canım içimde korkuda cok. ailemden gizli birsey yapmanın verdiği hisde cok kötüymüş aglamaklıyım. Allah Allah
canım söylememen daha iyi yoksa ne gereği var ...vb şeylerle karşılaşırsın hele sorun olursa ...ama insan hassaslaşıyor benim ameliyatımın ilk 2 günü çok kötüydüm birde görev dolasıyla küçük ilçedeydim ameliyat için şehre gittim otelde kaldım eşim yanımdaydı birde çocuğumu da aldım.. tabiy ki kolay olur sandım ama ben kötü durumdaydım tuvalet yiyecek hiç bir işimi tek başıma yapamadım eşim beni öyle görünce eşim yanında kalmam gerek deyip çocuk ve benim le ilgilenmekten adam helak oldu...ben ağlayıp durdum değermi diye çocuk ayrı rezil adam ayrı bu beni çok üzdü...eşimde beni kötü gördükçe niye bu kadar çok istedin haline bak..dalga mı geçtiler ben seni öylede seviyordum dedi ama 2 gün pisikolojim tavan yapmış durumdaydı ...ağrılarıma değil onları zor durumda buraktığım için ağladım sanırım narkoz falanda etkiledi ondan mı ne çok hassastım amma 3. gün çok iyi oldum gayret etmeye çalıştım yürdükce dahada kendime geldim şimdi iyiki ameliyat oldum diyorum geldi geçtiiii.......
Sagolun kızlar, son saatlerim. Benim ufaklıgı uyutabilirsem esyalarımı hazırlayıp banyo yapacam ve dua edecem.
Sagolun kızlar, son saatlerim. Benim ufaklıgı uyutabilirsem esyalarımı hazırlayıp banyo yapacam ve dua edecem.
Yatıs işlemlerim yapıldı, damar yolum acıldı. Bekliyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?