yine linç edilcem ama
yani ne yalan söyleyim ben de olsam evde çalışıp para kazanan ben olsam eşim de kusura bakmasın ama bi zahmet benim dediğimi yapmalı kafasına gelirim
yalan değil yani. sene olmak üzere 2024. toprakla hayvancılıkla filan geçinmiyorsanız, 1 düzine çocuk yapıp, o adamın(yani ailenizin) işini devam ettirecek kas gücünü üretmeyecekseniz... evde kadın olarak yaptığınız işin çok bir ekonomik değeri yok. hep derim, ben erkek olsam kimseye bakmam.
bunu burada her konuda da bunu yazıp linci yiyorum zaten. şimdiden afiyet olsun bana.
kısacası, bu topraklarda evlendiniz
işiniz yok
bu ülkede de erkek aileleri genel anlamda böyle
yani ne hayal ediyordunuz?
çok büyük bir ihtmalle
özellikle de çalışmayan bir kadın olarak sizden beklenti eşinizi ve eş ailesini idare etmeniz olacaktı...
e öyle olmuş...aksi olsa şaşardım...hani belki şöyle olur bunu tertemiz en baştan konusursunuz bak ben aile misafir filan istemiyorum baştan diyim diye...belki o zaman olabilir...
--tamam bazı kadınlar çalışmadıkları halde böyle bir düzen içine düşmüyorlar. ama herkese hayat böyle tatlı böyle pembe değil. istisnalar kaideyi bozmaz.---
hem genç yaşta koşa koşa evleneyim
hem özgürce seks edeyim
hem kocam para kazansın getirsin ben yiyeyim
hem de ailesi karışmasın, hizmet beklemesin, gelinlik filan edemem...
olsa da yesek. vardır tabii de onun için çok iyi koca seçecek yetenek ve şans lazım!