Kızlar ben doğurdum

Koklayacaksın tabi...hatta bazen bunalıp keşke yarım saat fazla uyusada bi kahve içsem diyeceksin :)
Önemli bi sıkıntısı yokmuş çok şükür...dr ya da biz ne desek boş..çünkü artık sen bir annesin..hazır ol bundan sonra bu endişelerin hiç bitmeyecek...neden öksürüyo,neden ağlıyo,ay giydirirken kolunu mu incittim...ah analık ahhh :KK51:
Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyiz nasib etsin güzelim...üzülme yat uyu dinlen ki yarın dinç olasın :KK66:
Vallahi annelik karın ağrısı, kalp ağrısıymış... Keşke şimdi yanımda olsa da beni uyutmasa, yeter ki gözümün önünde olsun. Yarın şöyle güzelce emzireyim inşallah.
Kolay olmayacağı belli, ama güzel şeymiş analık... Daha kendim şu hayatta çocuk sayılırken çocuk sahibi oldum, Allah utandırmasın. :nazar:

2700 doğdu kilosu haftasına göre yine iyi çok şükür. Ama o korkuyu unutmam mümkün değil, ağlamasını kucağıma vermelerini bekliyordum ki herkes koşuşturmaya başladı, çocuğu götürdüler.
O an kalbim durdu, mahvoldum ben dedim, bebeğim öldü, bana göstermemek için götürüyorlar.
Yine 2 saat başı süt sağdım pompayla, sütüm bol akıyor ama üzüntüden azaldı bugün.

Bak kilosu onden gitmis. O yuzden baya sanslisiniz. Benim de suan 34 haftaya uyumlu kilosu yani 2 hafta onden gidiyor. Ama yine de cok korktum ya ne bileyim. Sizin haftaniz daha iyi bence.

Yavrunuzu kucaginiza alinca onu opup koklayinca yine sut olur ki :KK66:

Bir de su annelik duygusu ne zaman geliyor ya bende o duygular hic yok :oops:

Bak kilosu onden gitmis. O yuzden baya sanslisiniz. Benim de suan 34 haftaya uyumlu kilosu yani 2 hafta onden gidiyor. Ama yine de cok korktum ya ne bileyim. Sizin haftaniz daha iyi bence.

Yavrunuzu kucaginiza alinca onu opup koklayinca yine sut olur ki :KK66:

Bir de su annelik duygusu ne zaman geliyor ya bende o duygular hic yok :oops:
Bende de hamileyken hiç olmadı vallahi, gram olmadı hem de.
Şimdi odada saatleri sayıyorum ki yarın sabah çıkarsınlar gidip kucaklayayım. :KK68:
Doğduğunda geliyor o gerçek annelik duygusu, bebeği ilk gördüğünüzde :KK46:
O zaman çok başka bir aşk yaşıyorsun tarifi yok. Ben ağlamıştım, yarın büyük ihtimalle kucağıma alınca yine ağlarım :oops:

Bende de hamileyken hiç olmadı vallahi, gram olmadı hem de.
Şimdi odada saatleri sayıyorum ki yarın sabah çıkarsınlar gidip kucaklayayım. :KK68:
Doğduğunda geliyor o gerçek annelik duygusu, bebeği ilk gördüğünüzde :KK46:
O zaman çok başka bir aşk yaşıyorsun tarifi yok. Ben ağlamıştım, yarın büyük ihtimalle kucağıma alınca yine ağlarım :oops:

Ne guzel ya umarim ben de yasarim o duyguyu.

Agla tabii ama sevincten agla. Ama fazla da uzatma, bebiste sonra "annem de ne aglak cikti ya bununla mi ugrasicam ben" demesin :D

Ne guzel ya umarim ben de yasarim o duyguyu.

