kızlar bende geri sayıma baslıyorum insallah :)

Sagolun kızlar, son saatlerim. Benim ufaklıgı uyutabilirsem esyalarımı hazırlayıp banyo yapacam ve dua edecem.

canım içimde korkuda cok. ailemden gizli birsey yapmanın verdiği hisde cok kötüymüş aglamaklıyım. Allah Allah

canım söylememen daha iyi yoksa ne gereği var ...vb şeylerle karşılaşırsın hele sorun olursa ...ama insan hassaslaşıyor benim ameliyatımın ilk 2 günü çok kötüydüm birde görev dolasıyla küçük ilçedeydim ameliyat için şehre gittim otelde kaldım eşim yanımdaydı birde çocuğumu da aldım.. tabiy ki kolay olur sandım ama ben kötü durumdaydım tuvalet yiyecek hiç bir işimi tek başıma yapamadım eşim beni öyle görünce eşim yanında kalmam gerek deyip çocuk ve benim le ilgilenmekten adam helak oldu...ben ağlayıp durdum değermi diye çocuk ayrı rezil adam ayrı bu beni çok üzdü...eşimde beni kötü gördükçe niye bu kadar çok istedin haline bak..dalga mı geçtiler ben seni öylede seviyordum dedi ama 2 gün pisikolojim tavan yapmış durumdaydı ...ağrılarıma değil onları zor durumda buraktığım için ağladım sanırım narkoz falanda etkiledi ondan mı ne çok hassastım amma 3. gün çok iyi oldum gayret etmeye çalıştım yürdükce dahada kendime geldim şimdi iyiki ameliyat oldum diyorum geldi geçtiiii.......

canım bu arada dualarım seninle iş.sornsuz ağrısıs çok kolay atlatırsın ameliyatını iyi haberlerini bekliyorum ....

ameliyattan sonra milletin doğal daha iyidir vs vs demelerine sinir oluyorum babamda sürekli bana niye baştan söylemedin vazgeçirirdim önce evlenseydin kocanla karar verseydiniz mahvettin kendini diyip duruyo kimseyi takmamak lazım zorluk olmadan güzellikler olmuyo, kendimi çok güzel hissediyorum böyle eşinde razıysa ne güzel, keşke bende imkan olsaydı da 3-4 yıl önce yaptırsaydım, güzel heyecanlar bunlar :) şimdiden geçmiş olsun

Sagolun kızlar, son saatlerim. Benim ufaklıgı uyutabilirsem esyalarımı hazırlayıp banyo yapacam ve dua edecem.

allah utandırmasın inşallah seni çook iyi anlıyorum 1.5 yıl önce karıın germe olacagım gece hiç uyuyamadım.aadetime 1 hafta vardı ama ben sitreaten ameliyata 3 saat kala adet oldum. heyecandan kalbimi kulagımda hissediyordum .... allah mahcup etmesin bana ve benim gibi kıskanmadan yadırgamadan isteyen harkaze nasip etsin

canımmmmmmmmm senin için girdim foruma umarımmm ameliyatın çoook başarılı geçer herşey tam istediğin gibi olurrr, sıkıntısız stressiz güzelce atlatırsın inşallah..şimdiden çok geçmiş olsun..yarın güzel haberlerini bekliyor olucaz..

canım benim hadi bakalım dualarımız seninle şimdiden geçmiş olsun. güzel haberlerini bekliyoruz:)

canım benim inş ameliyatın sorunsuz çok güzel geçer bi an önce aramıza dönüp yaarsın dularım seninle öpüyorum :)

canım şimdiden geçmiş olsun dualarımız seninle unutma sadece sonucu düşün sonrasını düşününce insan ağrılarını unutuyor ....

Kızlar cok teşekkürler. Gece hiç uyuyamadım. Gece uyanmayan kızım 3 kez uyandı. Bendeki stresi fark etti galiba. Simdi hazırlanıyorum. 7.00 de evden cıkacaz. Sizleri seviyorum. İnşallah görüşürüz...

gerisi çok kolay pek bişey kalmamış tatlı uykular güzel bir şekilde uyanman dileğiyle:)

Şu an ameliyata alınmışsındır, dualarım seninle canım, uyandığında umarım bir tüy kadar hafif mutluluğunu yaşarsın.
Biiz merakta bırakma, ilk fırsatta yaz :)

Kızlar merhaba 1 saat önce odaya gelmişim. Suan uyku hali var. Sagsalim cıktıgımı haber vermek için girdim. Agrılarım var ama agrı kesiciler yüzünden cok sıkıntım yok. Kendime geleyim yazarım suan cokzor yazyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…