kızlar bende geri sayıma baslıyorum insallah :)

arkadaslar bende buraya yeni üye oldum.bende 11 ekimde ameliyat oldum tam 23. günüm ama hala acı çekiyorum ağlıyorum o kadar pişmanımki size anlatamam,bendeki şanssızlık nedir hala anlamıyorum,275 cc mentor takıldı banada meme ucundan kesi yapıldı ve enfeksiyon kaptım meme ucum komple enfeksiyon ve dikişlerim attı ne yapacağımı bilmiyorum . baska bir doktora göründüm protezlerin çıkarılması gerektiğini söyledi

Geçmiş olsun canım.Bu ameliyattan sonra doktorların en çok korktugu bir komplikasyondur Enfeksiyon.Çünkü gerçektende ameliyattan sonra enfeksiyon olan gögüste protezin mutlaka çıkarılması gerek.Tedavi yapılır,iltahap kurutulur,tertemiz olduktan sonra tekrar bir operasyonla protez yerleştirilir..Bir sitede buldugum bilgiyi paylaşmak istiyorum..Alıntıdır :

Diğer bir erken komplikasyon “Enfeksiyon” yani ameliyat bölegsinin mikroplarla iltihaplanması . Allah korusun diyeceğim bir komplikasyon. Çünkü meme protezi ameliyatı sonrası enfeksiyon gelişirse ameliyat ile ilgili tüm emekleriniz ve çektiğiniz tüm sıkıntılar boşa harcanmış olacaktır. Protez ile enfeksiyon asla iyi bir ikili değil. Protez varken enfeksiyon genellikle iyileşmiyor. Geçse de ilerde mutlaka kapsül oluşuyor. Yani bir şekilde en sonunda mutlaka protezin çıkarılması gerekiyor. O nedenle bu ameliyatta enfeksiyon açısından aşırı titiz davranıyoruz. Bugüne kadar benim ameliyatına katıldığım hiçbir hastada enfeksiyon görmedim, çevremde de pek duymadım. Literatürde de çok düşük oranlarda bildiriliyor. O nedenle sık gördüğümüz bir durum değil içiniz rahat olsun. Ancak dikkatli olmak mutlaka gerekiyor. Ameliyat sırasında çok titiz olunması yetmez ameliyattan sonra yara bölgesini korumada da çok titiz olunması gerekir.

Ameliyat yerinde veya göğsün diğer bölgelerinde kızarıklık, akıntı, sıcaklık artışı ve artan ağrı enfeksiyon belirtileridir. İlk 2-3 gün içinde ortaya çıkabilir. Hemen etkili tedavilere başlanmalıdır.

canımm anca foruma girebildim, ameliyatını olmuş evine gelmişsin bile..çook geçmiş olsun darısı başıma :)
azıcık ağrın sıkıntın tabi ki olacak, insan diş çektirdiğinde bile 1-2 gün ağrısı oluyor..en kısa zamanda iyileşeceksin ve bizim gibi ameliyat olmak isteyenlere tavsiyeler veriyor olacaksın :)

Ooo bi ufak kaçamak yapiyim dedim, sen ameliyatı olmuşsun bile çok geçmiş olsun, sağlıkla kullan inşallah. Yarın akşam eve dönüyorum, internet durumum sıkıntılı forumu okuyamadım, bir tek kazayı gördüm. Cana gelmemiş ya sıkma canını, olmuş bi kere, yapacak bir şey yok. Tabi ki üzülüyor insan kolay değil ama daha ameliyatın taze, stres yapma kendine. Tekrar çok geçmiş olsun.

Sagol canım, resmen gün öldürüyorum. Yarın daha iyi olacam diye motive ediyorum. Biraz uyuyabilsem zaman gececek ama uyuyamıyorum.
Cocuk emzirenler sizde de aynı agrı mı var merak ediyorum. Sütün bol oldugu zaman 2 gün emziremeyince gögüste kramplı bir agrı olurdu. Dokununca bile acır. Hareket etmeyince öyle bir agrı. Hareketlenince o agrı ikiye katlıyor.