Agla tabii ama sevincten agla. Ama fazla da uzatma, bebiste sonra "annem de ne aglak cikti ya bununla mi ugrasicam ben" demesin :KK70:
2 ayın kalmış sık dişini, ben geçen ağustos buraya konu açmış 'hamileyim napıcağımı bilmiyorum korkuyorum' diye ağlıyordum, şimdi doğurdum bile.
8 aylık olana kadar kız demişlerdi, şimdi nur topu gibi bir oğlum oldu hem de :p
İnşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsın son 2 ayını. Bak ben stresten erken doğum yaptım, hamileliğimi zehir ettiler. Doğum iznimin 2.haftasında doğurdum.
Bol bol yat dinlen, habire uyu, enerji sana çok lazım olacak.
Senin bebiş kız mı erkek mi :nazar:

2700 doğdu kilosu haftasına göre yine iyi çok şükür. Ama o korkuyu unutmam mümkün değil, ağlamasını kucağıma vermelerini bekliyordum ki herkes koşuşturmaya başladı, çocuğu götürdüler.
O an kalbim durdu, mahvoldum ben dedim, bebeğim öldü, bana göstermemek için götürüyorlar.
Yine 2 saat başı süt sağdım pompayla, sütüm bol akıyor ama üzüntüden azaldı bugün.
Kilosu cok iyi canim...skma canini
Nefesini en guzel sekilde alacak ben buna inaniyorum ;)

2 ayın kalmış sık dişini, ben geçen ağustos buraya konu açmış 'hamileyim napıcağımı bilmiyorum korkuyorum' diye ağlıyordum, şimdi doğurdum bile.
8 aylık olana kadar kız demişlerdi, şimdi nur topu gibi bir oğlum oldu hem de :p
İnşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsın son 2 ayını. Bak ben stresten erken doğum yaptım, hamileliğimi zehir ettiler. Doğum iznimin 2.haftasında doğurdum.
Bol bol yat dinlen, habire uyu, enerji sana çok lazım olacak.
Senin bebiş kız mı erkek mi :nazar:

Benim bebiste erkek. Ya ben hala calisiyorum. Hamile gibi degilim ki. En ufak bir agirlasma, zorlanma yok. Bir tek bugunki akinti korkuttu o da baska birseymis. Gittigi yere kadar calismayi dusunuyorum. Calisirken en azindan zaman geciyor, evde beklemekten kafayi yerim ben :KK53: Zaten isim de rahat, gec gitmem erken cikmam sikinti degil. Ama dogru mu yapiyorum orasini bilemem.

Bir de senin bebisini cok merak ettim. Hem turk hem yunan karmasi cok yakisikli biseydir o. Ben de %50 manav, %50 muhacirim. Esim %50 laz, %25 muhacir, %25 kurt. Nasil bisey cikacak meraklardayiz.

Kilosu cok iyi canim...skma canini
Nefesini en guzel sekilde alacak ben buna inaniyorum :KK66:
Allah razı olsun... İnat ettim hastaneden ayrılmadım doğumdan beri, yarın evladımı almadan da bir yere gitmeyeceğim.
Heyecandan uyku tutmadı, saatleri sayıyorum ki sabah gidip onu alayım, evimize gidelim artık.
Maşallah kilosu boyu yerinde, yine sağlıklı doğurdum :nazar:

Benim bebiste erkek. Ya ben hala calisiyorum. Hamile gibi degilim ki. En ufak bir agirlasma, zorlanma yok. Bir tek bugunki akinti korkuttu o da baska birseymis. Gittigi yere kadar calismayi dusunuyorum. Calisirken en azindan zaman geciyor, evde beklemekten kafayi yerim ben :KK53: Zaten isim de rahat, gec gitmem erken cikmam sikinti degil. Ama dogru mu yapiyorum orasini bilemem.

Bir de senin bebisini cok merak ettim. Hem turk hem yunan karmasi cok yakisikli biseydir o. Ben de %50 manav, %50 muhacirim. Esim %50 laz, %25 muhacir, %25 kurt. Nasil bisey cikacak meraklardayiz.
Oy maşallah oğluna :nazar:
Ben de 38.haftama kadar çalışmayı düşünüyordum ama şu bombalama olayları olunca 35.haftamda izne ayrılıp kendimi eve kapattım. Bahçeye çıkıyordum en fazla, zaten ertesi hafta annemle Yunanistan'a gittim doğumu beklemeye başladım. Ertesi hafta keratam doğdu.
Benim de karnım hiç devasa olmadı son ayımda bile, ben de minyonum zaten göbeğim de ufaktı ama oğlan 2700 doğdu ben ona kilo aldırırım sağlıkla inşallah.
Benimki 3.gününde gözlerini açtı, mavi-lacivert arası gözleri var, bir tutam da sarı saçı, teni de bembeyaz bir tosuncuk :nazar::KK200:
Sizin de pembe yanaklı kumral bir şey çıkar diye düşünüyorum :oops:

