- Konu Sahibi butterfly 's'
-
kızlar merhaba maalesef sizlere güzel haberler veremiyeceğim sonucum negatif zaten test gününden bir gün önce adet oldum bu sefer çok umutluyduk herşey çok iyi gitti doktorlarda çok umutluydu embriyolar birinci kaliteydi 5 tane de donduruldu ama sonuç negatif bülent beyle görüştük neden negatif açıklıyamıyor
kızlar kafam karışık dondurulmuşlarla mı denesem yeni bir tedaviye mi başlasam bilmiyorum
tekrarlayan başarısızlıklarda butterfly sana başkent hangi testleri ve tedavi yöntemi belirledi tayfun bey tatilde olduğu için görüşemedik yardımcı olursan sevinirim
Butterfly merakla bekliyorum bende senin usg ni. ve değerin nedeniylede seninde ikiz annesi olduğunu zannediyorum ve inşallah öyledir. hayırlısı mutlaka bize bilgi ver az kadı perşembe günü şükürler olsun öğreniceksin.kaydirigubbakcemile5
kızlar merhaba maalesef sizlere güzel haberler veremiyeceğim sonucum negatif zaten test gününden bir gün önce adet oldum bu sefer çok umutluyduk herşey çok iyi gitti doktorlarda çok umutluydu embriyolar birinci kaliteydi 5 tane de donduruldu ama sonuç negatif bülent beyle görüştük neden negatif açıklıyamıyor
kızlar kafam karışık dondurulmuşlarla mı denesem yeni bir tedaviye mi başlasam bilmiyorum
tekrarlayan başarısızlıklarda butterfly sana başkent hangi testleri ve tedavi yöntemi belirledi tayfun bey tatilde olduğu için görüşemedik yardımcı olursan sevinirim
Canım ben de seni çok merak etmiştim. İnan çok üzüldüm. Ama tüm gücümüzle devam edeceğiz inşallah... Yılmak yok, şimdi biraz toparlanmaya bak sen!
Bir de size bişey sormak istiyorum. Tayfun beyin hangi gün işe başlayacağını bilen var mı aranızda arkadaşlar? ACİL!
tahmin etmiştim canım yaa .inan çok üzüldüm.bence dondurulmuşları dene.henüz bunları konuşmak için erken.zaten yeni bir tedavi için 2 adet geçirmelisin.tayfun bey gelince onunla görüş mutlaka.ben de seninle herşeyi ayrıntılı konuşurum.şimdi toparlanmaya ve moral toplamaya çalış.çok öpüyorum.bağlantıyı koparma elimden geldiğince yardımcı olucam sana söz.....Şeniz
Selam kızlar, destekleriniz için teşekkürler. Kaçakkedi Tayfun bey ağustosun 18'inde başlayacak. ama 26 ya kadar randevu tarihi doluydu alamadık.
helincim biz de üzüldük canım ya.İnşallah sende kısa zamanda başarılı bir deneme yaşarsın.kızlar merhaba maalesef sizlere güzel haberler veremiyeceğim sonucum negatif zaten test gününden bir gün önce adet oldum bu sefer çok umutluyduk herşey çok iyi gitti doktorlarda çok umutluydu embriyolar birinci kaliteydi 5 tane de donduruldu ama sonuç negatif bülent beyle görüştük neden negatif açıklıyamıyor
helincim biz de üzüldük canım ya.İnşallah sende kısa zamanda başarılı bir deneme yaşarsın.
Butterflys canım senin usg ne zaman belli olcak?
Hakkında hayırlısı neyse o olsun.Ama tabi gönlümden ikiz geçiyor senin için.
İnşallah sağlıklı olsunda tek olsa da olur tabi.
DaRKiNLiFe, bu fotoğraf senin mi aceba.Eğer öyleyse hamilelik çok yakışmış.Maşallah çok tatlı olmuşsun.
kızzllaarrrr ben geldim.iki kese gördük.birinin kalbi atıyor,diğeri daha atmıyor. mirmirmirmir
dr daha erken dedi.haftaya tekrar gidicem.inşallah o da kendini toparlar teyzeleri...
kaydirigubbakcemile5gamyoncuiremsuhadı gozun aydın allahım tamamına erdırsın inş saglıcakla kucagınada almayı nasıp etsın inşkızzllaarrrr ben geldim.iki kese gördük.birinin kalbi atıyor,diğeri daha atmıyor. mirmirmirmir
dr daha erken dedi.haftaya tekrar gidicem.inşallah o da kendini toparlar teyzeleri...
kızzllaarrrr ben geldim.iki kese gördük.birinin kalbi atıyor,diğeri daha atmıyor. mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?