İyiyim diye diye kendime nazar deydirdim. Aksam yemeginden 1 kasık almamla istifea etmem bir oldu. Agrılarım cogalınca hem mide bulantısı için hemde agrı için igne yaptılar. Simdi biraz daha iyiyim
Canım cok sıkkın kızlar. Keske dün hadtanede kalsaydık. Kardesim ve esim sabah cıkmamız zor olur.gece cıkalım dediler. Eve geldik. Sabah kardesim bizim evin önünde kaza yapmıs. Annemlere nöbetciyim dediği için babamıda arayamadı. Esimi aradı. Kendisinde birsey yok ama arabanın ön tarafı gitmiş( offf offf daha arabanın taksitlerini ödüyordu (
Niye hep gizli saklı birsey yapınca bu tarz seyler olur
Bu arada dün sırt üstü yattıktan sonra yataktan kalkarken sanki gögüsümün içinde silikon hareket etti gibi geldi. Susesi, hava kabarcıgı gibi birsey. Cok canım yandı. Bu ne olabilir kozlar. Cok korktum
içindeki hava boşluklarından kaynaklanıyor o ses. olması çok normal, korkma. o sesler geçmeye başladığında özlersin bile, tekrar duymak istersin. özetle tadını çıkar.
bazen gizlilik gerekir. kötü bir şey yapmadın. kimseyi üzmedin, kendini mutlu ettin.
yaşanan aksilik de maddi. kapatılmayacak bir açık değil, hasta hasta böyle üzme kendini.
HTML:
Sagol yaprakcım, insan bilmediği bir durumla karsılasınca ister istemez panikliyor.
Ne kadar zaman sonra yüz yıkama, üstünü giyme gibi basit hareketleri yapar olacagım? Tuvalete giderken bile yardım gerekiyor
Ne zaman dus alabiliyoruz. Sacınızı yıkarken nasıl yıkıyorsunuz?
doktorun ne zaman duş alabileceğini söylerse o zaman alırsın. saçımı, başımı önüme eğerek yıkıyordum. saçımı tararken kolumu çok kaldırmamaya özen gösterdim. hatta kolumu bir noktada sabit tutup, başımı hareket ettiriyordum. komik bir hal oluyor ama dikkat etmek gerek malum. ilk lavabo ihtiyacımda hasta bakıcı yardımcı olmuştu. diğerlerini kendim hallettim.
canımm çok çok geçmiş olsunn... artık hergün kendini daha iyi hissedeceksin.. bir kaç gün yataktan kalkman da ihtiyaçlarını karşılaman da vs birileri yardım ederse sana iyi olur.. onun dışında ben saçımı kuaföre gidip yıkatmıştım daha kolay oluyor.oturup hafif arkaya eğildiğin için kuaförde hiç zorlanmıyorsun.onun dışında benim sargılarım 1 hafta sonra çıkmıştı ben ozaman banyo yapmıştım..
canım şansızlıklar oluşabiliyor..ama moral sakin bozulmasın herşey öyle yada böyle cözülüyor belki biraz yıpranıyorsun bu süreçte ama bir şekilde atlatıyorsun..arabaya kardeşine gerçekten çok üzüldüm insan canını kurtardığı zaman olan zararı düşünüyor ama ben 99 depremini yaşayan biriyim..tüm mal varlığımız herşeyimizi kaybettik biz.. ama buna rağmen tüm ailem sağ ve yanımda benimle beraber.. en önemlisi de bu bence.. allah herşeyimi alsın ama sevdiklerimi hiç benden ayırmasın..kardeşine hiçbirşey olmamış en önemliside bu..olan zarar birşekilde toparlanır ama bir can asla geri gelmez..sen kafana hiçbirşey takma dinlen bol bol üzme sakin kendini kardeşin yanında eşin yanında ne mutlu sana..
Ameliyatini olmussun bile:) kocaman masallahcanim. Cok gecmis olsun. umarim en kisa zamanda ayaga kalkar tadini cikarirsin:)
Sagol canım ama bu evre cok zormus. Genzime su gitti ve öksürük nöbetine tutuldum. Ölüyorum sandım. İnsallah dikişlerime birsey olmamustır
Birsey olmamistir canim ama cok dikkat et. evet ameliyattan sonra ilk bir kac gun zor oluyor. Ben 3.gun ayaga kalkip misafir agirlamistim.Benim agrim sizim ameliyattan sonra ilk birkac saat olmustu. Tek rahatsiz oldugum hep sirt ustu yatmak olmustu. Biraz sabret artik en buyugunu atlattin. simdi kendini hic zorlama ve dinlen:)
3 günü atlatsam daha iyi olacagımı düşünüyorum ama zaman gecmiyor sanki
Canım cok sıkkın kızlar. Keske dün hadtanede kalsaydık. Kardesim ve esim sabah cıkmamız zor olur.gece cıkalım dediler. Eve geldik. Sabah kardesim bizim evin önünde kaza yapmıs. Annemlere nöbetciyim dediği için babamıda arayamadı. Esimi aradı. Kendisinde birsey yok ama arabanın ön tarafı gitmiş( offf offf daha arabanın taksitlerini ödüyordu (
Niye hep gizli saklı birsey yapınca bu tarz seyler olur
Bu arada dün sırt üstü yattıktan sonra yataktan kalkarken sanki gögüsümün içinde silikon hareket etti gibi geldi. Susesi, hava kabarcıgı gibi birsey. Cok canım yandı. Bu ne olabilir kozlar. Cok korktum
düşünmee evindesin oh miss (ben çalışıyorum ya ondan hahaha) al yastıkları arkana aç tvyi saçma sapan sabah programları vardır şimdi birine takıl işte ağrıyı sızıyı ameliyatı hiç düşünme rahatla biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?