Allah razı olsun... İnat ettim hastaneden ayrılmadım doğumdan beri, yarın evladımı almadan da bir yere gitmeyeceğim.
Heyecandan uyku tutmadı, saatleri sayıyorum ki sabah gidip onu alayım, evimize gidelim artık.
Maşallah kilosu boyu yerinde, yine sağlıklı doğurdum :nazar:
Tabi canim ben 39.haftada 2800 dogurdum
Simdi 2.5 aylik 6 kg sebelek butun gun agu cekiyor :)
Senide o gunler bekliyor hic endiselenme

Oy maşallah oğluna :nazar:
Ben de 38.haftama kadar çalışmayı düşünüyordum ama şu bombalama olayları olunca 35.haftamda izne ayrılıp kendimi eve kapattım. Bahçeye çıkıyordum en fazla, zaten ertesi hafta annemle Yunanistan'a gittim doğumu beklemeye başladım. Ertesi hafta keratam doğdu.
Benim de karnım hiç devasa olmadı son ayımda bile, ben de minyonum zaten göbeğim de ufaktı ama oğlan 2700 doğdu ben ona kilo aldırırım sağlıkla inşallah.
Benimki 3.gününde gözlerini açtı, mavi-lacivert arası gözleri var, bir tutam da sarı saçı, teni de bembeyaz bir tosuncuk :nazar::KK200:
Sizin de pembe yanaklı kumral bir şey çıkar diye düşünüyorum :oops:

Biliyor musun ben de minyonum. 150 boyum, 49 kilom var hamile olmama ragmen. Esim sarisin yesil gozlu ben de kumral yesil gozluyum. Ama olur da esimin %25'lik kurt dede genleri de baskin cikabilir hic belli olmaz :D Kara oglusum diye severim ben de. Saglikli olsunlar da...

Allahin izniyle bisi olmaz icini ferah tut 24 haftalik bebekler bile yasadigina gore seninki zaten premature bile degil artik gule gule buyut insallah

Melezler iyidir :KK76: Siz hic guzel veya yakisikli olmayan melez gordunuz mu :KK66:
Gormedim :) ben birde burc manyagi olaraktan
Oglumun yukseleni terazide ayi aslanda gunesi kovada
basimi belaya sokmasa bari
butun estetiksel burclari topladi kendine ::D

Biliyor musun ben de minyonum. 150 boyum, 49 kilom var hamile olmama ragmen. Esim sarisin yesil gozlu ben de kumral yesil gozluyum. Ama olur da esimin %25'lik kurt dede genleri de baskin cikabilir hic belli olmaz :KK70: Kara oglusum diye severim ben de. Saglikli olsunlar da...
Şu an eski kilomdan sadece 3 kilo fazlam var, o da emzirirken gider herhalde :KK70:Laz genleri baskın olur bence, baskın oluyor onlar.
Vatana millete hayırlı olsun, sağlıklı ve akıllı olsun da canları sağ olsun vallahi, hepimiz Türküz işte :D
Benim de eşim ela gözlü kumral, çok dua ettim bebek sarı olsun diye, şimdilik sarı çok şükür, bir görsen minicik tutam öyle yana kaymış :KK48:
Nasıl kokuyor acaba...

Şu an eski kilomdan sadece 3 kilo fazlam var, o da emzirirken gider herhalde :KK70:Laz genleri baskın olur bence, baskın oluyor onlar.
Vatana millete hayırlı olsun, sağlıklı ve akıllı olsun da canları sağ olsun vallahi, hepimiz Türküz işte :KK70:
Benim de eşim ela gözlü kumral, çok dua ettim bebek sarı olsun diye, şimdilik sarı çok şükür, bir görsen minicik tutam öyle yana kaymış :KK48:
Nasıl kokuyor acaba...

Oyy kiyamam ben ona. Saci bile var annesi :KK46: Baskasi koklasa muhtemelen eksi sut, kusmuk, kaka gibi kokuyor der. Annesi koklasa cennet mi bu der. Rabbim en kisa zamanda kavusturmayi nasip etsin.

Sizinki ne melezi :KK70:

Valla bence de, ben de melezim oğlum da melez oldu, ikimiz de çok güzeliz gerçekten bakın :KK70: WOLFROG WOLFROG

Evet evet ben de cok guzelim :D

Back
X