Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgili buttrfly ve keyfinin kahyası, dualarım sizinle umarım ikinizinde ameliyatları çok başarılı geçer, iyileşme dönemleriniz sorunsuz atlatılır ve mutluluğunuzu paylasırsınız bizimle...
Hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz. Allah yardimcin olsun.İnsallah beklediğin gibi güzel olur..
mutlu sona saatler kaldı
22 saat kaldı :)))))
inş .ameliyatını kolay ve sorunsuz atlatırsın..bana öz.den ağrıların geçtimi demişsin buradan söyliyim her gün daha iyiyim 2 ay oldu.. sadece zaman zaman ağrılar giriyor batma şeklinde onlarda normal diye düşünüyorum bende tamamen doğal halime dönmeyi sabırsızlıkla bekliyorum yinede mutluyum ....ameliyat sonrası ağrın olsada canını hiç sıkma
canım içimde korkuda cok. ailemden gizli birsey yapmanın verdiği hisde cok kötüymüş aglamaklıyım. Allah Allah
inşallah canımm inşallah.
bu arada ananas ödemlerin atılması için cok iyiymiş kızlar. ameliyattan sonra ananaslara saldıralımmmm
Ameliyat öncesi yaşanan tipik korku,merak durumları...Ailenin haberi olsada yaşayacagın durum aynı olacaktı canım.Bu günü kendine ayır gez toz birşeylerle meşgul ol ama kendini çok yorma Ameliyata yorgun,uykusuz girmek ameliyat sonrasınıda etkiliyormuş.Bir bakmışsın akşam olmuş.Eşin ve çocuklarınla güzel bir televizyon çay keyfi yap.Sonra dua ederek güzel bir uyku çekmeye bak,hiç heyecanlanmamaya çalış.Doktoruma güveniyorum,yarın herşey çok güzel olacak,istedigim güzel gögüslere kavuşacagım de,hatta namazınıda kıl öyle yat.. Sabah güzel bir abdest al dularını ederek hastaneye git.Allahın izniyle herşey çok güzel olacak canım İçini ferah tut,aglamak falan böyle şeylerle germe kendini..At kendini dışarıya yahu
bunları not alayım. bana ön görüsmede tuz yasak bol bol su iç demişti. benim hemen toparlanmam gerek. ufak kızım beni bekler :)Saatler kalmış, maşallah maşallah
Canım internette ödemller için bir şey okumuştum. "Arnica Montana yada Bromelain gibi bitkisel kaynaklı, ödem ve morlukları azaltıcı ürünler kullanılabilir." yazıyordu, bu ürünleri doktoruna bir sor istersen ameliyattan sonra, bakalım tavsiye edecek mi?
19 saat kaldı.....canım benım artık saatler kaldı. hepımız senden gelecek o güzel haberleri bekliyor olacagız
ne mutlu sana ne kadar sanslı olduğunu biliyorsun değilmi. şu an senin yerinde olmak isteyip olamayan o kadar cok kadın var ki bence ALLAHA ççoooook şükret
bunları not alayım. bana ön görüsmede tuz yasak bol bol su iç demişti. benim hemen toparlanmam gerek. ufak kızım beni bekler :)
19 saat kaldı.....
aksam esyalarımı hazırlayayım 10 da kızımla birlikte yatacam. saat 8.00 de hastanede olmamız gerekiyor.
bunları not alayım. bana ön görüsmede tuz yasak bol bol su iç demişti. benim hemen toparlanmam gerek. ufak kızım beni bekler :)
19 saat kaldı.....
aksam esyalarımı hazırlayayım 10 da kızımla birlikte yatacam. saat 8.00 de hastanede olmamız gerekiyor.