Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah kuzum bizimkisi testin başındaydı benim suprizim olmadi.malesef tatlimBeni heyecanlandıran Bi sohbet konusu. Yazarsanız çok mutlu olurum. Sonuçta bu konular ilerde bizede lazım olabılır![]()
Aşkım olsun seni biliyorumAh kuzum bizimkisi testin başındaydı benim suprizim olmadi.malesef tatlim☺
❤
![]()
En güzel hediyeBen hamile olsaydım eşimin doğum günü geliyor o gün hediye kutusuna bir kız bir oğlan emziği koyardımen güzel doğum günü hediyesi olurdu hamile olduğumu bilmek
ama bi tutturamadım hamileliği
![]()
Amin inşallahİnşallah bize de nasip olur bu tatlı telaşlar...
Olsun ama yinede tattın o duyguyu sağlıksız bir gebelik olsadaBen hamile kaldigimda(kalp atışı olmadığı için kaybettim) bir hediye kutusunun içine test sonucu ve emzik koyup vermiştim. Güzel anlar, tatlı telâşlar ama Allah herkese sağlıklı gebelikler versin.
En büyük belirtim göğüslerde aşırı ağrı ve büyüme, aşırı gazdı. Bir de ani hareketlerde kasıklara kramp girmesi var tabi.
Benim mide sorunlarım vardı. Eşim de doktor araştıralım artık direnme çözelim diye ısrar ederdi. Bi gün yine mide ağrısından uyuyamadım sabah ilaç içmeden önce test yaptım ve çift çizgiBeni heyecanlandıran Bi sohbet konusu. Yazarsanız çok mutlu olurum. Sonuçta bu konular ilerde bizede lazım olabılır![]()
Yaaa maşallahBenim mide sorunlarım vardı. Eşim de doktor araştıralım artık direnme çözelim diye ısrar ederdi. Bi gün yine mide ağrısından uyuyamadım sabah ilaç içmeden önce test yaptım ve çift çizgi
Eşim görevden iki gün sonra döndü. Yan yana uzandık benim midemde bi sorun yokmuş dedim o da " eee niye ağrıyomuş peki "dedi. " Sorun yok ama içimde bişey varmış dedim. Zaten bi süredir istesigimiz bişey olduğu için hem gülümsedi hem de doğru mu anladım diye nasıl yani dedi. Hepsi bu. Aslında hayalim daha güzel bi şekilde söylemekti ama heycandan dayanamadım soyleyiverdim.
İnşallahİnşallah bize de nasip olur bu tatlı telaşlar...
Allahım tekrar nasip etsin inşallahBen hamile kaldigimda(kalp atışı olmadığı için kaybettim) bir hediye kutusunun içine test sonucu ve emzik koyup vermiştim. Güzel anlar, tatlı telâşlar ama Allah herkese sağlıklı gebelikler versin.
En büyük belirtim göğüslerde aşırı ağrı ve büyüme, aşırı gazdı. Bir de ani hareketlerde kasıklara kramp girmesi var tabi.
Amin, inşallah isteyen herkese nasip etsin.Allahım tekrar nasip etsin inşallah
Aynen canım benimde eşimin doğum günü yaklaşıyor bende hayal kuruyorum doğum gününde en güzel hediye olur bende bebek ayakkabısı aldım onu kutuya koyup versem diye doğum gününde nasip belki olur bi mucizeBen hamile olsaydım eşimin doğum günü geliyor o gün hediye kutusuna bir kız bir oğlan emziği koyardımen güzel doğum günü hediyesi olurdu hamile olduğumu bilmek
ama bi tutturamadım hamileliği
![]()
İnşallah eşinin doğum gününe dek gelirAynen canım benimde eşimin doğum günü yaklaşıyor bende hayal kuruyorum doğum gününde en güzel hediye olur bende bebek ayakkabısı aldım onu kutuya koyup versem diye doğum gününde nasip belki olur bi mucize![]()
İnşallah kuzum aynen yeterki hayırlsı ile gelsin oİnşallah eşinin doğum gününe dek geliro güne denk gelmese bile hamile olman bile yeter
![]()