Kızlar,ben mi abartıyorum?

Morelbise

Üfff çekil önümdeeen :-)
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
378
210
34
Kızlar merhaba.Aranıza katıldığım için mutluyum.Umarım güzel arkadaşlıklar olur.
Ben yapım itibariyle biraz takıntılıyım.Bunu bildiğim için size konumu anlatacağım ve dışarıdan objektif bakışınızdan dolayı belki de farkında olmadığım hatalarımı fark edeceğim.
Eşimle 2 aydır evliyiz ve 4 buçuk yıldır da sevgililik dönemimiz oldu.Eşim ve ben memuruz ve kavuşmak için çok bekledik.Eşim özel kuvvetlerde ve ben gençken doğu görevini bitirelim diye doğu iline geldim.Ama eşimin olduğu ile tercihimi açmamışlardı.Annemle babam ayrılar.Annem de İzmirde çalışıyordu.Yalnız kalmayayım diye yanıma geldi işini düzenini bırakıp.9 ay böyle idare ettikten sonra eşimin geçici görevle tayini çıktı sürpriz oldu.Annem rahat kalalım diye bir kaç aylığına gitti.Şimdi annemin düzenini bozduk ben ondan sorumlu hissediyorum kendimi.Bir de ayrı eve çıksaydık kadıncağız evsiz kalacak.İzmirde de zaten ben kazanana kadar annemin arkadaşında kaldık.O abla da boşanmıştı yıllar önce iki arkadaş ev geçindirdiler.Annem yalnız ve kimsesiz tek dayanağı benim anlayacağınız.Eşim de istiyor annemi ama rahatlığımız bitti diyor tatlı dille.Üzülüyorum ona da o da mecbur değil tabi evdeki rahatından olmaya.Biz de 1 sene idare eder o sırada eşyalarımızı tamamlar annem de ortada kalmamış olur dedik.
Eşimin tayini tamamen buraya çıktı kızlar geçici görevle gelmişti ya...ve 15 gün mehil izni verdiler.Eşim de Ankaraya aileme gidelim dedi.Biz araba aldık,yatak odası aldık sıkışığız.Gitmeyelim masraf olacak dedim.Biliyorsun bizim için izin velinimet gidelim ben evde oturmayayım 15 gün dedi.Ben de memurlukta 1 yılımı doldurmadım rapor da almak istemiyorum hem annem de sıkıldı gelmek istedi derken eşim madem gelmiyorsun ben arabayla gitmeyeyim puanım vardı onla uçağı bedavaya getireyim masraf olmadan 15 gün kalayım geleyim.Yalnız olsaydın 1 hafta dururdum annen de geliyor 15 gün durayım dedi.İyi dedim ama azcık bozuldum beni özlemez mi diye...
Neyse dün kv aradım.Keşke sen de gelseydin dedi açıkladım.Sonra eşimin kardeşi beni pek sevmez kıskanır abisinden.Eşimle konuştular telefonda.Yeni üniversiteye başladı mekana gitmek istiyormuş abi bizi kızlarla götür dedi.Eşim de kuzenleri x götürsün dedi.X de evli yeni bebeği var ve eşi memleketine gitmişti dönecekti.Görümcem de x in avradı gelecek götüremez gibi bir şey dedi ki eşim boşver avradı çocuğu geliyor dedi.Ben çaktırmasam da içten içe bozuldum.Sonradan dedim çocuk olunca eşi at çöpe değil mi dedim.Evet dedi.Ben de çocuğum olunca (eşim çok cocuk istiyor) seni tanıyor muyum bakayım dedim mutfağa gittim.Hemen geldi peşimden sen niye ciddi şekilde söyledin ki şimdi ben şaka yapıyordum sana bana çocuk ver ben seni daha çok severim dedi.Sanki eşimin görümceme beni çok da sevmiyormuş imajı vermeye çalışıyor gibi hissediyorum.
Sonraki iznimizde ben tek giderim sen gelirsen izni ikiye bölmek zorunda kalcaz hem senin ailene hem benim aileme gidicez dedim.O da dedi ki Ankaraya gideriz sen otobüsle memleketine gidersin sonra ben gelirim dönerken de 2 gün daha Ankarada kalır gideriz dedi.Ne ankara aşkıymış ben arabam varken neden otobüsle gidecekmişim dedim.Hayır sen yalnız gitmek istedin ya ben ondan dedim falan diye baya rahatsız oldu ama ayrı gayrı yapıyor gibi geldi.Ailesine deli gibi düşkün olsa anlarım da ben anlamadım hem ankaraya gidicez sonra memleketime gittik diyelim.Dönerken yine ankaraya uğrayalım istiyor.Ne gerek var basıp gitsek olmuyor mu yani.Ben mi abartıyorum söyler misiniz?Okuduğunuz için teşekkür ederim kızlar her birinizi öpüyorum.