Sagol canım, aksam olsada uyusam zaman gecse diye bakıyorum. Pazartesi aksam 17.00 de kontrolum var. Doktor kontrolden sonra dus alabilirsin dedi. Cok ödemim var gibi insallah kan falan değildir. Birde 300-325 takılmasına ragmen suan yassı bir gögüse sahibim füze gibi ama üstten basılmıs gibi:44:

Cok gecmiş olsun
İnsallah sıkıntıların gecer. Ben bu agrılara dayanamıyorum. Allah yardımcın olsun

evde tek kalmasan iyiydi arkadaşın falan yokmu eşin gelene kadar kalsınlar yanında sabretmek zor ama inşallah zamanla ağrısız normal doğal göğüslere kavuşuruz

evde tek kalmasan iyiydi arkadaşın falan yokmu eşin gelene kadar kalsınlar yanında sabretmek zor ama inşallah zamanla ağrısız normal doğal göğüslere kavuşuruz

Bugün sansıma kimse yoktu. Esimde 18.00 de gelecek. İnsan konusabîlecegi insanlar arıyor. İyi ki siz varsınız yoksa daha zor gecerdi

seni çok iyi anlıyorum canım çok hassas oluyo insan bu dönemde, neyseki eşinin gelmesine az kalmış, sana bu konuda destek olan bir eşin olduğu için çok şanslısın canım göğüslerinin şimdiki görüntülerini çok takma kafana bende pek memnun değilim ama zamana bırakıyorum masajlara başlıcam bugün artık normale dönmek istiyorum pişmanlığım geçsin istiyorum

canım çok geçmiş olsun aynı gün ameliyat olmuşuz seninle.kendi doktorun ne dedi o da protezin çıkarılması gerektiğini söyledimi?ihmal etme lütfen.

Canım benim suandaki görüntü cok kötü hem küçük gibi hemde cok ayrık üstelik basık.

geçmiş olsun canım ...şu anki görüntüleri hiç kafana takma önemli olan bu süreci sorunsuz atlatman..benimde öyleydi kambur kumbur düz basık tuhaf bişeylerdi anca kendilerine geldiler...

kendi doktorun ne dedi..değişmesi gerekliyse hemen erteleme...gerçekten şansızlık diyim bu ihtimaller olabiliyor ne yazıkki...senin adına bende üzüldüm ama düzeltilmiycek bir durum değil.. bu sıkıntıları atlatırsın inş...

Bir ara profilde ki avatar senin fotografınsa güzel görünüyordu canım

nasıl oldun canım ağrılarda azalma var mı doktor ağrı kesici verdi mi dren takıldımı bir de senin nasıl olmuştu kaç cc takıldı

butterfly çok geçmiş olsun canım. yeni cicişler hayırlı olsun.

bende bugün eve döndüm . silikonları çıkarttırdım. karnımı kesip tekrar düzelttiler. bel simitlerime lipo yaptırdım birde burnuma ufak bi rötüş. şuan canım yanıyo narkozun etkisini hala atamadım. lipo yerleri ve gögüs ağrıyo ama burnm ve karnımda bir sorun yok şimdilik. tekrar geçmiş olsun.

nasıl oldun canım ağrılarda azalma var mı doktor ağrı kesici verdi mi dren takıldımı bir de senin nasıl olmuştu kaç cc takıldı

Canım agrılarım var ama 1. gün diye kendimi avutuyorum. Nezle oldum burnum akıyor. Hapsurmaya basladım. Burnum tıkalı oldugu içinde gerginlik var üstümde. Bana 300 ve 325 cc mentor yarı damla dual plan. Gögüs altı kesisiyle yapıldı

keyfininkahyası çok geçmiş olsun çok merak ettik seni silikonlar çıkınca takılmadımı tekrar, yağ alınan yerler çok fena acıyo benimde karnımdan aldılar çok az ama hala acıyo seninkiler daha fenadır, çok dayanıklısın vallahi inşallah kısa sürede toparlanır yeni vücudunla mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…