Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nazancım forumda br yerde okumuştum hamilelerin idrarında tortu olurmuş sende de var mı canım bakar mısın? Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
bunlarin hepsi gercekten hamilelikte oluyor mu??:uhm:
cok tesekkürler canim..bakalim yarin doktora gidecegim,hayirliysa hamis oluyumyerimseniben
allah isteyen herkese nasip etsin a.s.
nnazan öncelikle tebrik ederim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:))senin üstüne görme olabilir mi başlığını okudum da ben de bu ay 13 Kasımda adet oldum 7günlük bir gecikme ile şimdi ise 2-3 gündür göğüslerimde hafif hafif sancılar yanma oluyor daha çok erken reglime bir ay var neredeyse mide yanması ve bulantısı var merak ettiğim senin de belirtilerin adetinden hemen sonra başlamış peki testi ne zaman yaptın?? Ben regl olmadan bir gün önce yaptım çoookkkk silik bir cizgi ama çok zor görünüyordu (belki de bana öyle geldi :)) ama bir daha yapmadım regl olunca regliyi de her zaman ki gibi oldum sayılır ama ağrısı biraz daha az oldu.. Senin reglinde her zamanki gibi mi olmuştu??Sence bir daha yapmalıyım gebelik testini yoksa benimkisi kuruntu mu??
mrb arkadaşlar bende hamilelikten şüphelenıyorum ama psikolojikte olablr
kasık bel ve kalça ağrılarım var.akıntımda var bide uykusuzluk yani sürekli uyuma isteği var.sizce bunlar belrtimiii???????????
bence belirti olabilir bunlar bendede aynısı olmustu adetin geçtimi yada gecmediyse kaç günün kaldı
benim yasadıgım belirtiler bendede adet günümden önce gögüslerde degişiklik yoktu yeni yeni başladı insallah hamilesindir canım mide bulantın felan yokmu belki yumurtlama dönemindir ondanda olabilir bu belirtiler mide bulantılarının olması gerek eger hamilelik varsa
nnazan senin yazılarını okudukça dahada hamile olduğumdan şüpheleniyorum..çünkü neredeyse herşey aynı..Allah ım eğer hamileysem inanılmaz olacak bizim için..çünkü hiç ama hiç aklımda değildi..eşimde askerde ama az kaldı gelmesine eğer hamileysem çok güzel bir sürpriz olacak onada :))
nazancım benimde günüm bugündü ve henüz regl olmadım. kendimi dinlemek istemiyorum ama dinliyorum malesef ve kendimde evet ben kesin hamişim diyebilcek bişi bulamıyorum sadece kendimi kandırmaya çalışıyorum galiba. ama ne yönde karar veremiyorum kendimi hamileyim diye ikna edemiyorum değilim diye de ikna edemiyorum of yaaa yarın sabah idrar testi yapcam inş bugün gelmesse tabi