- 20 Nisan 2020
- 126
- 138
- 18
- Konu Sahibi melliyesill
20 dakika egzersiz yaptım. 1 saat yürüyüş ve yarım saat ip atladım. Bugünlük kotamız doldu. Uyuyana kadar bol bol su içelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yapıyorum ama karışık. 2 haftalık, 30 günlük,35 günlük olanı falanbende chloe ting egzersizlerinden yaptım gerçekten cok etkiliymiş
2 haftalık challange a başlayacagım yarın :)
Katıl katıl iyi gelir. Kilonu ölçülüp söylersen seni de ekleriz tablomuza. Birde salı günü tartılıyoruz.Kizlar hepinize bol eksiler bende diyet yapıyordum ramazandan önce 3 kilo verdim Ramazan da da dikkat etmeye çalışıyorum bende size katılmak isterim
Ben aralıklı oruç yapıyorum bir de chloe nin egzersiz programını su an iyi gidiyor haftaya carsamba tartılıcam mutlaka yazarım
Güncel kilom 57.80 boy 160Katıl katıl iyi gelir. Kilonu ölçülüp söylersen seni de ekleriz tablomuza. Birde salı günü tartılıyoruz.
İnşallah canım tabloya seni de ekledim. İlk sayfadan bakabilirsin.Güncel kilom 57.80 boy 160
Hedef 53 inşallah
Aralarından kendime en uygun olanlarını seçtim 30 saniye ikişer set yaptım ve baya iyi geldi ama iki hafta yaptım Ramazan da yapamıyorum tekrar başlamam lazım...canım şimdi yazdıgını okudum da , bende seninle aynı programı uyguluyorum yani aslında bugun tam anlamıyla uygulamaya basladım
chloe nin egzersizleri faydalımı iyi geldimi ? Bir de hangi egzersizlerini yapıyorsun ?
Aralıklı oructada 16:8 mi kaç saat ?
Tamam sıkıntı yapma, öyle tartılma moral bozarsın. Sporu iftardan 1 saat sonra yap.Ah kızlar simdi dayanamadım tartıldım 57 olmuşum çok üzüldüm kesinlikle egzersize başlamam lazım ama oruçluyken olmuyor artık iftardan sonra yapacağım
Afiyet olsun canim doydun mu peki? Ben cok mu yedim acaba yaİftar
1 kase çorba
İki kabak dolması
Fazla yememişsin sıkıntı yapma.Afiyet olsun canim doydun mu peki? Ben cok mu yedim acaba ya
Sagol canim yarim saat sonra biraz leslie yapiyim diyorum sen egzersiz yaptin mi neler yapiyosunFazla yememişsin sıkıntı yapma.