bebiş ben 14 aydır istiyorum ama yok darısı tüm bebiş isteyenlere inşallah...
arkadaşlar bişey soracam,.afedersiniz,.ama benimde idrarımda aşırı bi koku oluyo.acep bu belirti olabilirmiCADIARZUCADIARZU
25 kasım adet günüm.idrarım koyu,vede kokulu.bide kasıklarımda sancım oluyo..vede kendimi sersem gibi hissediyorum.yorgun,uykulu vs..inş,hamilelik belirtisidir:Saruboceq::Saruboceq:
cnm benmde adetime 3 gün kaldı bu sabah test yaptım negatif (( çok üzüldüm adet sancımda var sanırım bu ayda yok !!!...bendede sık idrara çıkma kasık ağrısı iştah artışı vardı son olarakta göğüslerim dokunamıyorum resmen o derece acı var ....ama test böyle olunca bütün umudum kırıldı var olsa silikte olsa çıkardı herhalde ((
cnm benmde adetime 3 gün kaldı bu sabah test yaptım negatif (( çok üzüldüm adet sancımda var sanırım bu ayda yok !!!...bendede sık idrara çıkma kasık ağrısı iştah artışı vardı son olarakta göğüslerim dokunamıyorum resmen o derece acı var ....ama test böyle olunca bütün umudum kırıldı var olsa silikte olsa çıkardı herhalde ((
olabilir canım insallah vardır bu belirtiler bendede vardı istersen bi kan testi yaptır suanda cıkar
test yaptırmak için erken değilmi..yaptırsammı acabaCADIARZU
bu yaşadıklarım psikolojik olabilir belkide.ama elimde olan bişey değil.kafama takmıyacam diyorum.,ama maalesef olmuyo.hep hamile gibi hissediyorum kendimi.of of..
nazan bisey sorcam ama bıraz ozel afedersın vajınanda yumuşaklık hissi var mı