arkadaslar bende buraya yeni üye oldum.bende 11 ekimde ameliyat oldum tam 23. günüm ama hala acı çekiyorum ağlıyorum o kadar pişmanımki size anlatamam,bendeki şanssızlık nedir hala anlamıyorum,275 cc mentor takıldı banada meme ucundan kesi yapıldı ve enfeksiyon kaptım meme ucum komple enfeksiyon ve dikişlerim attı ne yapacağımı bilmiyorum . baska bir doktora göründüm protezlerin çıkarılması gerektiğini söyledi
Kızlar merhaba 1 saat önce odaya gelmişim. Suan uyku hali var. Sagsalim cıktıgımı haber vermek için girdim. Agrılarım var ama agrı kesiciler yüzünden cok sıkıntım yok. Kendime geleyim yazarım suan cokzor yazyrm
canımm anca foruma girebildim, ameliyatını olmuş evine gelmişsin bile..çook geçmiş olsun darısı başıma :)
azıcık ağrın sıkıntın tabi ki olacak, insan diş çektirdiğinde bile 1-2 gün ağrısı oluyor..en kısa zamanda iyileşeceksin ve bizim gibi ameliyat olmak isteyenlere tavsiyeler veriyor olacaksın :)
Ooo bi ufak kaçamak yapiyim dedim, sen ameliyatı olmuşsun bileçok geçmiş olsun, sağlıkla kullan inşallah. Yarın akşam eve dönüyorum, internet durumum sıkıntılı forumu okuyamadım, bir tek kazayı gördüm. Cana gelmemiş ya sıkma canını, olmuş bi kere, yapacak bir şey yok. Tabi ki üzülüyor insan kolay değil ama daha ameliyatın taze, stres yapma kendine. Tekrar çok geçmiş olsun.
arkadaslar bende buraya yeni üye oldum.bende 11 ekimde ameliyat oldum tam 23. günüm ama hala acı çekiyorum ağlıyorum o kadar pişmanımki size anlatamam,bendeki şanssızlık nedir hala anlamıyorum,275 cc mentor takıldı banada meme ucundan kesi yapıldı ve enfeksiyon kaptım meme ucum komple enfeksiyon ve dikişlerim attı ne yapacağımı bilmiyorum . baska bir doktora göründüm protezlerin çıkarılması gerektiğini söyledi
Cok gecmiş olsun
İnsallah sıkıntıların gecer. Ben bu agrılara dayanamıyorum. Allah yardımcın olsun
evde tek kalmasan iyiydi arkadaşın falan yokmu eşin gelene kadar kalsınlar yanında sabretmek zor ama inşallah zamanla ağrısız normal doğal göğüslere kavuşuruz
canım benim zamanla ağrında gececek o füze gibi olan görüntünde ama birazcık zaman lazım iste
Canım benim suandaki görüntü cok kötü hem küçük gibi hemde cok ayrık üstelik basık.
seni çok iyi anlıyorum canım çok hassas oluyo insan bu dönemde, neyseki eşinin gelmesine az kalmış, sana bu konuda destek olan bir eşin olduğu için çok şanslısın canım göğüslerinin şimdiki görüntülerini çok takma kafana bende pek memnun değilim ama zamana bırakıyorum masajlara başlıcam bugün artık normale dönmek istiyorum pişmanlığım geçsin istiyorum
nasıl oldun canım ağrılarda azalma var mı doktor ağrı kesici verdi mi dren takıldımı bir de senin nasıl olmuştu kaç cc takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?