Kızlar ben doğurdum

Oyy kiyamam ben ona. Saci bile var annesi :KK46: Baskasi koklasa muhtemelen eksi sut, kusmuk, kaka gibi kokuyor der. Annesi koklasa cennet mi bu der. Rabbim en kisa zamanda kavusturmayi nasip etsin.

Evet evet ben de cok guzelim :KK70:
Şu an dünyanın en mutlu insanıyım..
Bu sabah oğlumu kucakladım, kokladım, emzirdim, öptüm, cennet kokuyor bu oğlan cennet...
Evimizdeyiz, şu an yanımdaki portatif beşikte karnı tok sırtı pek uyuyor :KK46:
Yok böyle bir koku, tat, mutluluk.. Sütüm şelale oldu aktı çok şükür.
İpek gibi minik tutam saçını okşadım, ipeklerden kıymetli :nazar:
Atilla Nikos'um artık sağ salim aramızda teyzesi :nazar:

Şu an dünyanın en mutlu insanıyım..
Bu sabah oğlumu kucakladım, kokladım, emzirdim, öptüm, cennet kokuyor bu oğlan cennet...
Evimizdeyiz, şu an yanımdaki portatif beşikte karnı tok sırtı pek uyuyor :KK46:
Yok böyle bir koku, tat, mutluluk.. Sütüm şelale oldu aktı çok şükür.
İpek gibi minik tutam saçını okşadım, ipeklerden kıymetli :nazar:
Atilla Nikos'um artık sağ salim aramızda teyzesi :nazar:

İşyerinde ağlamasaydım iyiydi. Ama sevinçten tabii ki. Çok sevindim ya. Annesinin kuzusu büyüsün kocaman olsun.

İşyerinde ağlamasaydım iyiydi. Ama sevinçten tabii ki. Çok sevindim ya. Annesinin kuzusu büyüsün kocaman olsun.
Ben de sevinçten ağlıyorum, şimdi kakalı bezi, kusmuğu bile bana nimet gibi geliyo, belki de kıymetini bilmeyecektim o yüzden böyle bi sınava tabi tutuldum, sen de 2 ay sonra göreceksin ağlamanın en güzel halini inşallah :nazar:

İnşallah uykusuzluğa hazırsındır, o doya doya hiçbir şeyi takmadan uyunulan gecelere veda etmeye hazır ol :KK14::KK54:
Gerçi şimdilik çok sıkıntı çıkarmadı, sakin bir bebek gibi görünüyor, kolik olduğunu da sanmıyorum inşallah değildir :nazar:
Doğru dürüst ağlayamıyor bile, hııiiğğyy diye biraz ses çıkarıp susuyor ağlaması bu :D

İnşallah uykusuzluğa hazırsındır, o doya doya hiçbir şeyi takmadan uyunulan gecelere veda etmeye hazır ol :KK14::KK54:
Gerçi şimdilik çok sıkıntı çıkarmadı, sakin bir bebek gibi görünüyor, kolik olduğunu da sanmıyorum inşallah değildir :nazar:
Doğru dürüst ağlayamıyor bile, hııiiğğyy diye biraz ses çıkarıp susuyor ağlaması bu :KK70:

Oyy kuzu... Evet inşallah kolik değildir. Her çocuk olacak diye birşey yok çünkü. Ayrıca oğluşun ağlama sesiyle dalga geçme bence. Allah'ın izniyle o kart sesiyle "annnee ben geldim karnım aç" dediği günleri de göreceksin ;)

Millet hamileliğinde uykuya doyamaz ben tam tersi oldum. Hamilelikten önce haftasonları öğle 1'den önce uyandığım çok nadirdir. Uykuyu inanılmaz seviyordum. Hamilelikle beraber ne olduysa gece 1'de yatıp sabah 5'de falan gözlerim açılıyor. Sanırım oğlum beni bazı şeylere hazırlıyor :D

Doğru dürüst ağlayamıyor bile, hııiiğğyy diye biraz ses çıkarıp susuyor ağlaması bu :KK70:
Ayyy canim...cok sevindim..bebegin artik cok iyi dimi ?
2 ay sonra gor sen nasil inleticek ortaligi :D

Ayyy canim...cok sevindim..bebegin artik cok iyi dimi ?
2 ay sonra gor sen nasil inleticek ortaligi :KK70:
İyi iyi çok şükür, bu gece ilk gecemiz, annem de sağolsun hamile ama benle uğraşıyo kaç haftadır helak oldu.
Kilomuz boyumuz biraz geriden ama sağlıklıyız ve maşallah güçlü emiyor :nazar:
Kucağa alıştırmayayım diyorum ama...
Kucağımdan indiremiyorum ki oyuncak bebek gibi :oops:
Bal oğlum diyorum ona, saçları sarı, kokusu bal gibi sıpanın :KK46:

Oyy kuzu... Evet inşallah kolik değildir. Her çocuk olacak diye birşey yok çünkü. Ayrıca oğluşun ağlama sesiyle dalga geçme bence. Allah'ın izniyle o kart sesiyle "annnee ben geldim karnım aç" dediği günleri de göreceksin :KK66:

Millet hamileliğinde uykuya doyamaz ben tam tersi oldum. Hamilelikten önce haftasonları öğle 1'den önce uyandığım çok nadirdir. Uykuyu inanılmaz seviyordum. Hamilelikle beraber ne olduysa gece 1'de yatıp sabah 5'de falan gözlerim açılıyor. Sanırım oğlum beni bazı şeylere hazırlıyor :KK70:
O kart sesiyle gelip evi inletsin de, razıyım ben ona şimdi o vücuduna bağlı kablolar gözümün önünden hiç gitmez.
Emine beder gibi sofralar kurarım ona :D

