kızlar bende geri sayıma baslıyorum insallah :)

canım çok sevindim senden haber bekliyordum bnde :) bundan sonrası hızla geçicek haber bekliyoruz senden

Ben de senden haber var mı bakmak için girdim foruma, çok şükür çıkmışsın, bundan sonrası yokuş aşağı.
En kısa zamanda kendini toparlayıp haberlerini vermeni bekliyoruz, geçmiş olsuuuuuuuuuuuuuuuuun

Benim ağrı eşigim cok düşüktür. Parmagımı kessem 1 hafta havada tutarım. O yüzden bu ameliyattan cok korkmustum ama cok sükür beklediğimden iyi gecti. Tabi suanda agrı kesiciler yüzünden daha rahatım. Aksam 10.00 gibi cıkacam.
Bunda zühtü beyin rolü cok büyük. İyi ki zühtü beye ameliyat olmusum. Yarım saat sonra birseyler yiyenilecem. Biraz süreci anlatayım

Eksik kan tahlillerim oldugu için sabah 8.00 de hastanedeydik. Muhasebeden yatıs işlemlerim yapıldı. Zühtü beyin hastası oldugumu söyleyince VİP deki görevliler ilgilendi. Hastane kalabalık olmasına ragmen hiç biryerde beklemeden hemen herseyle ilgilendiler. Saat 10 da zühtü bey ve asistanı geldi. Gögüsümün üstünde detaylı ölçüm ve çizimler yaptı. Anrstejim yapıldı. Gerisini hatırlamıyorum:) uyandıgımda hersey bitmişti. Sag gögüsüm sola göre daha küçük oldugu için biri 325 diğeri 300cc yarı damla mentor marka protez kullanıldı. Gügüs altı kesisi. Dual plan

çok şükür sağ salim atlattın yorma kendini kollarını uyumaya çalış gözün aydın:)

Oldu da bitti maşallah, nazar da değmez inşallah
Darısı da başıma inşallah Hangi hastanede oldun ameliyatını canım?

Geçmiş olsun cnm benim çok şükür iyisin.Yeni memişlerine de kavuştun güle güle kullan cnm.Bundan sonra da günden güne daha iyi olursun.Geçici rahatsızlıklar bunlar dikkat et kendine öpüyoum seni.

Maşallah sana canım Bak olduda bitti bile Birşeylerde yiyipte ayagada kalktıktan sonra zaten herşey daha kolay geçecektir merak etme Keşke geceyi hastanede geçirseydin,agrılar gece oluyor genelde.Birde yatıp kalkarkende zor oluyor hastanedeki yatak bu konuda çok kullanışlı oluyor,daha rahat ederdin.Birde tansiyonun düzenli ölçülüyor,ateşine bakılıyor.Gece genelde bazen ateş yükselmesi oluyor,uyuyamadıgın zaman ve agrın olunca kalçadan igne yapıyorlar hemen daha iyi oluyor bence..Geceyi hastanede geçirmeni tavsiye ederim canım ama yinede sen bilirsin tabi..Eminim herşey çok güzel olmuştur canım,tekrar geçmiş olsun

Oldu da bitti maşallah, nazar da değmez inşallah
Darısı da başıma inşallah Hangi hastanede oldun ameliyatını canım?

İnşallah canım. Yavasda olsa kendi yemegimi yiyebildim. Ama yataktan kalkarken kardesim yardım ettiği halde cok agrım oluyor. Akay hastanesinde oldum canım

Geçmiş olsun cnm benim çok şükür iyisin.Yeni memişlerine de kavuştun güle güle kullan cnm.Bundan sonra da günden güne daha iyi olursun.Geçici rahatsızlıklar bunlar dikkat et kendine öpüyoum seni.

Çok şükür canım. Bugün buraya girebilecegimi bile sanmıyordum.

Atlattım canım. Kardesime güvendiğim için evime gitmek istedim. Kendisi Anestezi doktoru gerektiğinde müdahele eder.

Harika haberlerini aldık şükür, çok geçmiş olsun canım. Artık keyfini sürme zamanıııı

Bundan sonrası iyilesme süreci. İnsallah cabuk toparlanırım.

Keyfiminkahyası ne yaptı acaba. Sedyeye yattıgımda ilk aklıma gelen o oldu. İnsallah o da iyidir

ayyy canım cok sevındım senın adına ınankı cok cok geçmiş olsun canım

İyiyim diye diye kendime nazar deydirdim. Aksam yemeginden 1 kasık almamla istifea etmem bir oldu. Agrılarım cogalınca hem mide bulantısı için hemde agrı için igne yaptılar. Simdi biraz daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…