Anneniz sizinle yaşıyorsa memlekete kime gideceksiniz

Daha ortada olmayan içinde önce nereye gidilecek tartışması yersiz

Eşin haklı evde oturmak istememekte

Annen geri İzmir de düzenini kursun ben niye bozduğunu da anlamadım siz atanmışsınız gelip yerleşseydiniz anneye ne gerek var

Kadının belli bir yaştan sonra hayatını değiştirmeye gerek yok sizinle de hep yaşayamaz

Eşya vs dediğiniz nedir ki bir başına kadıncağız 23 bin liralık avangard koltukta mı oturacak

Kurun evini ödeyin taksitle

Bence abartmissiniz annem bizimle kalacak baska kimse yok diyorsunuz pek tabi ki en dogrusunu yapiyorsunuz ama sira onun ailesine gelince pek de anlayisli degilsiniz gibi algiladim.

Hangi tavrımdan dolayı düşündünüz bunu?Evet eşim kadar anlayışlı olamıyorum farkındayım:KK61:

Anneniz sizinle yaşıyorsa memlekete kime gideceksiniz

Daha ortada olmayan içinde önce nereye gidilecek tartışması yersiz

Eşin haklı evde oturmak istememekte

Annen geri İzmir de düzenini kursun ben niye bozduğunu da anlamadım siz atanmışsınız gelip yerleşseydiniz anneye ne gerek var

Kadının belli bir yaştan sonra hayatını değiştirmeye gerek yok sizinle de hep yaşayamaz

Eşya vs dediğiniz nedir ki bir başına kadıncağız 23 bin liralık avangard koltukta mı oturacak

Kurun evini ödeyin taksitle

Takdir edersiniz ki Benim bir de babam var...Teyzem,babaannem,anaannem,dedem,halam,dayım...annemle bitmiyor ki aile memlekette de benim ailem var.
Bu evi zaten anneme kurduk biz annemin kendi eşyaları da vardı.Biz şimdi kendimize yatak odası aldık.Beyaz eşya da almıştık depoda bekletiyoruz.Ne bileyim annemi hem rahat ettirmek istedim biraz çalışmasın dedim hem de tek kalamadım korktum öyle...

Çok mu kaprislisiniz. Siz olsanız masraf olacak diye ailenizi görmekten vazgeçer miydiniz? Bütün yıl sizinle zaten. Tatili de ailesiyle geçiriversin. Ayrıca şaka yapmış uzatmaya ne gerek var. Bu kadar alıngan olmayın.

At avrat silah :)

Yazmasam içimde kalırdı :KK70:

15 gün ayrı cok değilmi ya gitsin max 5gün bi hafta görsün gelsin

Takdir edersiniz ki Benim bir de babam var...Teyzem,babaannem,anaannem,dedem,halam,dayım...annemle bitmiyor ki aile memlekette de benim ailem var.
Bu evi zaten anneme kurduk biz annemin kendi eşyaları da vardı.Biz şimdi kendimize yatak odası aldık.Beyaz eşya da almıştık depoda bekletiyoruz.Ne bileyim annemi hem rahat ettirmek istedim biraz çalışmasın dedim hem de tek kalamadım korktum öyle...

İyi de şu an ortada tatil yok yani memlekete yedi sülaleye gidilecek

Anneniz yanınızda eşiniz de annesine gidiyor

Konuları büyütüyorsunuz her şey sizin istediğiniz gibi olsun deseniz de olmuyor işte

O tatil gelsin o zaman plan yaparsınız

Adamın çocuğu geliyor lafını bile nerelere çekmişsiniz

Adam görümceye sizi sevmiyor numarası yapmıyor bebeğiniz olsun diye mesaj veriyor

Çok karışık bir yazı olmuş ama anladığım kadarıyla sizin davranışlarınizda çok normal gelmedi.
Ortada bir şeyler var ama çorba olmuş vallahi anlayan banada anlatsın.
Konu anneniz mi ?
Esijiz mi ?
Görümceniz mi ?
Ulaşım problemi mi ?