O kart sesiyle gelip evi inletsin de, razıyım ben ona şimdi o vücuduna bağlı kablolar gözümün önünden hiç gitmez.
Emine beder gibi sofralar kurarım ona :KK70:

10 yıl sonra:

-Atilla Nikos gel oğlum yemek hazır.
+Gelemem anne 200 kilo olduğumdan beri yerimden kalkamıyorum.
-Dur ben yedireyim yemeğini o zaman oğluşumm aman aç kalma :D

İyi iyi çok şükür, bu gece ilk gecemiz, annem de sağolsun hamile ama benle uğraşıyo kaç haftadır helak oldu.
Kilomuz boyumuz biraz geriden ama sağlıklıyız ve maşallah güçlü emiyor :nazar:
Kucağa alıştırmayayım diyorum ama...
Kucağımdan indiremiyorum ki oyuncak bebek gibi :oops:
Bal oğlum diyorum ona, saçları sarı, kokusu bal gibi sıpanın :KK46:
Masallah :nazar:
Bencede hic alma kucagina dinlen
kolikligi tutarsa zaten gezdiricek kendini
benimki dunden beri kolikligi tuttu
2 haftaya 3 ayi dolacak bu nerden cikti anlamadim...

benim yeğenim 36 haftalık doğdu ve gayet sağlıklı.zaten 37 hafta çok erken değil canım benim kendini üzme ki bebeğinin sütü azalmasın annesi...birkaç güne bebeğini kucağına alınca bütün bu sıkıntıları unutacaksın.Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah...

Masallah :nazar:
Bencede hic alma kucagina dinlen
kolikligi tutarsa zaten gezdiricek kendini
benimki dunden beri kolikligi tuttu
2 haftaya 3 ayi dolacak bu nerden cikti anlamadim...
Amanın... Koliklik ilk 3 ay değil miydi sadece :eek:
Tuttum kendimi, hatta kucağımda da uyutmadım, beşiğine koyup başında uyumasını bekledim.
Nasıl alıştırırsam öyle gider :KK17:
Arınmış ve dinlenmiş hissediyorum, vücudum artık sadece bana ait....:KK54:

Amanın... Koliklik ilk 3 ay değil miydi sadece :eek:
Tuttum kendimi, hatta kucağımda da uyutmadım, beşiğine koyup başında uyumasını bekledim.
Nasıl alıştırırsam öyle gider :KK17:
Arınmış ve dinlenmiş hissediyorum, vücudum artık sadece bana ait....:KK54:
Evet sallama sakin
Benim dogumda kp ve kv geldi lohusaligima
bunlar bebegi bi alistirdilar sallamaya...
simdi ya emerek uyuyor yada koltuga oturup bacaklarimin ustune koyup
bacaklarimi ayni anda hem titretiyorum hafif hemde salliyoyorum...o kadar dinirliyim ki bu konuda
ben hep diyordum sallamaya alistirmiycam diye ama nerde...
firsat mi kaldi

Evet sallama sakin
Benim dogumda kp ve kv geldi lohusaligima
bunlar bebegi bi alistirdilar sallamaya...
simdi ya emerek uyuyor yada koltuga oturup bacaklarimin ustune koyup
bacaklarimi ayni anda hem titretiyorum hafif hemde salliyoyorum...o kadar dinirliyim ki bu konuda
ben hep diyordum sallamaya alistirmiycam diye ama nerde...
firsat mi kaldi
Eşimi doğumun ertesi günü aradım, dedim lütfen henüz kimseye haber verme çok kötüyüm kendi babamı bile görecek halim yok, yalnız gel lütfen dedim, sağolsun yalnız geldi.
Onları aradık şimdi, bu hafta gelecekler.
Ama başlarından ayrılmayacağım, sallamak, öpmek, kucakta uyutmak, hatta fazla kucaklamak yasak.

10 yıl sonra:

-Atilla Nikos gel oğlum yemek hazır.
+Gelemem anne 200 kilo olduğumdan beri yerimden kalkamıyorum.
-Dur ben yedireyim yemeğini o zaman oğluşumm aman aç kalma :KK70:
Oy ben yediririm oğluşuma :KK53:
Yeni doğacak kardeşimi de alıp ben büyütmek istiyorum, öyle bir anaçlık geldi.
Sorayım anneme, zaten ikisinin de ne enerjisi var ne isteği. Hem başka doğurmayacağım için arkadaş olurlar birbirlerine :KK68:
Babam da annem de istemiyor hiç ama annem kıyamadı.

Oy ben yediririm oğluşuma :KK53:
Yeni doğacak kardeşimi de alıp ben büyütmek istiyorum, öyle bir anaçlık geldi.
Sorayım anneme, zaten ikisinin de ne enerjisi var ne isteği. Hem başka doğurmayacağım için arkadaş olurlar birbirlerine :KK68:
Babam da annem de istemiyor hiç ama annem kıyamadı.

Aslında iyi olur ne güzel ikiz gibi büyürler. Arasan bulamazdın valla :D

Aslında iyi olur ne güzel ikiz gibi büyürler. Arasan bulamazdın valla :KK70:
Kız da olsa oğlan da olsa tadından yenmez valla melez bebekler :D Ağlamaya tenezzül etmiyor, yaygara koparmıyor ama sert sert bakıyo bu oğlan etrafa. Maşallah paşa doğurmuşum :D
Kucağa alıştırmamak için çok sıkıntı çekebilirsin çünkü hiç indirmek istemiyorum o_O

Back
X