- 8 Kasım 2022
- 79
- 41
- 8
- Konu Sahibi cileklisakiz7
-
Eşimle kötü oluyoruz o zaman en ufacık böyle bir şeyden bahsetsem iki üç gün aramız kötüE kabul etme.
Ayy böyle aileci koca da düşman başına. Kınamıyim başıma gelir.Eşimle kötü oluyoruz o zaman en ufacık böyle bir şeyden bahsetsem iki üç gün aramız kötü
Kendi mesleğimi yapmak istiyorum o yüzden iş alımlarını bekliyorum tavsiyeleriniz için teşekkür ederimhemencik sınırlarınızı çizeceksiniz tabiki, sonra da hemen bir ise girin, calisin, paranızı kazanin, kendinize birikim yapın.
artik her neyse ama mutlaka paranizi kazanin, evlenir evlenmez butun sulalesini eve dolduran adama guvenilmez.Kendi mesleğimi yapmak istiyorum o yüzden iş alımlarını bekliyorum tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
Ay bana da tuhaf geliyor ama benim ailem bile diyor ki annesiyle ablası sonuçta başka nerde kalacaklar oğlu dururken diyorlarartik her neyse ama mutlaka paranizi kazanin, evlenir evlenmez butun sulalesini eve dolduran adama guvenilmez.
Tavsiyem kimseye iyi olacaksınız diye kendinizi heba etmemeniz çünkü değmiyor. İleride yüz bulup daha fazlasını yapacaklar daha başındayken çizginizi çizin , eşinizle eninde sonunda o kavga çıkacak geri adım atmayın ki ciddiyetinizi görsün. Zaten bir iki hafta en fazla kavgalı olur sonradan barışırsınız eş ailesi de özellikle bilmeli. Tatilde gelecekleri zamanda müsait değil evim evde olmayacağım dersin ona rağmen hala geleceklerse de çıkın ailenize gidin gezmeye eşiniz ağırlasın çok değerli ailesiniKendi mesleğimi yapmak istiyorum o yüzden iş alımlarını bekliyorum tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
Benim ailem bile arkamda değil ki onların gelip bende kalmasını haklı buluyorlar vallahi kafayı yemek üzereyimTavsiyem kimseye iyi olacaksınız diye kendinizi heba etmemeniz çünkü değmiyor. İleride yüz bulup daha fazlasını yapacaklar daha başındayken çizginizi çizin , eşinizle eninde sonunda o kavga çıkacak geri adım atmayın ki ciddiyetinizi görsün. Zaten bir iki hafta en fazla kavgalı olur sonradan barışırsınız eş ailesi de özellikle bilmeli. Tatilde gelecekleri zamanda müsait değil evim evde olmayacağım dersin ona rağmen hala geleceklerse de çıkın ailenize gidin gezmeye eşiniz ağırlasın çok değerli ailesini
Çünkü sürekli tartışma içerisindeyiz bu da bizi cinsellikten soğutuyorCinsellik neden berbat?
Şuan belki mecburiyetten kalıyorlardır sonuçta oğullarının evi ama tatillerde keyfi olarak alıştırmayın demek istediğimBenim ailem bile arkamda değil ki onların gelip bende kalmasını haklı buluyorlar vallahi kafayı yemek üzereyim
herkesin evi yurdu ayri, oyle eslerin arasini bozacak derecede de misafirlik olmaz.Ay bana da tuhaf geliyor ama benim ailem bile diyor ki annesiyle ablası sonuçta başka nerde kalacaklar oğlu dururken diyorlar
Bir önceki jenerasyonu bakış açısı farklı olabiliyor.Benim ailem bile arkamda değil ki onların gelip bende kalmasını haklı buluyorlar vallahi kafayı yemek üzereyim
Önümüzdeki ay 15 tatile giriyoruz ya hani tam 15 gün geleceklermişBir önceki jenerasyonu bakış açısı farklı olabiliyor.
Bir de kaç kişi misafir geldiler ve kaç gün kaldılar o da önemli. Okul tatillerinde Bir haftalık tatil de var üç ay da. Eş ailesini ağırlamaya bayılmayız haklı olarak ama birkaç günse idare edilebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?