Aslında tek bir sorun anlatmadım hepsini birlikte anlattım bağlantılı olduğu için
Sorun eşimin görümceme avradı boşver diyerek önemsiz göstermesi.
Diğer sorun 15 gün gidecek olması beni özlemeyecek mi sorusu
Bir de erkek ailesinin bir üstünlüğü mü var neden hep ankara ön planda...

İyi de şu an ortada tatil yok yani memlekete yedi sülaleye gidilecek

Anneniz yanınızda eşiniz de annesine gidiyor

Konuları büyütüyorsunuz her şey sizin istediğiniz gibi olsun deseniz de olmuyor işte

O tatil gelsin o zaman plan yaparsınız

Adamın çocuğu geliyor lafını bile nerelere çekmişsiniz

Adam görümceye sizi sevmiyor numarası yapmıyor bebeğiniz olsun diye mesaj veriyor

Ben çok alınganım galba ya :oops:

Annenizin düzenini bozup yanınıza aldıktan sonra ne yapsanız haksızsınız bence...
İzmir’de anneanne, teyze varmış. Yalnız kalmayacaktı ki. Kadın işine devam etseydi, evinde yaşasaydı, ailesi de oradaymış.
Almış gelmişsiniz,aynı evin içinde olmaz ki...
Erkeklere kızıyoruz anasından göbek bağı kesilmemiş diye, sizin de öyle.
Üstelik durum böyleyken ne Ankara ymış diyorsunuz...

Kendi anneniz sizde kalırken ve eşiniz buna ses etmezken, eşinizin annesine gitmesine içerliyorsunuz.
Yahu, kayınvalideniz tek olsaydı ve sizde kalsaydı ortalık ayağa kalkardı. Konu kız annesi olunca tabi ki bakılacak ama erkek annesine gitmek bile kabahat.
Valla çifte standartın dik alası.
Benim anlamadığım anneniz sizle kalacaksa siz neden annenize gidiyorsunuz. Olayda bir kopukluk mu var.

Aslında tek bir sorun anlatmadım hepsini birlikte anlattım bağlantılı olduğu için
Sorun eşimin görümceme avradı boşver diyerek önemsiz göstermesi.
Diğer sorun 15 gün gidecek olması beni özlemeyecek mi sorusu
Bir de erkek ailesinin bir üstünlüğü mü var neden hep ankara ön planda...

Yahu annenizle aynı evde yaşıyorsunuz daha erkek ailesinin üstünlüğü mü var diyorsunuz...
garipsiniz gerçekten.

Hangi tavrımdan dolayı düşündünüz bunu?Evet eşim kadar anlayışlı olamıyorum farkındayım:KK61:

Anneniz sizinle kaliyor hem de daha yeni evlisiniz bunu kabul ediyor esiniz zaten gitmese bile basbasa kalmayacaksiniz anneniz var cunku. Hakli olarak o da aileme gideyim bari diyordur. Yeni evli insanin karisini birakip gitmesi sacma diyecektim ki diyemiyorum. Siz daha 2 aylik evlisiniz biraz basbasa kalsaniz once bir ayni evin icinde yasamaya birbirinize alismaya calissaniz gezseniz tozsaniz ama hicbiri yok. Sonra da ben alinganim kusura bakmayin ama sizin alingan olma hakkiniz yok su durumda.

Valla şurada 2 aylık evliyim kv evime taşındı beraber yaşıyoruz diye konu açılsaydı taş üstünde taş kalmazdı. Yeni evlisiniz annenizi ev eşyalarıyla birlikte kendi evinize getirmek, o kadının da düzenini bozmak nedir Allah aşkına? Belli bir süre siz alışana kadar kalırdı yanınızda sonra giderdi kendi evine yurduna o kadına da yazık değil mi. Ayrıca eşinize teşekkür edıp kadir kıymet bileceginize ailesine gidecek diye icerliyorsunuz ben anlamadım siz ne istiyorsunuz? Her şey sizin istediğiniz gibi olsun filan mı

X