- 17 Temmuz 2014
- 800
- 548
- 303
- Konu Sahibi melliyesill
-
bende sizin kilo grubunuzdayım
yani 57 altına hiç inemedim boyum 165
kilom kaç birazdan tartılıp yazarım
şuan ilk hedefim 55 , aralıklı oruc yaparak zayıflamaya calısıyorum ben de
one meal a day (omad ) cok etkili oluyordu ona basladım bugun
bakalım
Tamam canımilk gün kilom 63,4 kızlar
Harika, inşallah hepimiz hedef kilomuza geliriz. Hepinizin kilosunu alıyorum tablo yapacağım.Kizlar ben de katilmak istiyorum boy kilo oranı olarak yakınız. Boyum 172 kilom 65.4. Ölçüler 91-67-96. Hedef kilom 59. Oruc tutuyorum. Bugunden itibaren buraya iftarda sahurda ne yediğimi yazıcam 1 hafta sonra tartilicam
Tamam canim hangi gün olsun?Harika, inşallah hepimiz hedef kilomuza geliriz. Hepinizin kilosunu alıyorum tablo yapacağım.Tartı günü belirleyelim
Salı yapalımTamam canim hangi gün olsun?
Eline saglik canim hepimiz icin guzel bir baslangic olmasi dilegiyleKızlar ilk sayfaya tablo ekledim. Salı günü tartı günümüz. Herkes oradan takip edebilir.
Amin amin, sağlıklı verelim de gerisini boşverilim.Eline saglik canim hepimiz icin guzel bir baslangic olmasi dilegiyle
Kızlar ilk sayfaya tablo ekledim. Salı günü tartı günümüz. Herkes oradan takip edebilir.
Ben aslında 61 kilo ile başladım diyete ama buraya konu açmadım. Nisanın 21inde başladım. Salıya kadar 58 olurum tahmini. Çünkü başlarda hızlı verdim. Bizdeki baskül eskilerden. Siz kaçı hedefliyorsunuzeline sağlık canım benim
tartımı da aldım kızlar en hassasından su yag ölçümü yapanlardan
salı günü kaç kiloyu hedefliyorsunuz ?
Canim 4 gunde 3,4 kilo cok zor degil mi? Su an odemli oldugun bir donem mi yoksa normal kilon mu?ben cok mu ucuyorum bilmem ama 60 benim de hedefim salı günkü
Canim 4 gunde 3,4 kilo cok zor degil mi? Su an odemli oldugun bir donem mi yoksa normal kilon mu?
Anladim canim olabilir o zaman 61i gorursun bencekesinlikle 1,5 kilomun ödem ve kabızlık sonucu oldugu bir kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?