keyfininkahyası çok geçmiş olsun çok merak ettik seni silikonlar çıkınca takılmadımı tekrar, yağ alınan yerler çok fena acıyo benimde karnımdan aldılar çok az ama hala acıyo seninkiler daha fenadır, çok dayanıklısın vallahi inşallah kısa sürede toparlanır yeni vücudunla mutlu olursun
Canım agrılarım var ama 1. gün diye kendimi avutuyorum. Nezle oldum burnum akıyor. Hapsurmaya basladım. Burnum tıkalı oldugu içinde gerginlik var üstümde. Bana 300 ve 325 cc mentor yarı damla dual plan. Gögüs altı kesisiyle yapıldı
Canım benim suandaki görüntü cok kötü hem küçük gibi hemde cok ayrık üstelik basık.
teşekkür ederim canım benim. silikonları ben çıkartın takmayın birdaha dedim istemedim yani doktorda kabul etti. o zaman çıkarıp toparlayayım dedi tamam dedim. evet lipo yerleri çok acı verici. ilki kadar canım yanmasada hatrı sayılır bir acı var genede tabi :)
canım ameliyattan çıkınca üşütüyoruz sanırım ondan grip oluyoruz ben çok fena griptim kuru öküsürük boğazıma bişey kaçmış gibi kusturana kadar öksürtüyodu beni annem sağolsun pekmezi ısıtıp içine karabiber katıp verdi bir kaşık kesti öksürüğü daha yeni yeni toparlanıyorum, hepmizin başına aynı şeyler geliyo geçecek tek ilaç zaman ve sabır, kısa sürede ayağa kalkıp kızınla ilgilenirsin inş
teşekkür ederim canım benim. silikonları ben çıkartın takmayın birdaha dedim istemedim yani doktorda kabul etti. o zaman çıkarıp toparlayayım dedi tamam dedim. evet lipo yerleri çok acı verici. ilki kadar canım yanmasada hatrı sayılır bir acı var genede tabi :)
Vucudumuzda halsiz kalıyor. Ufak bir üşütmeyle grip geliyor malesef. Hapsurunca dikişlerim patlayacak diye korkuyorum. Esim yine gîtti calısmaya. Nar suyum ve ananasımı yanıma bıraktı. Ögleden sonrada kardesim gelip bakacak. 2. Günüde böyle atlatırım. Yarın kızımın yanına gidecem. Cok özledim ama bir o kadarda korkuyorum üstüme atlayacak. Özleyince deliye döner bogusmak ister.
Canım sana birsey soracam bana diren takılmadı gögüslerim ödemli ama göbegimdede var gibi hafif bir sislik var normal midir?canım dur bi acele etme zaman geçtikçe dogal halini alcaklar ama dedıgım gibi zamana ihtiyac var
Buzla ilgili birsey söylemedi. Yarın aksam gidecem ilk kontrolüme. Gögüs dısında göbegindede ödem var gibi. O kafamı karıstırdı. Yoksa düne göre bugün biraz daha iyiyim.bu günler bol bol yat sonra hareket edersin yoğurt ye ilaçların anestezinin zehirini atsın, kızını görünce dayanmaya çalış kucaklama sakın, hapşurmaktan öksürmekten korkma bir şey olmuyor, hapşurmucak diye kendini sıkarsan o daha kötü, çok ağrı kesicide içme buz uygulaması vermedi mi doktor
Buzla ilgili birsey söylemedi. Yarın aksam gidecem ilk kontrolüme. Gögüs dısında göbegindede ödem var gibi. O kafamı karıstırdı. Yoksa düne göre bugün biraz daha iyiyim.
canim hic korkma maksimum uc gun surecek kirginligin. ameliyathaneler soguk oluyor bide hastanede mikrop oluyor ama antibiotik aldigin icin kolay atlatirsin. diren takilmadigi halde gogsunde odem olmadigi icin cok sanslisin. dr larin bazilari takmiyor ama sonra o sekilsizligi dikligi atlatmak zor oluyor. bol bol dinlen canim gecmis olsun tekrar
not: naci celik e sordum buz koyma goguslerine dedi. kakao yagi da almistm catlak icin sivilce yapar hassas ciltlere dedi, acibadem yagi al dedi.
Evde tek yapamadım annemlere geldim. Doktorum pazartesi işe baslayabilirsin dedi ama ben 3 gün rapor alacam. Persembe baslayacam. Bugün kendi suyumu içebiliyorum. Dün kambur yürüyırdum vugün biraz daga dikim. İnsallah her gün daha iyiye gidecek
canım günden güne daha iyi olacaksın, benim 20 gün oldu ,çok daha iyiyim 3.cü gün yüzümü kendim yıkayabilmiştim düşün artık
Bende onu merak ediyordum. İlk 1 hafta neleri kendiniz yapabiliyordunuz?
Ben ameliyat günü kambur bir sekilde kardesimin yardımıyla tuvalete gidiyordum. Elimi kendim yıkayanıyordum
2. Gün yarı kambur cok yavas kendim yürüyebiliyordum. Elimi dogru düzgün yıkayanıyordum.
3. Gün yürüyüşüm diklesti. Yine yavas yürüyorum ama elimi yılamak, suyumu içmek, lambayı yakmak gibi seyleri yapıyorum. Yalnız hala kendi kıyafetimi giyemiyorum. Sizin iyilesme süreciniz nasıldı kızlar?
evli bayanlara bişey sorucam izlerden dolayı eşlerinizle sorun yaşadınızmı
butterfly çok geçmiş olsun canım. yeni cicişler hayırlı olsun.
bende bugün eve döndüm . silikonları çıkarttırdım. karnımı kesip tekrar düzelttiler. bel simitlerime lipo yaptırdım birde burnuma ufak bi rötüş. şuan canım yanıyo narkozun etkisini hala atamadım. lipo yerleri ve gögüs ağrıyo ama burnm ve karnımda bir sorun yok şimdilik. tekrar geçmiş olsun.
Geçmiş olsun cnm umarım bir daha böyle olumsuzluklar yaşamazsın.Dinlen kendine çok çok dikkat et zorlama kendini sakın.Bu süreci hayırlısıyla problemsiz atlatırsın inşallah.bende bugün eve döndüm . silikonları çıkarttırdım. karnımı kesip tekrar düzelttiler. bel simitlerime lipo yaptırdım birde burnuma ufak bi rötüş. şuan canım yanıyo narkozun etkisini hala atamadım. lipo yerleri ve gögüs ağrıyo ama burnm ve karnımda bir sorun yok şimdilik. tekrar geçmiş olsun.
Kızlar birde izlerin kırmızıdan beyaza gecme süreci ne kadar sürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?